פרק א´ ......... כסומה בחשיכה .....

יחפנית

New member
פרק א´ ......... כסומה בחשיכה .....

יש לי סיפור לספר ..... שכרגע נראה כה גדול , כה מאיים ..... שזה לעיתים מפחיד להסתכל. אבל אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה בחיי ........ את הסיפור הזה אספר . אני מחוייבת לסיפור הזה . כמו שאני מחוייבת לחיי . כי איני יכולה להמשיך לחיות בלי לנסות לנפץ את קירות הזכוכית הבילתי נראות החוסמות את שבין כאן שם ועכשו . בכל סיפורי הכאן העכשו והשם ........ תמיד תמיד עדיף להתחיל מהכאן ...... אז מהכאן ...... בחדשות אומרים שהאמריקאים עדיים מחפשים את בין לאדן ....... לא יודעים את מקומו. בין אם עכשו או בהסטוריה העולמית . השם בין לאדן תפס מקומו מלאלצני להסביר מיהו . ולי בבפנים , זה כבר מקיש על החדשות מהחזית הרגשית שלי ..... אז בחדשות שלי .....אני עדיין מחפשת את המקור לסרטן ........ המקורות שהניאו את גופי לייצר את התאים הסרטניים בגופי לפני שבע שנים ואולי יותר ...... אני סופרת רק מרגע האיבחון . את התאים הסרטניים , קל היה למגר ...... אך את אותה מחשבה .....שמלכתחילה יצרה את הסיבה . להווצרות הסרטן בגופי . היא ......... היא ממני נעלמה ....... בדיוק כמו האמריקאים , ובין לאדן . איני יודעת מה האמריקאים יעשו כשהם אותו יתפסו . אבל אני בטוחה שכשאמצא בתוכי את המחשבה הראשונית שהולידה את הסרטן ....... אז בניגוד לאמריקאים .... אני אדליק מדורה , ארתיח תה , ואזמין את המחשבה הזו לשיחה ..... יש לי כל כך הרבה שאלות לשאול ...... ולהקשיב . כי כיום אחרי שניקיתי בעזרת ארטילריה קונוונציונלית ......( או הסמים שמספקים בבתי החולים ) את התאים ..... מסע טיהור התאים ...... היה מהיר כיפיי ומהנה והשאיר אותי עם תודה עמוקה ..... לשיעור ששיפר את חיי עם חברי הסרטן . אז לשוחח עם המחשבה שהחלה את הסרטן ........ דווקא משאיר אותי בציפייה וגעגוע ועם פחדים באותה מידה . אני אהבתי את הסרטן שלי והפגישה עימו אינה מאיימת בי . זו לא הבעיה .... הבעיה היא הדרך לשם . כי אותה מחשבה מתחבאת עמוק עמוק בתוכי . וכדי להגיע אליה ...... אני צריכה להכנס לעברי , לסיפורי , לאותו סיפור שאני מחוייבת לספרו . אותו סיפור המתהווה בי כה הרבה שנים כבר . לפעמים אנשים חולפים על פני חיים ....... כסומים בחשיכה , לא מבחינים בכל הסימנים שליוו את חייהם בכל פינה ........ קל לי להבחין באנשים כאלו ........ כי אני רואה באחרים את ההשתקפות של עצמי . כמו בחולפי על פני חלון ראווה באיזו עיר עמוסה . זה בערך כמו להלך רחוב הומה מלא חנויות לאורכו , ובסופו מישהו אומר ..... אוי תיראה את העלים הדבוקים עליך ....... ועברת כה הרבה חלונות ראווה .... ובכלל לא הבחנת . אז כשחלפתי על פני המחשבה שהביאה את הסרטן ........ עברתי כסומה , לא הבחנתי בסימן . ועתה אני צריכה לחדור לעברי לחפש את הבין לאדן האישי פרטי שלי . שהתחיל בי את התהליך שהתגלם כתאים סרטניים מתאבדים .להזמין אותו לחיבוק ולשיחה ליד המדורה ...... להבין מה היא בעצם ניסה להגיד לי , שהיה כה חשוב לסכן את חיי כל גופי בכללותו . יש לי שני צדדים בי מינימום ...... האחד החוויות הטובות של עברי . האחר ..... החוויות שדחקתי לשיכחת חשיכה בפינה ....... ו..... אין ברירה , קיבלתי הזמנה מקול פנימי שעלה בתוכי , שהגיע הזמן להכנס גם לשם ...... לאותם חוויות שהעדפתי לשכוח , לשימם הרחק הרחק מהאור ......... ושכחתי שמה שרחוק מהאור ...... אינו נשכח ...... רק מוסתר לי מהראייה , כשבחרתי לא להתמודד עם מה שחש לי אז כחוויה לא נעימה . אז אם מחשבת בין לאדן שלי האישי בתוך החשיכה שלי ......... אז אין ברירה ..... אם בא לי להבין ..... אני חייבת להכנס ....... או להשאר לנצח ........ עומדת ליד הפנס ...... כסומה בחשיכה . ===================

