פרק ב´

neo211

New member
פרק ב´ ../images/Emo46.gif

היא יפה, היא עדינה, היא מפנקת, היא אמא נהדרת, והיא אשת בית, אז מה אני רוצה? לא ברור, לא לי ובטח שלא לה. היינו ביעוץ וזה החזיק בדיוק חודש, אני אפילו לא יודע למה אני כותב עכשיו אבל אם לא זה אז אני אצרח ש"אפילו בירח ישמעו" יש לנו שני מלאכים קטנים ששואלים למה אבא כועס ואמא בוכה? ואני חושב, אולי אני הדפוק שלא מצליח לשמור על מסגרת? אבל אני יודע שאני היום לא יכול לחיות בלי שני המלאכים שלי!!! נשמע מבולבל וחסר מטרה? אני יודע, ככה אני מרגיש.

ליידילי

New member
האם אמנם ואולי?

אם אמנם כתיבתך כאן היא רק כמעין שחרור שסתום - אזי דיינו. אך אם אתה מבקש לשמוע תגובות, או שאתה מבקש לשאול משהו - תצטרך לומר זאת. בינתיים השאלה היחידה שאני שומעת בדבריך היא אם אתה דפוק, ואין לי ברירה אלא להחזירה אליך ולשאול אותך אם אתה דפוק. נראה שאתה חושב שאתה דפוק, תוכל להסביר?

neo211

New member
חשבתי שפה מקבלים עידוד

אם זה ככה, אל תעודדי אותי יותר!!!!!

איליין

New member
סיבוב שני

היי, קראתי את ההודעה הראשונה שלך לגבי אישתך והילדים אבל בכל המחמאות שכחת לציין שגם בלי אישתך אתה לא יכול לחיות.. תיקח לעצמך כמה ימי חופש ותחשוב טוב טוב איך החיים יראו בלי אישתך.. את הילדים אתה תוכל לראות כמה שאתה רוצה..זה תלוי בך. האמן לי אני גרושה עם שני ילדים..ובחיים לא מנעתי והאבא שלהם לבוא ולראות ולקחת אותם מתי שהוא רק רצה - הוא לא רוצה הרבה... ואל תחשוב שלרגע הילדים לא רואים ולא מרגישים מה קורה - גם את המחיר הזה אני משלמת היום.. אשמח לשוחח איתך עוד בנושא ביי

איליין

New member
סיבוב שני

היי, קראתי את ההודעה הראשונה שלך לגבי אישתך והילדים אבל בכל המחמאות שכחת לציין שגם בלי אישתך אתה לא יכול לחיות.. תיקח לעצמך כמה ימי חופש ותחשוב טוב טוב איך החיים יראו בלי אישתך.. את הילדים אתה תוכל לראות כמה שאתה רוצה..זה תלוי בך. האמן לי אני גרושה עם שני ילדים..ובחיים לא מנעתי והאבא שלהם לבוא ולראות ולקחת אותם מתי שהוא רק רצה - הוא לא רוצה הרבה... ואל תחשוב שלרגע הילדים לא רואים ולא מרגישים מה קורה - גם את המחיר הזה אני משלמת היום.. אשמח לשוחח איתך עוד בנושא ביי

ליידילי

New member
התנצלויותי

על שתגובתי לא ענתה לציפיותיך/ או לצורך שלך. ועל שלא הצלחתי לשמוע שמה שאתה מבקש הוא עידוד . מאד ניסיתי להקשיב למה שאמרת בהודעתך (אולי יותר מדי) -ולהגיב ענינית- אך כשאני קוראת את דברי אני נוכחת שהם באמת עלולים להשמע בוטים. כאמור צר לי.

פרק ב´ ../images/Emo35.gif

כתבת דברים חיוביים על בת זוגך אז מה הבעיה?? ואולי זו הבעיה שאיך אפשר לחפש פרק ב´ בלי למצוא שלילה בחיים הנוכחיים ? ולמה באמת אבא צועק ואמא בוכה????לפי דבריך אולי לא הכל אבוד...אז למה לא לשמור על המסגרת גם עבורך ועבור זוגתך אבל גם למען ילדיכם לעיתים צריך ראשית
בדרך ל-
בהצלחה

neo211

New member
כוונתי

היתה שמערכת היחסים הנוכחית היא פרק ב´.

