פרקי המשך?

zushinka

New member
פרקי המשך?

היי לכולם... נעדרתי זמן מה מן הכתיבה אולם אני עוקבת ללא לאות אחר ההתכתבויות באתר!! בכל מקרה, משהו יודע האם יש סיכוי כלשהו, שתהיה עונה שביעית לזינה, אפילו בעוד זמן רב? או שלעולם נחווה מחדש את שכבר התרחש..?

Cally1

New member
למען האמת

יש עונה שביעית וירטואלית,וכבר התחילו עם עונה שמינית,אבל אני יודעת שזה לא זה. אני לא חושבת שיש לנו סיכוי לראות את לוסי משחקת את זינה איי פעם. נמאס לה

LLRO

New member
אני לא מסכימה איתך.....

זה נכון שאין לנו סיכוי לראות את לוסי בפרקי המשך של זינה אבל אני חושבת שאם יהיה סרט (ולפי דעתי יהיה סרט) אז ברגע שיופעל קצת לחץ מהמעריצים יש לנו סיכוי לראות אותה מככבת גם בסרט. אם אתם שואלים אותי, סרט של זינה לא יהיה שווה אם הוא לא יהיה עם השחקנים המקוריים. השחקן היחידי שאני מסכימה שלא יהיה שם הוא קווין...

Cally1

New member
אני לא חושבת שיהיה סרט

כי לוסי דיי החליטה להרוג את זינה,ואני לא חושבת שאיזשהו לחץ יעזור לנו. אני מניחה שיש לנו סיכוי לראות את רנה ושאר השחקנים בסרט,אבל משום מה אני לא מאמינה שלוסי תרצה לשחק בסרט,אם יהיה כזה.

LLRO

New member
אין שום דבר שמעט לחץ לא יכול לעשות

אם נפעיל על לוסי לחץ, רוב הסיכויים שהיא תכנע לו... חוץ מזה כשהיא אומרת שהיא לא רוצה לשחק יותר את זינה אני מניחה שהיא מתכוונת לזה שהיא לא רוצה עונה שביעית, אני לא מדברת על עונה שביעית, אני מדברת של סרט שיכניס את כל שש העונות הקיימות לשעתיים- שלוש. שוב, אני מאמינה שאם יופעל לחץ, לוסי תסכים, אנחנו יכולים לשכנע אותה... אבל זה אומר להתחיל במסע מיילים ועצומות שיגיעו אל לוסי הביתה....

Cally1

New member
ובכל זאת

זה דיי קיצוני,את לא חושבת? להפריע לפרטיות שלה? להציק לה? זאת הערצה בעינייך? אני מעריכה אותה על מה שהיא עשתה ב6 העונות,אבל לא צריך להגזים אלה חיים שלה ושתעשה מה שבא לה,כי היא עדיין בן אדם שמגיע לו חיים משלו

gabrielle

New member
ולהגיד להאדסון שתבוא להתפוצץ פה

זאת לא הפרעה לפרטיות? ואני בטוחה שאנדריאן מאוד תרצה לבוא לחתום לנו בין ההרוגים... נו באמת...

LLRO

New member
זה לא שאני הולכת להכנס לה לווריד...

ברגע שהיא אומרת שהיא לא רוצה אני עוזבת אותה... אבל כל עוד יש סיכוי אני מתכוונת לעשות כל מה שאני יכולה כדי שלוסי תשחק בסרט, ולא רק לוסי, אם אני יהיה צריכה לשכנע שחקנים אחרים אני אשלח מיילים גם אליהם. אני לא מפריעה לה לפרטיות, אני מבקשת ממנה לשחק הבסרט ועד שאני לא מקבלת תשובה אני ממשיכה לשאול. אם זה כל כך יפריע לה היא פשוט תענה לי...

למעלה