פרקי השבוע

pink panther 8

New member
הפרק הכי נדיר בכל העונה הראשונה

פרק מס' 12 -רפואת ספורט הפרק הכי שווה שכל העונה ללא ספקקק איזה פרק נדיר איך אהבתי את הסוף שלו כשהאוס וקמרון ביחד איזה יופי!!! דייי דיי זה הפרק שאני רציתי לראות חיכיתי לו בחיי שזה הפקר המועדף עלי!

פרקי השבוע ../images/Emo101.gif

החלטתי לחלק את השרשור לשניים כי השני כבר עמוס מכדי שישימו לב
הפרקים שנותרו, פרקים 11 ו12:
גמילה
רפואת ספורט

Smash my face

New member
פרק טוב!!!!

פעם ראשונה שאני רואה אותו והוא הפך להיות אחד האהובים עליי בעיקר מזה שקמרון והאוס בסוף ביחד
איזה חמודים ^^ כול כפרק נפלתי מצחוק חחחחחחח הקטע שהוא הרים מעל הספורטאי את השמיכה ואמר איזה משו על האשכים שלו
ושהוא קיווה שקמרון היא זאתי ששוכבת עם האישה מחברת התרופות.. ענקקק!!
*נכנס לרשימת הפרקים האהובים עליי*

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifנדיר??? מה הכוונה בנדיר??

זה לא שכל-כך קשה למצוא אותו...=\

pink panther 8

New member
נדיר=יפה,מקסים

ומעל לכל המחמאות הרגילות שנותנים (סלנג כאילו דההההה)

../images/Emo41.gif פרק של יום רביעי

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: גמילה
תקציר: בזמן שמנסים לברר למה מטופל צעיר לא מפסיק לדמם אחרי התרסקות מכונית, האוס לוקח את האתגר של קדי ומנסה להגמל מתרופות נגד כאבים. אם האוס והצוות לא יוכלו לקבוע מה המקור לאיבוד הדם של המטופל, הנער בן ה16 ימות בתוך כמה ימים. היחס של האוס אל המטופל הופך ליותר קשוח ואכזרי מהרגיל, ופורמן וקמרון פוחדים שאולי הוא לא חושב בבהירות מספקת בגלל הגמילה. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Detox
תקציר: While trying to figure out why a young patient won't stop bleeding after a car wreck, House takes Cuddy's challenge and goes off Vicodin for a week in exchange for no clinic duty for a month. If House and his team can't determine the source of his patient's blood loss, the 16-year-old car victim will die in a matter of days. As House's withdrawal symptoms become more and more severe, his patient directives for his patient are more harsh and risky than usual, and Foreman and Cameron are afraid he may not be thinking clearly enough to save the patient's life. פרטים נוספים
כתבו: Lawrence Kaplow, Thomas L. Moran
ביים: Nelson McCormick
שודר לראשונה ב: 15.2.2005
שירים בפרק: "You Don't Have to Worry" - Windy Wagner Joe Cocker - Feelin' Alright" צפיה נעימה

אוי, פרק עצוב.

אני זוכרת שראיתי אותו פעם אחת ולא ראיתי אותו שוב (בניגוד לרוב הפרקים).

Smash my face

New member
פרק ענק!!

אין יותר אכזר וחולה יותר מהאוס בגמילה!!
פעם ראשונה אני רואה את הפרק הזה.. פרק חזק.. אגב,הבלונדה ששיחקה את החברה של החולה- פאם נדמה לי.. זאת קארן "מנערות רעות" למי שראה חח היא משחקת בסרט כזאתי טיפשה
דווקא בפרק היא הצליחה להתמודד עם דרמה לא רע.. קיצר,פרק טוב ואני מאוהבת בהאוס *נמסה
* וכול הכבוד על התקציר המפורט ובמיוחד על הוספת השירים שיש בכול פרק,זה תמיד חשוב לי לדעת מה אני שומעת ברגעים כאלה חשובים בסדרות..

פרק מעולה!!!!

הקלטתי אותו ולא סימתי לראות אני די בסוף.. היה מוזר לראת את האוס בוכה... תראו מה כאב יכול לעשות לבן אדם... היה כבר תפרק שהוא מסביר על התאונה שלו?

Smash my face

New member
נופ ../images/Emo13.gif הפרק שמסביר על התאונה

שלו הוא פרק 20 או 21.. ובאמת היה מוזר לראות אותו בוכה *ומכאיב לעצמו בצורה כזאת :O*

dalida1988

New member
טוב

הקלטתי את הפרק וראיתי את הפרק הזה פעם ראשונה! פרק ממש חזק.. וואי הוא ממש מכור לכדורים..ואיזה מסכן הוא אומלל..:(

avivirus

New member
ממש סורי שאני נזכרת עכשיו אבל...

אני ממש אבל ממש צריכה תמונה של מי ששחקה את החברה של החולה בפרק הזה.. אהההה...ודרך אגב אני חדשה, ואני קצת לא שפויה (תופעת לוואי) בגלל התמכרותי לסדרה..P: ו תודה רבה רבה מראש!...

למעלה