פרקי התהילים וסגולותיהם

haimdot27

New member
פרקי התהילים וסגולותיהם

צרפתי לכם קובץ מסמך וורד שבו כל פרקי התהילים עם הסגולות שהם פועלים. חיים.

אה? ואיך זה קשור לשינקין?...(כנסי)

או שפשוט בואו נחשוב בצורה הכי קלה: תנ"ך או שינקין?...... שנקין או תנ"ך? חחחחחחח כיאלו ברור ששינקין

haimdot27

New member
הקשר הוא פשוט מאוד:

שינקין הוא מקום לגור בו... כמו הבית מהמשל.. התהילים זה חלק מהמזון של הנשמות של עם ישראל - מי שהיו פעם בני ישראל... כמו שלהתלבש חייבים, גם לאכול חייבים. ומזון הנשמה הוא הרוחניות - במקרה שלנו התהילים. מלבד זאת הגיע לאזני שבשינקין יש הרבה חוזרים למקורות היהודיים. וחוץ מזה, מי לא רוצה לצאת מכל מיני בעיות, כאבים מחלות, פחדים, וכו', מה שבכוחם של פרקי התהילים לעשות - לפי הקבלה...?? שלכם, חיים.

סבבה אולי יש משהו במה שאתה אומר

אבל מזה השטיות האלו שתהילה זה חלק מהמזון של נשמות אני אישית ממש לא מאמינה בדברים האלו ולהגיד לך משהו אנשים סתם מאמינים בזה כי הם חושבים שזה מוציא אותם מבעיות,כאבים וכל מה שאמרת... בעצם הכל בראש .. שמע מי אני שיגיד לך לא לאמיןובמה לאמין אבל אני אישית מזה נגד כל האמונות האלו כיאלו אין לדברים האלו שום מטרה זה פשוט משגע אותי איך אנשים מאמינים לדברים בקלות.. ומה שאתה עושה עכשיו זה סתם שטיפת מוח לשכנע אנשים יותר לאמין בזה וזה מה שאני שונאת באמונות שעושים על זה סתם שטיפות מוח ומרוב שאנשים מפחדים להיות שונים ולא לאמין בדברים האלו כמו כולם אז הם מכניסים את עצמם לתוך הבועה הזאת שמע אני מאמינה שלכל אמונה צריך להיות הוכחה ואולי אתה חושב שתהילים מוצאים את כל הבעיות של אנשים ואלי באמת יש הוכחות אבל זה גם יכול להיות צירופי מקרים ואני מכירה מלא אנשים שיצאו מבעיות בלי כל האמונה הזאת ולדעתי אנשים צריכים להיות מחוברים למציאות ולא לאמונות למרות שבלי אמונה למשהו אז אין טעם לחיים אבל לפחות תמצא אמונה עם הוכחות וסליחה על החפירה.....

ואם כבר אמונות אני רוצה להתייעץ

תגידו לי עם זה נשמע הגיוני לעשות בגרות בתנ"ך אני פשוט רוצה לדעת מה אתם חושבים.... אני לא מבינה איך אפשר לעשות בגרות על משהו שהוא אמונה ללא מטרה ובלי הוכחות ...???????? ושנה הבאה אני אמורה לגשת לזה לבגרות ולדעתי מזה אסור להם לעשות את זה הם עושים על זה שטיפת מוח ועם כל הכבוד לזה שאני יהודיה והכל אני לא חייבת אמין לזה ועם אני לא מאמינה לשום דבר שכתוב בתנ"ך אז אני בחיים גם לא ישנה את הדעה שלי וזה אמור להיות מקצוע רשות ולא חובה ואם אני לא מאמינה לכלום בתנ"ך מה רוב הסיכויים שאני יצליח לעבור את המבחן? פשוט מאוד 0 סיכויים =( אבל אני לא צריכה אמונה בשביל המקצוע אלה אמונה לעצמי וככה אני יצליח חח=)

../images/Emo214.gifתראי..

אני לא חושבת שבגרות בתנ"ך תעזור לנו איכשהו לחיים.. אבל תנ"ך זה חלק ממדינת ישראל אז זה חובה=\ גם אם את נגיד לא מאמינה זאת בעצם התרבות שמובילה אותנו..זאת הדת שלנו! זה די מעצבן אני יודעת אבל לכל ארץ יש דבר שמייחד אותה אם זה בלימודים/עבודות וכו'..

haimdot27

New member
אם את מחפשת אמת, יש סרט שיכול

להראות לך אותה. את יכולה לראות הוכחות בסרט לאמיתות המקורות היהודיים. בין היתר בסרט: ראיונות עם אנשים מהעולם ומהארץ שמדווחים על מוות קליני שעברו. חלק מהראיונות - מתוכנית האירוח של קובי מידן. עוד על סיאנסים, גילגולי נשמות, היפנוזה, דיבוקים, הופעת נשמות כבחייהם ועוד. את תוכלי להשכיל הרבה מהסרט. מה שתבחרי לעשות עם זה אח"כ - זה ענין שלך. בכל אופן, תהני. חיים.

חיים, אני עוד שניה מעיפה אותך מפה!!

אם אתה ממשיך לדחוף לפה דברים שלא קשורים לשינקין ולשטוף את מוחן של הבנות המקסימות המשתתפות בפורום הזה. ראה הוזהרת!

חחחחחחחחחח אשקרה שטיפות מוח

למה נראה לך שאם אני יראה סרט של חיים קודמים או משזה לא יהיה ואם אני יתחיל לקרוא תהילים אני ישנה דעה שלי לגבי אמונות חאלס אין דבר כזה די לאמין לשטיות.......!

בשבילך..

חופש הביטוי , חופש האמונה אבל אל תכניס אותנו לשטיפות מוח במה שאתה מאמין.......זה לא נכון לעשות זאת ובטח לא בפורום של שינקין ....

למעלה