פרק אחרון של הסדרה

thebomb2

New member
פרק אחרון של הסדרה

הפרק האחרון של העונה ה-4 הוא 16 והוא גם הפרק האחרון של כל הסדרה? חתכו את הסדרה באמצע או שהיא תסתיים כמו שצריך? בלי ספויילרים בקשה

West Doll

New member
אין מצב../images/Emo12.gif

זה בכלל עוד לא יצא
נראה לי

Im All That

New member
זה לא ספוילר......

אני רק אומרת שזה לא הולך להגמר בקליף האנגר כי הודיעו על הביטול שלה לפני שצילמו את הפרק האחרון וג'וש אמר שהסוף יפתור המון שאלות....זה לפחות מה שנראה לי.....

BarcaBoy2

New member
כמה עצובבבב היום הפרק האחרון..

:( כמה חבל שאין עוד כמה פרקים.. אךך כמה שאני מחקה לפרק היום מעניין איך יגמרררר חח

sexyvampire

New member
סוף סוף.

העונה הרביעית היתה גרועה חוץ מכמה פרקים בודדים.

SethDoe

New member
מסכים לחלוטין! ../images/Emo45.gif

בניגוד לדעה הרווחת בקרב המעריצים המעטים שנשארו לסדרה, גם אני סבור שהעונה הרביעית לא הייתה מוצלחת בכלל. אחרי חמשת הפרקים הראשונים שהציגו את ההתמודדות של ראיין, ג'ולי וסאמר עם המוות של מריסה לא היה בסדרה שום דבר מעניין. רק מרחו ומרחו את מערכות היחסים בין ראיין וטיילור, בין סאמר וסת' ובין ג'ולי ושני הארוסים שלה. זה היה פשוט משעמם. כאילו, למישהו באמת היה אכפת מהעסק של גו'לי וקירסטן?! מבעלה המגוחך של טיילור?! מהצ'ה הדביל הזה?! העונה הייתה פשוט מטופשת, ובוודאי שלא התקרבה לקרסוליים של העונה הראשונה. חבל.

SethDoe

New member
../images/Emo58.gif כאן ולמעלה!

וגם בפרק האחרון היו לא מעט דברים מטופשים: הפרידו בין ראיין וטיילור סתם כדי להחזיר אותם בסוף הפרק; סאמר וסת' החליטו לגור ביחד ברוד איילנד, רק כדי לחזור לתוכנית המקורית שלהם בסוף הפרק (סאמר בג'ורג' וסת' לומד ברוד איילנד לבד); החזירו את בולט רק כדי שג'ולי תנטוש אותו שוב; הצורה שבה ג'ולי תיארה לקייטלין את השתלשלות האירועים בינה לבין פרנק ובינה לבין בולט הייתה מגוחכת; זה שקייטלין ענתה לטלפון באמצע טקס הנישואין של אמא שלה ודוגמאות רבות נוספות.

SethDoe

New member
ושוב: יש לי מה להוסיף

למרות שהפרק היה הרבה פחות ממושלם, הוא היה בסה"כ חביב. די נהניתי, ואני מרגיש שהסיפור נסגר מבחינתי. אהבתי מאוד את הסידרה, ובשנתיים האחרונות הייתי די אובססיבי, אבל הגיע הזמן להמשיך הלאה. Farewell, bitch!

פרק פשוט מעולה!!!!

נוסטלגי ומרגש ומלא בבדיחות אדירות- כיף להיפרד בצורה כזאת מהאוסי. ללא ספק בין הסדרות הטובות שראיתי בחיי. עצוב לחשוב ששבוע הבא לא יהיה פרק :(

למעלה