יחפנית

New member
פרק ב´

" תפילת הדרך "/" בכל האהבה" כתבתי ........ ....... או להשאר לנצח ........ עומדת ליד הפנס ...... כסומה בחשיכה כך תת המודע שלי כתב דרכי אמש ......... והיום בקריאה ...... התחוורה בי התמונה , הסוד שהעניקו לי המחשבות בי , כשמצאתי זמן להתיישב ולהפוך את התחושות למילים . ואת המילים לתחושות. תודה לי , לתת המודע , תודה לי שהסכמתי להשתיק את העולם ולראות . "לעמוד ליד הפנס כסומה בחשיכה , " חחחח ......כך ...... כך בדיוק אני רואה את עולם המאמינים הדתי ..... באשר הם ..... באם יהודים , באם מוסלמים , באם נוצרים , באם ההמונים הצובאים לאחרונה על פיתחי פילוסופיות ישנות ...... ובשיטת ליבם מנסים להפכם לדת ....... לא אוהבת דת ........... אוהבת דעת . מה שחסר לי בדת ....... זו ה-ע´ האמצעית . כי הדתות אינם מעניקות דעת , הם מעניקות בורות ואמונה בבין לבין , ששם אין כלום . ומי כמוני יודעת כמה כלום יש בין לבין , בין פה , לשם , בין שם לפה . שנים אני כבר מחזיקה בשני המשולשים שהופכת אותי יהודיה , המשולש של משם לכאן , והמשולש של מכאן לשם . ואני יודעת כמה כלום יש בבין לבין .......שעל כך ....... מחוייבת אני לספר את הסיפור . לעצמי , ולכל מי ששם נילכד ...... בגוף ..... אך בין העולמות . כי שם המסע ...... הו ..... למסע הזה כה הרבה שמות ...... ממש כמספר כל שמות האלוהים שהוא אחד . המסע אולי נקרא ....... אחד ..... וממנו נולד , איחוד ...... של הכל ..... אחדות , באחידות . חחחחח ..... ממנו למעשה נולד הכל . כי אחרי שאמרתי אחד ....... כבר אמרתי הכל . כי ..... כי אלוהים מחכה לי ...... כבר שנים ...... והלכתי לחפש אותו בכל מקום חיצוני ...... וחוויתי אותו בהפוך על הפוך ........ומכל הכיוונים ....... והרי אני יודעת איפה שהוא ....... הוא אצלי עמוק בלב ...... עמוק במקום בו הוחדר הניצוץ ........ של האהבה ....... שהחדירה בי חיים ........ וזה הניצוץ האחרון שימתין לי לאסוף אותי חזרה לאותו מקום שהוא כל כך אחד ....... למקום שהינו , חסר זמן , חסר מקום . לאותו עולם שהוא נטול גבולות . כי הוא העולם האמיתי , בו הכל אחד . כדי להביא את עולם האחדות לחיים . אני צריכה להשיב את אלוהים .....( בעולם הדת נטול ה-ע´ ....זה נקרא לחזור ב- "תשוב-ה´") ..... ללכת לפתוח לו חזרה את השערים אותם סגרתי בפניו בפעם האחרונה שערכנו שיחה ....... פנים / אל פנים . או בשפת השקט של האהבה ...... בפנים עמוק מבפנים , באותה שפת שקט , נטולת מילים . ולא , איני פונה לדת או לרבנים ...... כי שם עמדו יותר מדי סומים ......יושבים ליד מדורה שהפיצה המון אור ........ והם לא ראו מטר לתוך החשכה ...... של העולם האפל שבו ישבו ....... אני פונה למקום הכי מפחיד ......... למדבר האמת של ליבי ........ כי בלב מדבר ליבי ...... תמיד ישב האלוהים ...... ותמיד לחש לי סודות להמשך דרכי ........ אלוהים שלי ...... לך עוד טרם אמרתי תודה ......חחחחחח..... אתה מעלה חיוך לשפתי ....... ובשפת השקט אני מבינה שכבר הבנת ...... שאתה האחרון ברשימה ...... ורק בגלל שבעולם ההפוך על הפוך ממנו אני מדברת אליך ....... מי שהוא אחרון ........ הוא הראשון ....באותה נשימה של נשמה . כבר בושתי פעם כשנעמדתי מולך ....... ואני ואתה יודעים שכיהודייה , איני יכולה להרכין ראשי למולך ...... כי בעולם האחד ...... אנו שווים . כי אם לא נהייה שווים ? איך אוכל להתרפק באהבה בהצנף חיבוקך ? לשחק עם זקנך ...... ולהיות לחלוטין ממוקדת באהבה ? להיות אחד הרמוני איתך ? איך אוכל לצלול לתוך עיניך אם איננו שווים ? איך תוכל לצלול לתוכי ? אם אוכל להכיל כה מעט ממך ? היהודים הדתיים .......בונים בתי כנסת נמוכי תיקרה ...... אולי כדי להזכיר שכל המסע הוא לשוב הביתה כשווה לשווים ? תמהתי ....... ולוא כי בעולמות השקט של הסמלים ...... הכל הוא הכל . כי בלווא הכי , הכל הוא רק הפרדה לכאורה של האחד . זה כל הקטע ........לכל המסע הזה ........ להגיע הביתה כשווה בין שווים ....... ובדיוק כמו הורי , הנמצאים ממני כרגע במרחק 10 דקות נסיעה ......... כך גם אתה ..... כרגע כהרף עין לכאורה אני יכולה להסיר את המסך ...... לפתוח את שערי הלב ולהפוך להווה .... להווית החוויה של יהווה ...... כמו שתוך שניה אני יכולה לקפוץ למקלחת , להתארגן על עצמי , להרחיק עצמי מהעולם ללא הזמן במערה שכרגע אני בונה לעצמי ..... ותוך 10 דקות להיות אצלכם בבית אמא ואבא יקרים .....ושוב לעמוד חשופה עם כל הטריגרים . אבל אמא ואבא יקרים , ...אלוהים.... ........ עדיין איני חשה שווה ........... אין בי יותר כוח לעשות עוד נסיעה שתיקח 10 דקות לגלות שהגעתי עמוסה בארגזים , ארגזים עמוסים לעייפה של קבלות וחשבונות ....... כשגדלתי בחברה , ולמדתי ליסחור באהבה . כי מבחינתי , לסחור באהבה ...... זה בדיוק כמו לסחור באלוהים ........ ובזה ההסטוריה עמוסה . בדיוק כמו ההסטוריה האישית שלי ...... שארוזים בארגזים ..... איני יכולה ללכת לשום מקום יותר ...... כי לכאורה זה רק ארגזים , אך בחשכתם ...... טמונים כל הרמזים , כל הסיפור של האמת , אותו מחוייבת אני לשתף . איני יכולה לקחת עימי דבר כשאני מגיעה אליך ....... בפעם הבאה שניפגש אני אגיע נקייה ....... ואתה לי עד ...... ואתה לי מלווה ...... אלוהים שלי ..... לכל מלווי אני אומרת תודה ........ .......