פרק אהוב..

andrew161

New member
פרק אהוב..

היי אני כבר מעריץ ותיק של או סי כבר מהקיץ שעבר.. רציתי לשאול כמה מכם כבר ראו את כול הפרקים ואיזה פרק אהוב אליכם?..

andrew161

New member
על הדיוידי

ולכול החולים על האו סי כמוני הדיוידי יצא!! בארץ!!! בעוד כמה חודשים.. אני כבר קונה אותו מארה"ב אבל זה פשוט ענק שגם בארץ מתחילים להוציא דיוידים של סדרות ממש איכותיות...

dht160

New member
אממ אחד ספציפי אין לי בראש

אבל 3 פרקים כן: הפרק של הכריסמיקה כי ס'ת הרג אותי מצחוק הפרק של ערב שנה החדשה - הסילבסטר (ולא ארחיב כדי לא להרוס למי שעוד לא ראה) ופרק סיום העונה עם השיר בסוף !! שזה היה סוף אדיר גיא

Aviad1987

New member
אפשר מספר פרקים?

שנדע למתי לחכות

SummerBreeze

New member
יש כל כך הרבה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

הפרק של כריסמקה כמובן, הפרק של חג ההודיה, הפרק במקסיקו, הפרק של ולנטיינס דיי, הפרק שהם נוסעים למסיבה בלוס אנג'לס, הפרק שהם נוסעים ללאס וגאס ועוד המון פרקים מהממים
לא יכולה לבחור אחד

הרמוני

New member
בשמחה!../images/Emo58.gif../images/Emo123.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זהירות ספויילר!! * ** *** **** ***** ****** ******** ********* ******** ****** ***** *** ** * אוקיי,תגיע בחורה בשם אנה ללמוד בבי"ס, היא וסת' מתיידדים, באותו זמן סאמר מבינה שהיא קצת דלוקה על סת' ומתחילה המריבה הגדולה בין סאמר לאנה על סת'! (סת' דרך-אגב מאד מרוצה..) היחסים בין ראיין ומריסה מאד סוערים, פעם ככה פעם ככה, עד שמה שבאמת מזעזע את עולמם הוא כשמופיעה חברה לשעבר של ראיין... ובוא רק נגיד שג'ולי קופר מחליפה בני זוג בקצב של תחתונים (אם היא בכלל טורחת ללבוש תחתונים), ויכול מאד להיות שאחד מבני זוגה בהמשך העונה יהיה ממממ....צעיר משהו

M i l k y W a y

New member
חחח תודה.....אבל מי זאת../images/Emo58.gif

גולי קופר??אמא של מריסה?? ואני מקווה שלא יימשכו הרבה עד שראיין ומריסה יהיו ביחד... מתי בערך זה יקרה??

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif

ג'ולי קופר היא אכן אמא של מריסה. ואל תדאג, זה לא יקח הרבה זמן...

T nager

New member
תיקון קטן לספוילר ../images/Emo58.gif

המתיחות בין ראיין למריסה מתחילה עוד לפני שת'רזה(נאבי רוואט בתפקיד אורח (8 פרקים)) מגיעה, היא מתחילה בפרקים עם אוליבר (טיילור האנדלי בתפקיד אורח (6 פרקים)), למרות שמריסה פגשה את ת'רזה בפרק אחד לפני שאוליבר הגיע, זה לא ממש שינה את הקשר שלהם, לפחות לא בצורה דרסטית...

לאאאאאאאאאאא

את לא מבינה שאנשים שמבקשים ספוילרים זה אנשים שלא יודעים שספוילרים זה רע בשבילם, אבל זה כן, אז אל תתני להם! הם יודו לך אחר כך.

הרמוני

New member
טוב, אז ככה:

קודם כל, הבחור ביקש ספויילר- קיבל, מי שרוצה מוזמן לקרוא, מי שלא רוצה שלא יקרא. אני בכל אופן מוכנה לחלק ספויילרים חופשי
(עם סימן של ספויילר, אל תדאגו) דבר שני: (באמת אל תקראו אם אתם לא רוצים לדעת מה קורה...)
תראה היחסים של ראיין ומריסה עוברים מלא תהפוכות, אני בחרתי להזכיר את זאת עם טריסה (והמפגש עם טריסה כן זיעזע להם את היחסים אני לא יודעת למה אתה אומר שלא) ולא את הקטע עם אוליבר כי הפרקים עם אוליבר שיגעו אותי, האוליבר הזה היה דמות מעצבת ואני חושבת שמתחו את הסיפור איתו יותר מדי.. בכל אופן אוליבר נשאר קצת פרקים אבל הסיפור עם טריסה (אני צריכה להזכיר לך את החבר שלה? את ההריון וכו') נמשך כל העונה.

andrew161

New member
מה קרה..

איפה the telenovela ו-הפרק ב tj... וכמובן קריסמוקה שזה פשוט פרק אדיר!!! (סליחה שלא רשמתי מקודם...) ולדעתי הפיילוט הוא גם פרק ענק ראיתי אותו איזה 7 פעם

T nager

New member
../images/Emo58.gif אני אמרתי

שהפגישה הראשונה עם תרזה לא שינתה יותר מדי, הפגישה השניה והילך בארוע שהיא הייתה בו מלצרית כבר כן שינה.. הקטע עם אוליבר נמתח קצת יותר מדי נכון, אבל הסוף שלו היה אמור שהוא באמת יתאבד בסוף ולא יוצל ולא נראה אותו יותר..

למעלה