פרק אחרון של TUF

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
פרק אחרון של TUF ../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי לצפות בפרק האחרון של העונה. הרבה הפתעות בפרק הזה. הקרב הראשון היה אמור להיות מאק VS מאט ארויו. באימונים ארויו נפצע ומחליט לא להילחם. היחידי שמעוניין להילחם במאק הוא ג'ון שנלחם בו ברבע הגמר. הם נפגשים שוב והקרב נגמר כמעט אותו הדבר כשג'ון על הברכיים ומאק מאחוריו מכה בו עד שג'ון עשה את הטעות וחשף את הצוואר. דנצינג מסיים בחניקה ועולה לגמר. הקרב השני הוא ג'ורג' נגד טומי. כולם מפחדים מג'ורג' אבל בקרב שרובו עמידה טומי נילחם ואחרי שבטעות הוא מכניס אצבע לעין של ג'ורג' הוא מצליח להשחיל כמה מכות טובות ובסופו של דבר מכניס ימנית אחת גדולה שמורידה את ג'ורג' לריצפה. טומי רודף אחריו וממשיך במכות על הקרקע. נראה לרגע שג'ורג' מגן אבל טומי מצליח להשחיל עוד כמה מכות טובות וביג ג'ון עוצר את הקרב כשג'ורג' כבר מחוסר הכרה. הפיינל יהיה מאק נגד טומי. לדעתי האירוע של הUFC ביום שבת הולך להיות מצויין ובעיקר אני מחכה לקרב בין רוג'ר הוארטה לקלייי גווידה.

Burger4

New member
דיעות

בהתחלה הייתי בעד טומי כי הוא כאילו היה אנדרדוג, אבל אחרי הקרב הרגשתי רע עבור ג'ורג' בגלל שהוא משקיע המון ובטח הוא היה הרוס אחרי ההפסד. זה כאילו אתה הולך לקריירה מסויימת ונותן הכל יום יום זיעה ועבודה קשה ואז אתה מפסיד ככה וחושב משהו כמו "אני לא מספיק טוב" והמוטיבציה יורדת לאדמה והוא בטח היה קרוע. ידעתי שהקרב הזה יהיה מעניין וחיכיתי לו. חוץ מזה, לא היה הגיוני שנתנו לג'ון קולוצ'י עוד קרב מאק דנזיג כי הם כבר נלחמו, קולוצ'י קיבל את ההזדמנות שלו כבר. הם היו צריכים לפנות ולבדוק אופציות אחרות, אולי לוחמים מקבוצת יוז. עונה לא רעה.

shacta man

New member
הם לא יכלו לבחור מישהו מהחברה של יוז

כי זו הייתה זכות הבחירה של סרה. החברה שלו הרוויחו את העליה לחצי גמר ועכשיו לא הייתה שום סיבה שהוא יוותר על זה.

Burger4

New member
ובכל זאת

לא הגיוני שהרבע גמר יהיה זהה לחצי גמר. חבל ששאר המתחרים לא רצו את ההזדמנות

shacta man

New member
זה רק מראה שהם לא היו ראויים מלכתחילה

אין הבדל בינם לבין ג'ואי שעזב בתחילת העונה. ככל הניראה, אם הם היו מפסידים בקרב הראשון גם הם היו עוזבים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעות פרק 12

עונה אדירה. כל כך כיף לראות את סרה הנקניק הזה מושפל וזה בדיוק הסיום שרציתי לראות - שני הנציגים של היוז מגיעים לגמר. כל העונה הזו לא הבנתי מה ההתלהבות הזו מג'ורג' - לא ראיתי ממנו שום דבר שמצדיק את כל השבחים ואיך שמחזיקים ממנו - אפילו דאנציג החזיק ממנו - אולי הם ראו משהו שאני לא ראיתי. ספירס לעומת זאת למרות שהוא לא סיים קרבות הראה הרבה יותר - יש לו כח עצום ולב ענק ואני אוהב לוחמים כאלה - הם עושים את הקרבות שלהם למעניינים. ששמעתי שמישהו נפצע ממש לא רציתי שזה יהיה מישהו מבין טומי או מאק - כל שאר טים היוז היו פשוט כל כך גרועים אז שמחתי שזה היה מאט שנפצע ושג'ון החליף אותו. הגמר בין מאק לטומי באמת יכול להיגמר בכל תוצאה. חוסר נסיון של טומי יכול לעלות לו בקרב כי מאק מאוד מנוסה יחסית אליו. מצד שני מאק יעלה בידיעה שהוא לא ירצה להיתפס על-ידי מכה בודדת של טומי שיכולה לסיים את הקרב מה שיכול להוביל להססנות מצידו.

talhorm

New member
דעות

בסך הכל זאת הייתה עונה מאוד מאכזבת לטעמי, בלי הרבה לוחמים שמתאימים לUFC. טומי ספייר ממש לא הפתיע אותי, ג'ורג... ג'ורג גם לא הרשים בקרב השני שלו, ועכשיו בכלל... למרות שהאצבע לפנים שהוא חטף משפיע מאוד. מבאס מאוד שלא ראינו את מאט נגד מאק. כי למאט היה יותר סיכוי לנצח מאשר לג'ון לדעתי. נו שיהיה, מאק דנזיג כבר הכריז שהוא הולך לרדת ל155 אחרי הקרב שלו היום בלילה בכל תוצאה... אני חושב שהוא יבלע בדוויזה המלאה של ה155 פאונד בUFC, והייתי מעדיף לראות אותו נשאר בWW... למרות שגם שם לא קל להגיע לטופ, ובכלל להיות אלוף בWW זה בגדר חלום כשיש בטופ את GSP, יוז, סרה, פיטש, קושצ'ק, קארו ואולי גם דייגו סאנצ'ז אם הוא ישאר בWW ולא ירד ל155 פאונד.

JayneCobb

New member
דעות קצרות

קצת עצוב לי שמאק בגמר... נכון,הוא אולי הלוחם ה OVERALL הכי טוב,ויש לו הכי הרבה ניסיון,אבל משהו באישיות שלו פשוט מעצבן אותי.... לעומתו,על טומי אני שמח... הבחור עוד צעיר,ויש לו המון ללמוד,אבל הוא מזכיר לי מאוד את מאט יוז...ואם הוא ישאר ב WW הוא יהיה אלוף באחד מהימים ! כוח כמו שיש לו,בשילוב עם יכולות רסלינג כמו שיש לו אי אפשר ללמד...חסרה לו המון טכניקה,אבל טכניקה הרבה יותר קל ללמד... טומי עוד יעשה רעש ב UFC אם רק יצליח להתמיד...

למעלה