חחחחחח ....... אלוהים למה אתה צוחק ????? חחחחחחחחחחחח ....... כן אני יודעת זו רק מילה ........ אני יודעת שאתה כבר יודע ותמיד כבר ידעת הכל ....... יום אחד אני גם אבין ....... אולי ביום שאסיים לארגן את הארגזים ואז באמת אוכל להניח להם ...... ולעמוד לפניך נקייה אך אתה כבר ידעת הכל ...... והנה בין לאדן האישי שלי התעורר .....חחחח .... ומזכיר לי שאם אתעקב , בהנאתי עם שיחה עימך מעבר לרעלה ...... או אולי להרעלה שקיימת אצלי חבויים בארגזי הפנדורה של חשכת תת המודע שלי . ........חחחחחחחחח ...... טוב אם אני צוחקת ככה ...... אז הבנתי שלרגע לא תניח לאורך מעבר לרעלה שלי ........ כמו השמש הקופחת במדבר תיפסע אחריי ......... תגיד אלוהים ..... אתה בדווי ? ....... אהה בטח .... הרי בדווים , מגיעים מהמילה בדייה .... והמילה הזו = התחלה ...... ..... טוב אז אני לך מניחה רגע ....... שמעתי את רמזי המילה ....... אני מתחילה במסע של ..... התחל ה´ ..... רק הפעם ..... בהפוך על מקודם ...... הפעם מכאן ..... לשם ......... ולכן טמנת רמזים כה רבים בפגישותי עם הבדווים ........ משם טמנת בי את האהבה הזו העמוקה לסיני ....... האם המילה סיני הגיע מה-סנה ????? העצים שבערו ובערו ..... ולא נאכלו ????? האם זו מתנתך לדרך ????? ....... חחחחח ...... אהבתי אליך כה גדולה ....... שספק אם למען אחר הייתי עושה את הדרך ....... תודה ..... אזכור זאת בימים בו אשרף בכאב האמת של החבוי בתיבת הפנדורה שמעיקה על הנסיעות האלו של ה-10 דקות מביתי להורים , וחזרה לביתי .......הארגזים ....חחח ועתה שקט ........ כרגע עדיין , אני מרכינה ראשי למולך .......... וליבי מלא עד גדותיו באור ......... לך . איתך . אבל .... כשאגיע ........ אז ....... ............................ ............................. .............................. ............................... Don´t want to close my eyes I don´t want to fall asleep Cause I´d miss you baby And I don´t want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I´d still miss you baby And I don´t want to miss a thing ולזה אתה קורא בחירה ..........חחחחחחחחח ...... נו כשאתה כבר מעמיד את זה ככה ?!......חחחחח זה נראה בערך כמו ...... חחחח ...... להתקשר לאלוהים ..... ולהגיד לו לא להתקשר יותר .....חחחחח ולחכות שהוא יגיד "לא יעזור לך , בין שמים וארץ אני אחרייך , אפילו אם שניה התחבאת מעבר לרעלה" ....חחחחחח ...... הרבה גברים אף פעם בחיי לא הבינו את הקטע הזה ........ נעלבו , ובאמת הפסיקו להתקשר ....חחחח אלוהים הבין , והבטיח להראות אהבתו ...... לא דרך הקווים המקובלים ........אני אוהבת אותך אלוהים .

