פרקים 6,7

Dr NFO

New member
אתם לא מאמיני מה הולך לקרות!!! ../images/Emo58.gif

יאלללההה פרק 6 אחד הפרקים הטובים והמותחים שראיתי כל כך חיכיתי לסוף הזההה ויק יודע ששין פאקינג הרג את לם! רוב הפרק היה טוב אפילו טוב מאוד אבל לקראת הסוף היה מצוין! קיוויתי רק שלא ימשכו את הקטע עם הזונ של גווארדו הזאת ולא שמכו וויק חילץ את עצמו בערך... טינה ודני ממש לא מעניינות אותי אבל טינה השווה הזאת תופסת תחת אה? והיא חרמנית על הייט טוב אני עושה כמה דברים ועף לראות את פרק 7 :D

RAOUL DUKEE

New member
פאקקקקקקקק!!../images/Emo58.gif

פרק 6 פשוט מצוין!! אחד הפרקים הכי טובים שראיתי בכלל בטלוויזיה (כולל אוז,הסופרנוס והסמויה) פשוט יצירת מופת. הדברים זזים מהר, לא נתקעים על כלום ולא מושכים קווי עלילה סתם. בסצינה האחרונה, רציתי לחנוק את שיין! (איזה משחק אדיר של ויק). ויק אומר לשיין- "אני יראה אותך שוב, אני יהרוג אותך" פרק 7 אמנם לא מגיע לרמה של הפרק הקודם אבל בהחלט ממשיך להצטיין (בכל זאת המגן). שיין מכריז מלחמה על ויק ולפחות בקרב הראשון הוא מנצח (אבל בניינו הוא טיפש ואתם יודעים שהוא יעשה טעויות כמו בעונה הרביעית, אבל הפעם ויק לא יהיה שם כדי להציל תתחת שלו). קלודט משחקת תמשחק, והמוסר הצדקני שלה לא מחזיק הרבה... בלינגס מלמד את דאץ את אומנות הפיתוי :) בלינגס אומר לדאץ-"אני יכול ללמד אותך כמה דברים על נשים, אם אתה רוצה" קורע..

liorUC

New member
היי

אתה רואה הסמויה? חשבתי שאני היחיד בארץ שרואה את הסידרה המעולה הזאת... פשוט יצירת מופת, אנשים לא יודעים להעריך...

RAOUL DUKEE

New member
ברור..

אחת משלוש הסדרות האהובות עליי (יחד עם הסופרנוס והמגן), חבל שאין פורם.. גם אני אכלתי סרט על זה, איך סדרה כזאת מצויינת לא תופסת בארץ (למרות ביקורות מהללות, כולל הכתרת הסדרה כטובה ביותר), אני לא יודע.. מה לעשות אחי אנשים לא יודעים להעריך איכות.. תן להם לראות השיר שלנו.

liorUC

New member
חח אצלי זה אחת מארבע

המגן, הסמויה, רצח מאדום לשחור וכמובן אוז הגדולה מכולן. לדעתי יש כמה סיבות לזה שהסדרה לא תפסה, ושתי העיקריות זה: * יחצ"נות גרועה * אנשים נשברים כבר בפרקים הראשונים, לא מבינים שהכל זה פאזל אחד גדול, לא מבינים כמה מציאותי זה, לא מבינים שזה סידרה מסוג אחר, לא נכנסים "לראש שלה" ובכלל אני לא מבין איך אפשר *לא* להתלהב מסדרות כמו המגן, ו"למות על" זבל כמו פריסון ברייק (אחת הסדרות הגרועות והכי מגוחכות שראיתי, וכן, ראיתי את שתי העונות הראשונות) בכל אופן בסמויה אני כרגע בעונה 4 פרק 4 (מה שמשדרים באקסטרה הוט), ומה אני אגיד לך חשבתי שמעונה 3 כבר אין לאן לעלות, והסידרה הזאת מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש... יש לי הרגשה שזאת הולכת להיות העונה הטובה ביותר...!!!

RAOUL DUKEE

New member
הסמויה..

אתה לא טועה... העונה הרביעית אכן הטובה ביותר (חכה לפרקים האחרונים של העונה, זה רק משתפר). ITS ALL IN THE GAME....

liorUC

New member
וואו!!!!

פרק 6 פשוט אדיר פרק 7 פרק טוב (פחות מ-6), אבל משום מה... ממש הכניס אותי לבעסה, הכל מתפרק... ועכשיו גם ללא ספק שיין הוא הדמות השנואה עלי, בלי טיפת אמפתיה כלפיו!!!

Carpet Crawler

New member
לא רוצה להגיד "אמרתי לכם", אבל...../images/Emo58.gif

נכון שתמיד אמרתי ששיין מתועב? שאני מייחל לו מוות בייסורים עוד מאז העונה הראשונה? שהוא תמיד היה אידיוט אגוצנטרי סוציומט אנוכי פזיז ומה לא? תהיתי אם לפחות עכשיו זה לא רק אני
אה, ובפרק 7 פגי באנדי שוב קופצת לביקור

חחח דייי......

אני מנסה שלא לקרוא את התגובות שלכם כי עוד לא ראיתי... אבל אני פשוט לא יכול

RAOUL DUKEE

New member
פגי באנדי...

לא הבנתי מאיפה אני מכיר אותה, אשכרה פגי באנדי...

dan the man

New member
חחח../images/Emo58.gif

פגי באנדי זאת אישתו של גילרוי?ששין בא להרטיד ואחרי זה באה לויק? חח ממש לא זיהיתי

diceman

New member
הסידרה הזאת פשוט לא עוצרת

הקצב שהדברים קורים במגן זה פשוט יותר מדי בשלוש דקות הראשונות של כל פרק (עד השיר פתיחה) קורים יותר דברים מבעונה וחצי של אבודים פשוט מדהים בקצב הזה עונה 7 תתחיל או בכלא או בגיהנום

dino_din

New member
תסלחו לי שאני מציק שוב - שרשרו בניפרד!

זה ממש מרגיז כשפותחים שירשור על שני הפרקים יחד. הרבה חבר'ה פה רואים פרק, פרק ושירשור משותף לא מאפשר לקרוא אותו אם ראית רק פרק אחד.

למעלה