איש-ילד

New member
ביקורת בונה.

היי ידיד. אני לא מצליח להשתחרר מהרושם שיתכן ואתה/ם מחפשים את הבעיה במקום שלא בהכרח היא נמצאת שם. אתה מתאר את רעייתך בים של סופרלטיבים, ממש אשת חייל, גם יפה וגם אופה... האם יתכן שאתה עומד במקום כזה שממש לא משנה איך או מה רעייתך תהיה? במקום שאתה תקוע עם עצמך? האם לא נכון קודם כל לברר עם עצמך (אולי עם עזרה מקצועית) היכן אתה עומד? משבר כזה או אחר? הרי בסופו של דבר, מטבע הדברים, זוגיות היא תערובת של שניים ודי שאחד מהמרכבים לא יאפשר לעצמו להתחבר כדי שתיווצר "בעיה זוגית". האם הבירור העצמי הוא לא השלב הראשון בבירור בעיה? כל בעיה? מעבר לזה, וסלח לי אם אני טועה, קראתי את תגובתך, משלא באתה על סיפוקך ביחס לאחת ההתיחסויות, תגובה של כאילו נעלב, תגובה מלאה עד גדותיה במניפולציה, נשאר טעם לא טוב... ואם טעיתי, קבל את התנצלותי, אך אם לא טעיתי, זה מתחבר בהחלט עם הודעתך המקורית, משהו כמו "מגיע לך יותר טוב ממני..." או "את ממש נהדרת אבל..." והמשפט הכל כך מוכר לרבים ויתר מזה לרבות ..." זו לא את, זה אני" מלאנת-אלפים של מניפולציות. תקן אותי אם אני טועה. בידידות.

ליידילי

New member
דיבור בונה ובמקום

איש ילד - אני מסירה בפניך את הכובע! (תזכיר לי בהזדמנות לקנות חדש - הכובע הזה קצת מרופט...) אתה מתנסח ברור רגוע ואוביקטיבי, ותגובתך מקלה עלי, (לפני רגע חשבתי שאני די איומה) איני מצטערת על התנצלותי שכן דברי אכן היו בלתי מלוטשים ודי בוטים, אך בסיוע נקודת ההשקפה שלך הדברים קבלו פרספקטיבה -ועל כך תבוא על הברכה.

מאור2001

New member
התגובה שלך דווקא בייתה נהדרת ובמקום

התגובה שלך, כמו תגובות אחרות שלך שקראתי, הייתה מצוינת. נראה לי שאיש ילד רק מחזק את מה שכתבת קודם וכתבת זאת בצורה מאד עדינה, עיניינית ובהחלט לא בוטה. הוא צריך באמת לחפש בתוכו מה גורם לו לחוסר סיפוק. התגובה שלו לתשובתך - בסגנון אם את לא מעודדת אותי אז אל תכתבי לי כלל - הייתה בוטה. נראה שהוא לא מסוגל להסתכל על עצמו בראי והוא מעדיף להאשים אחרים. לדעתי עזרה זה לא רק עידוד סתמי בסגנון יהיה בסדר וזהו ואדם שמבקש עזרה צריך לקחת זאת בחשבון. אולי אף יותר מזה עזרה אמיתית היא זו שגם מראה לנו צדדים אולי פחות טובים שלנו, כאלה שאנחנו לבד לא מצליחים לראות. צ´או ליידילי, חזקי ואמצי. ובהצלחה גם ל"פרק ב"

ליידילי

New member
תודה... נעים לקבל חיזוקים

ועם זאת, אדם שזקוק לעזרה אינו מסוגל פעמים רבות להקשיב לעיצה ואפילו היא הכי טובה שיקבל בחיים. וכשמישהו רוצה להציע עזרה, עליו לקחת זאת בחשבון- האין זאת? במקרה של הכותב הזה לא ניתן היה להציע ולא כלום - מהעדרם המוחלט של פרטים כלשהם... ולכן בקשתי שיסביר... אבל הוא לא שמע - ועושה רושם שלא חזר...

למעלה