יחפנית

New member
I Don´t Want To Miss A Thing

Aerosmith - I Don´t Want To Miss A Thing I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you´re far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure Don´t want to close my eyes I don´t want to fall asleep Cause I´d miss you baby And I don´t want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I´d still miss you baby And I don´t want to miss a thing Lying close to you feeling your heart beating And I´m wondering what you´re dreaming Wondering if it´s me you´re seeing Then I kiss your eyes And thank God we´re together I just want to stay with you in this moment forever Forever and ever Don´t want to close my eyes I don´t want to fall asleep Cause I´d miss you baby And I don´t want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I´d still miss you baby And I don´t want to miss a thing I don´t want to miss one smile I don´t want to miss one kiss I just want to be with you Right here with you, just like this I just want to hold you close Feel your heart so close to mine And just stay here in this moment For all the rest of time Don´t want to close my eyes I don´t want to fall asleep Cause I´d miss you baby And I don´t want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I´d still miss you baby And I don´t want to miss a thing Don´t want to close my eyes I don´t want to fall asleep I don´t want to miss a thing

יחפנית

New member
פרק ג´ " חיבוק מעורר חיים "

פרק ג´ "לך שהשארת פסיעותיך עמוק בלבבי " או " חיבוק מעורר חיים " כבר רציתי להצטייד למסע ....... קיבלתי מתנה מאלוהים ...... תמונת הסנה הבוער ...... בוער בוער ואינו נגמר ...... ותמהתי ? האם בכאן ועכשו ..... בעולם החומר הוא מתגלם ...... בלב הבוער ? בוער בוער ולא נגמר ........ ולשנייה לא ידעתי מה עכשו עושים לאן פונים ? עוד הייתי בעולם של שם . והנה הודעה מאד מציאותית , מטלפון פלסטיק המאד חומרי של עולם הכאן ........ אז אם כתבתי , בפרק הקודם ..... שהרבה גברים אף פעם בחיי לא הבינו את הקטע הזה ........ נעלבו , ובאמת הפסיקו להתקשר ....חחחח אז מיד המציאות החזירה והחווירה אותי לפרק הבא ..... של כאן ועכשו . אם אלוהים הגיע בפרק הקודם ...... עתה היה זה תורו של אהובי האחרון ...... ( אחרון = ראשון ?! תמהתי לרגע .. במתמטיקה המסובכת של העולם בהפוך על הפוך , עולם הסוטול של רעילות הבוסר של פרי עץ הדעת ) ........ אני דאגתי איך אני אספר את הסיפור הזה ? .......חחחחח הסיפור נראה כמספר את עצמו . כי אם בעולמות עליונים ...... המסע הזה שווה לעשות למען האהבה של אלוהים ...... אז מכאן ועכשו בעולם החומר . לאהוב ליבי .....או נכון יותר לומר בשם האהבה לחיים שעורר אהובי בליבי . בהקבלה מדהימה משיחתי עם מקור האהבה .( אלוהים) .......התנהלה שיחה מציאותית לחלוטין עם אהוב ליבי בעולמנו החומרי ........ומאד מאד דומה . האם זה סתם ככה נדמה לי ? או שעמוק בתוך עיניי אהובנו .....בני זוגנו ......