עוד פעם שקופיות אזהרה.
משהו בפונט לא עובד לי כל כך.
המוזיקה מאוד... מה זה, חממיסטי? או שאולי אי-טיסטי?
היי, חוליו. טוב, את זה כבר ראינו. האופניים. כמו באי-טי. לא הבנתי... גיורא אמר שהיה לו קשה ללהק את בר כי היא כזאת מוכרת. טוב, עד לעליית הסדרה, מסתבר שמי שממש הפך למוכר זה מר טבוך, שכל המדינה עכשיו מחפשת את הקיפוד שלו. מסקנה, לך תדע. אבל מקס מצחיק אותי. שמגג. ורביד מקסימה. כל הבנות מקסימות. ובר נשמעת מוזר. אבל גיורא אמר שהיא טובה בזה. אני אצטרך להאמין לו. מעניין אם נראה את אחות של ברוש...
בטח, שום דבר רע לא יקרה ביער אפל ביישוב מבודד בסדרת נוער. חוק מספר אחת, שום דבר לא קורה שם ביערות בסדרות. רק צמיחת עצים. איזה חבל, חשבתי לעצמי, שאנחנו לא יכולים לעשות סמיילים בכותרות... אולי בכל זאת נעשה סמיילי בהודעות של הפרק?
אבל למה עם הפה?! שימו לב שאחרי חמש דקות (רבע מהפרק!) קורה משהו. חוק חשוב מאוד ביסודות התסריטאות. וחכו חכו, אני אחשוף לכם המון סודות. מקס, אתה לא יכול לגנוב לי את כל הבדיחות. זאת בדיחה שלי. והנה זה מתחיל... לא זורקים פעמיים! צריך שתי קוביות! חשוב! פתאום חשבתי שטאקו היה בזוגיות עם ליאנה עיון בקיבוצניקים וזה אומר, שוב, זוגיות גיורא. אבל חשוב מאוד שהדמות לא ממש לוקחת את גורלה בידה עד לחצי מהפרק. אז גם אם אריק קיבל קריאה להרפתקה... לא ממש. לא עדיין. אה... אולי מדובר בחתונה בכפר הסמוך? שמעתי שללוסי אהריש נולד בן. הקוביה זה חשוב.
הו, אבא של עומרי! סתם בצחוק. שיר בטח שמחה שחי פה.
זה אנימציה ממוחשבת?
למה כל העיירות נראות אותו הדבר... חכו רגע, בר עוד לא ביץ'.
רביד נהדרת כביץ'. מסרק? שמע, השיער שלה יפה, אבל זה לא שירה לוי. אני חושב שיום אחד יירו במילי באמת. למה אף אחד לא מפעיל פה...
אה. סיננו אותו. אוקיי. לא כדאי. אה, לא, לא נראה לי ש... אני לא אוהב את... אבל איך אתם אמורים ל... מישהו כאן ייפול נראה לי. והליפסינק לא ממש בסדר. רגע, לא הייתה שם... זאת לא הייתה ההיא מהחממריקאית? לא, מילי, זה לא מהמם. אבל לליאור יש חיוך חמוד. אה, להצביע על ה...
טוב, זה לא... ליאור, כמו שאמר הוגה הדעות משהו מצליח, מחול הוא השירה של הנעליים שסבתא זורקת עליך...
לא היה קורה כלום אם הייתם שמים את זה בהתחלה. אבל אז לא היינו רואים מה קורה בפנים. ליאור כבר נראית לא נינוחה עם המצב.
תכל'ס יש ביניהם הפרש של תשע שנים בסה"כ... אגב, דניאל גד עושה כאן ליטמן, ומשתתף בסדרה של גיורא בזמן שהוא מככב במותחן פוליטי. ועוד לא דיברנו על השוטרים. היא נראית זקנה מדי בשבילו. כן, היא באמת נראית קצת זקנה. אולי הוא יהיה עם לידור? המדינה הזאת היסטרית, בטח. אתם לא יודעים למה. בעלה של איריס נתקל בחוצן, ולכן התסביך שלה.
למה ליצור שפה? למה? ולמה הרובוט בוגדני? תשאלי אותו מה הוא אוהב לאכול, אני רוצה לשמוע! אנחנו 27? אחרי הקורונה אנחנו בקושי מינוס חמש.
כן, רק אפשר ליפול ולשבור את הראש.
מה יש לכל ההורים האלה ששונאים את הזן של הבנות שלהם בגלל היתקלות משפחתית?! מה זה פה כדברא?!
סתום כבר, רובוט בוגדני!
אבל השפה המומצאת הזאת...
עופרי פרישקולניק לא מוכרת מדי... מוזר. אבל דברים מסתבכים. אז זאת לא הייתה חתונה ביישוב הסמוך. האמת שם בחוץ... לא הבנתי מי יודע מה על חייזרים.
הקובייה, סקיי. ושמישהו יביא לסקיי טלפון לצלצל הביתה. טוב, מכל הזוגות, זה הכי מוזר. בואו נתחבר כי נתת לי את הקובייה שלי... בסדר.
האירוע חוזל"ש. לא, ברוש, הוא סימן אותך להצטרף לצבא. אתה תהיה אחלה חייל, ברוש.
קונדום תבערה, אולי? לא, החקירה זה דניאל גד עבר כבר בשוטרים. לא עבד.
פינטו. בסדר, פינטו.
כולכם מחורפנים. לא, ברוש, לא הפעם, צילמתם את זה לפני הקורונה. כלומר, לא יודע, חלק צולם.
אימא ובן דומים אך שונים, מסתבר. חולה על הקטעים האלה.
הייתה כאן מסיבה? לא משנה.
כן, בדרך כלל ככה הם נראים.
או ככה.
לכי, מילי. לא צריך שתיים כמוכן. שלי להוטה שמילי תעזוב. ויוני מעצבן. די, מילי, לכי. הם אשכרה כתבו את כל זה בג'יבריש! שלי לא מבזבזת זמן בכלל. כן, סקיי. הבית ריק.
מעלה נתונים, מעלה נתונים. מסתבר שגם דאוס לא מעודכן בכלל. היי, מה אבבא קשורים?
באור יום בטח פחות מפחיד. ועדיין נראה קודר. איפה נמצאת עוצמה? עוטף? איפה כבוד השר שיטפל בכל העניין? שוב ליער.
אחלה שירים. מאמא מיה, סקיי, מאמא מיה... נו, סקיי, לא להרוס את המטבח. אבל כמה מיץ מנגו, סקיי?
חגי לא רוצה לחזור ליערות. הספיק לו מיערות. כן, מישהו כאן ראה יותר מדי אי-טי, זה בטוח.
בן אדם הולך לידך ברחוב, פאם פאם פאם פאם פאם, משהו אצלו לא בא... מה? רק אני חשבתי? אני מהמר שרק בפרק 5 אריק יפגוש את סקיי.
כן, הבית אמור להיות ריק...
סתום ת'פה, רובוט בוגדני! ומילי נראית לא מרוצה בתמונה. המסרק... מאוד אוהב את הדמיון בין אריק ואיריס. והנה, עכשיו הם יבינו שמשהו קרה.