פרקי השבוע בAXN - תקציר:

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
פרקי השבוע בAXN - תקציר:

ובפרקי השבוע: בזמן שסקאלי חוקרת את התפשטותה של מחלה מדבקת וקטלנית בבית כלא, מנסה מולדר לאתר שני פושעים שברחו ונדבקו במחלה. הסוכנים צדים אחר מדען שבאופן מילולי פוחד מהצל שלו. מפעל לעיבוד בשר נמצא תחת בדיקה קפדנית לאחר שמספר אנשים נעלמו בצורה מסתורית בעיירה קטנה. מולדר מקבל דיסקט מחשב מקודד המכיל את התיקים הסודיים ביותר של משרד ההגנה בנושא יצורים מהחלל החיצון.

1Shir

New member
קודם כל תודה על המידע

1. מעצבן שמחר אין פרק. מה הסיפור בליל הסדר לשדר פרק, אבל בערב יום השואה לא? 2. מצד שני, מחר כן יש פרק, בסטאר וורלד. רציתי לשאול לגבי זה: הערוץ הזה ידוע בכך שהוא מצנזר סצינות מפרקים. האם לדעתכם יש טעם לראות שם תיקים, לאור העובדה שקטעים מהפרק עלולים להעילם, והרי לכל קטע יש משמעות? 3. לא קשור אבל מתבקש: לא הגיע הזמן להחליף את הסקר?... אם אין רעיון לסקר חדש אני מתנדבת לחשוב על משהו

scoutlavie

New member
כן , הם

כרגע בעונה 5 , למיטב ידיעתי, עונה די מוצלחת אז אם פספסת פרקים כדאי לך להשלים.

J A G 231

New member
תיקים באפילה בסטאר וורלד?באיזה שעות

ולמה לא ראיתי אף פעם??? את בטוחה?????????????????????????????.. תפרטי!!!(פליז..)

1Shir

New member
כל יום ראשון, שלוש פעמים באותו יום

(אותו פרק כמובן) משהו כמו 16:30, 19:30, 22:30 (אני לא בטוחה שאני זוכרת במדוייק את השעות)

J A G 231

New member
איזו עונה זאת? דיוויד דוקובני ו

ג'יליאן אנדרסון שם????

hrgo

New member
נכון לשבוע שעבר -עונה 5 (עם ג'יליאן

הם משדרים "פרקים נבחרים". בינתיים, רוב הפרקים הנבחרים היו מעונה 5, למעט 2 פרקיםמעונה 4. מה שמוכיח את טענתי שעונה 5 הכי טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה