פרקי השובע...

King Of Kromags

New member
פרקי השובע...../images/Emo103.gif

באופן מוזר ביותר, העונה החמישית משפתרת לקראת הסוף. היא עולה מ-סביר(-) ל-סביר(+), ואפילו הייתי נותן לחלק מהפרקים "טוב". לשני הפרקים היום הייתה עלילה, מלורי הפגין רגשות וכישרון משחק, לדיאנה הייתה יציאה צינית מעולה ומגי, כרגיל, עשתה את העבודה בצורה מצויינת. אפילו האפקטים היו טובים. בקיצור, מזה הרבה זמן נהינתי לצפות שוב בגולשים בזמן. הפרק הראשון (עם הארכאולוג) היה פחות טוב. אהבתי שני דברים עיקריים. האמצע הפרק כשהארכאולוג אומר "אלו מלכודות פירמיטיביות, אנחנו מכירים אותן", ושניה לפני זה הוא כמעט מת משיפוד גדול וקוצני מברזל שכמעט חורר אותו. הדבר השני, הנוסטלגיה בסוף הפרק. היה נחמד... הפרק השני, הפרק הטוב יותר מבין השניים. מגי שוב אלימה, כולם מפגינים יכולת משחק (שימו לב, לא כישרון, יכולת) ודיאנה אפילו העירה משהו ציני. עלילה, אפקטים, איפור, השקעה ומחשבה. פרק מצויין ביחס לשאר העונה. אם לא הייתי יודע, הייתי חושב שהוא מהעונה הרביעית. (כמובן שהייתי מבין, בגלל מלורי ודיאנה, אבל אני מתכוון בגלל העלילה...). ואתם, מה דעתכם על הפרקים?

Boran

New member
מסכים בקשר לעין הסערה

באמת פרק טוב. הפרק של הארכיאולוגים פחות, יותר נהניתי בו מהמשחק של קן ג'נקינס (הפרופסור הזה) שמשחק בסקראבס. הפרק "עין הסערה" היה ממש טוב. אבל שמתי לב למשהו- אם הפרופסור אחטורו היה שם- העולם ההוא היה נהרס וזה היה פרק הרבה יותר טוב. קחו את הפרק שבו הזמן חזר לאחור (העולם והפרק האהובים עליי מכל העונות). בסוף הפרק העולם נהרס, הפרופסור אמר אמרה שנונה, והם גלשו שניה לפני שהמימד נהרס. זה נתן המון עומק לפרק, הרגשה של צביטה בלב שממש חבל, והדבר הזה היה מה שהיה חסר בפרק פה, של עין הסערה. אבל היה פרק טוב נאנדלס.

dugy

New member
הפרופסור היה מאד חסר לי בפרק הזה../images/Emo10.gif

כי..כי....כי... תחשבו כמה הוא היה עזור. בוודאי יותר מדיאנה!!!! מי יודע, אולי הוא היה מגלה מתישהו אשכרה טכניקה להפריד את מלורי מקווין. ולמה האדיוטים האלה לא רצו שמלורי ימות כבר וקווין ישאר!?!? שימות השחקן החסר כישרון.... רוצים את קווין! ומלורי גם!

dugy

New member
טעות קטנה בהודעה שלי....

כתבתי "רוצים את קווין" ומלורי גם!" עקב בלבול קל של שעות הבוקר לא התכוונתי למלורי, התכוונתי לקולין....

GreeCheeMan

New member
דעתי על הפרקים:

הפרק הראשון: התחיל מצוין, אבל הסוף די איכזב אותי. לא קרה שם שום דבר ממשי בעל משמעות, חוץ מזה שרמי הגיע למקדש הזה שלו. אז זה מספיק בשביל להחזיק כמה בדיחות, אבל סיום של פרק מוצלח כזה, ממש לא. הפרק השני: אני ממש לא מבין למה כל מי שרשם בשרשור הזה התלהב מהפרק ומהאפקטים. האפקטים היו ממש גרועים (בייחוד ההתאבדות של הכפיל של גייגר), ואני גם לא ממש סובל את הפרופסור (נכון שאת הרעים בד"כ אמורים לשנוא, אבל זה לא שנאה כזאת של שנאת רעים, אלא בגלל השחקן עצמו, מה שמביא אותי לעוד נקודה: יכול להיות שבעולם הבית של מלורי ודיאנה פשוט אף אחד לא יודע לשחק טוב?).

הדאפי

New member
בקשר לנקודה האחרונה

משום מה נראה שאתה צודק.. ממ.. לא היה לי הרבה מה להגיד, אז-

למעלה