אנו מחפשים את שערי הלב הפתוחים כי דרכו כאן בחיים אנו מחפשים את אור אהבתו של אלוהים ......... ולב אהובי ....... עצום במידותיו ..... ואת פרפריית רוך ליבו סובבים הרים גבוהים של אבן צור ובזלת אימתניים . אך כשצעדתי בלב מדברו ..... מעולם לא דרכה רגלי בדיונות כה רכות של חול האהבה ....או כל האהבה .. אבל הלילה ...... אמרתי – לא . אמרתי לו , שלא , לא אוכל לבוא להצטנף בחיבוקו .... לתת לאורו ועורו אותי לעטוף בחום האהבה ..... כי אם הלילה אבוא ..... ככה עם כל הארגזים ..... אז הנסיעה הלוך ושוב 5 דקות ממיטתו למיטתי , שפעם עד לפני חודש ומעט היתה מיטתנו ....... הנסיעה הזו תיקח כל החיים .... עד שנמות . 5 דקות לפה וחמש דקות לשם . וכה רציתי לעזוב הכל ולעשות נסיעה של 5 דקות בדיוק . להנמס בתוך זרועותיו . להניח ראשי בדיוק על גומחת הכתף המותאמת מחוייטת להנחת ראשי . לנשום ריחו המוכר . האהוב . ואם אם בחלומי אסוב הרחק ממנו ..... תמיד תמיד ידיו יחפשוני . יצמידוני לליבו . וכהוא הגיב לקולי במילמול אוהב וחרישי של שמי ..... וכשהוא אמר ....."חיבוק ...." אז ..כן .... רציתי לשאוג כן ..... רק 5 דקות ..... לילה אחד של חיבוק כה מוכר כה אהוב כה קרוב . וככה גם כששתקנו עטופים ברוך של שפת השקט . אבל עדיין אמרתי לא לאותה נסיעה של 5 דקות בדיוק בין כאן לשם . שאולי מרמזת על הנישואים שלנו ..שהסתיימו לא מזמן ... כשמרוב ארגזים ....... אני הייתי מתרוצצת כל הזמן , בין העולמות .....5 דקות שם ........ ו -5 דקות חזרה לכאן .... לפגוש את ליבו פתוח למולי . לפגוש את אפרוריות היום יום של זוגיות . עד שהתעייפתי נורא ...... אם נשוב אחד לזרועות השני לפני שנגיע מוכנים ...... אז כל שאנו יכולים לעשות זה להקפיא את הרגע ולמות . כי תמיד בתוך החיבוק שלו ..... תמיד בא לי לנצח שם להשאר ......שם הייתי רוצה להיות כשעוצרים את העולם . כך חבוקים יחד למות . אם אני רוצה אי פעם להשאיר את הסיכוי להשאר חבוקה בזרועותיו ומתוכם לחיות ולהחיות . אז לכן ובגלל זה ... הלילה אמרתי לו - לא . בסינכרוניזציה מושלמת עם אלוהים . בשל אהבת ליבי לאהובי ..... בשל האהבה ..... אני מוכנה לצאת למסע לעורר את החיים ....... בכל תא בגופי ...... כי עד שהגיע אהובי לחיי ...... עד אז ...... בשם האהבה .....הרגתי כל דבר בתוכי . כדי לרוץ עמוק לתוך חיבוק החיים שלו ...... עלי לצאת לחשיכה . לצאת למסע מדבריות ליבי ..... וללכת עמוק עד המקום בו פעם באיזה לילה חשוך החלפתי אהבה עזה - למוות . ושם כשאגיע למקום ההוא המוחבא באיזורי החשוכים , אז שם אחליף חזרה -לאהבה עזה כחיים ..... בהם כ- עז ה´ .....אלוהים רועי . אז בשם האהבה שעורר בי אהובי האחרון ...... הוא הראשון מהכאן ועכשו שהגיע לסיפור הזה ממנו מורכבים חיי ....... איני יוצאת למסע למענו ........ אני יוצאת למסע בשם האהבה . כי איך אוכל לאהוב .....ושערי ליבי סגורים בי לחיים . אז עד הפרק הבא , אני אשתחל לי מתחת לשמיכה ..... אלך לתוך מידבר ליבי שם ממתין לי אהוב ליבי שהחזיר בי ועורר את אהבת חיי ......באוהל הוא מחכה לי ..... וזרועותיו מחכות באהבה .... וזהו .... להלילה , כאן מורדת היריעה .... השאר הינם דברים של בינו לבינה ....... I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you´re far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure אז אמרתי הלילה לא ........... because I don´t want to miss a thing =============================================================

אספמיה

New member
ליחפנית ..

עדיין מטושטשת מאדי הכימו קראתי הפעם את כל מגילותייך, דבר אחד בלט בחסרונו ואולי תמצאי שם את החוליה החסרה בחיפושייך וזה לענות על השאלה האם אני ראויה לאהבה? האם אני יכולה לאהוב את עצמי כמות שאני לא מושלמת,שוגה ,מפוחדת, ללא תשובות, המון שאלות המון כעס על דברים . האם אני יכולה פשוט לקבל את עצמי עם כל זה ולהפסיק להבין את כל המניעים כי אם כל כך הרבה זמן את מחפשת את הסיבות הנסתרות לדרך שבה הולכים חייך, אולי התשובה (החלקית כמובן, תמיד חלקית אף פעם זה לא כזה ראה וקדש) התשובה היא פשוט להפסיק לחפש ולקבל את האי שלמות ובעיקר להתחיל לחיות!!! לא לדבר "על" אלא לעשות "את" לראות את העולם סביבך ואת עצמך בתוכו כשלמות אחת יחודית חדפעמית ניחנת בכוחות שטרם נתת להם לעבוד בשבילך, כי הכוחות האלה לא באים מהשכל, זה שנבין לא יעשה שום שינוי בחיינו נהפוך הוא ככל שנבין יגדלו ויתרבו שאלותינו. אם כך עלינו להפסיק באיזה שלב לחקור את כל המניעים והסיבות שהביאו אותנו הלום, ולהתחיל לחיות את היום הראשון של שארית חיינו. הלא מושלמים,... הוי כמה היינו רוצים כולנו לשלוט יותר בחיינו ולהיות מסוגלים לתכנן אותם ולארגן אותם כמו שמסדרים ארון לקראת חילופי העונות אבל חוקי המשחק כאן אחרים. יחפנית יקרה! האם לא שאלת את עצמך את השאלה אולי אני מחפשת משהו שלא קיים? או לא במקום הנכון לחפשו? שאלת אותי על איך אני מצליחה לשרוד את הסרטן ובכן, (תשובה חלקית, אני לא אוהבת לכתוב מגילות, מצטערת
) אני פשוט הפסקתי לריב עם גורלי ולהתווכח עם הסרטן הנוכחות שלו היא עובדה קיימת בחיי, ועם זה עלי לחיות הכי טוב שאני יודעת... אין לי כל אפשרות להדביר אותו אחת ולתמיד רק בכוח המחשבה כפי שאת מאמינה שעשית, אני לא מאמינה בזה בכלל, ולא מפריע לי שיש אנשים שזה נותן להם כוח והם מאמנים בכוחותיהם להפטר מהמחלה. אני מאמינה בכוחותי לנצח את המחלה הזאת כל פעם מחדש, לקבל את הימצאותה בחיי ולא להקדיש יותר זמן יקר לשאלה..."במה זכיתי" שהיא נטפלה דוקא אלי. משקיעה את כל מרצי להקטין את השפעתה על מהלך חיי התקין (מאד לא פשוט אבל בינתיים מצליחה) אינני יודעת אם זה מתאים לעוד מישהו .. אבל גם את יודעת שעם הצלחות קשה להתווכח אני עדיין חיה עובדת (בהפסקות) ומרגישה הנאה גדולה וסקרנות בחיי. ובכל זאת ....אני מאחלת לך הצלחה בחיפושייך..ומקווה שאולי ,אולי עוררתי משהו.... חיבוק אספמיה

eliya-l

New member
אספמיה אהובתי../images/Emo66.gif

טרם קראתי את הודעותיה של היחפנית שלנו, אך קראתי את שלך יקירתי. את יודעת מסתבר שלא סתם אני אוהבת, אוהבת אותך. באמת אוהבת אוהבת אוהבת. כל אחד ואחת מאיתנו ודרכו/ה שלה ואת יקירתי - רקדנית מדהימה. שולחת לך את כל אהבתי, שיעברו להם אדי הכימו בקלילות ושאת פעולם יעשו ויגרשו. שיהיה לך יום נפלא יקירתי, שבוע מדהים, חודש מרגש ושנה מטריפה מרוב אושר. אליה

אספמיה

New member
לאליה יקירתי ! ../images/Emo24.gif

תודה על התמיכה בימים אלה אני זקוקה לכל התמיכה האפשרית כל פעם מחדש אני שוכחת כמה הכימו קשה, אוף!!! אבל לא מיואשת רק מחכה "שהאדים" יתנדפו כבר סוף סוף. חיבוק ענק ושוב תודה
אספמיה

אספמיה

New member
תודה! ואחד יותר גדול בשבילך ../images/Emo13.gif

איילת יקרה! אני מקווה ששלומך ורוחך טובים קבלי כמה חיבוקים לבינתיים.... חג פורים שמייח!!
אגב אני מאד אוהבת את האיקון הזה כפי ששמת לב.. הוא קיים רק בתפוז והם מקבלים ממני מליון נקודות בזכות...

יחפנית

New member
היי אילת ......

חומד .... את נפקדת ? או מאד עסוקה ????? באשר את חיבוק ...... ענק .. אני היתגיעיגיתי .......

למעלה