פרק ג´ במלחמתה של גל בעודף המשקל

gal33

New member
פרק ג´ במלחמתה של גל בעודף המשקל

חברהל´ך, התלבטתי רבות האם לספר לכם, במיוחד שהכל קרה כל כך מהר, אבל אז הבנתי שלא יהיו לי פנים לחזור לכאן אם לא אספר לכם. אז ככה, בעוד כמה שעות אני מתאשפזת בוולפסון בדרכי לעבור Gastric Bypass. הכל קרה בקצב האור. כל הרעיון התחיל לפני חודש. השבוע קיבלתי תשובה חיובית מהקופה (לאחר קרב איתנים) וקבעתי תור ליום ראשון הקרוב. מרוב התרגשות לא נכנסתי הנה יומיים. שלגוש, זו גם הסיבה מדוע לא אוכל להגיע למפגש הקרוב (אני, האינפוזיה וכל שאר הצינורות למיניהם). למה חשבתי לחכות עם לספר לכם? כי האמת, מרוב התרגשות ולחץ (אומנם עוד לא הייתי בהריון, אבל נראה לי שעכשיו אני יודעת טוב מאוד איך זה מרגיש, ההורמונים שולטים בי לחלוטין!), הקיצר, גם ככה אני בהלם מהמהירות בה הכל קרה, שדרך אגב אני מעדיפה את זה כך. אז, אני מעדיפה לספר לכם על התולדה של זה אחרי. ככה גם תהיה לי סיבה לקום מהניתוח...
תבינו שמרוב לחץ, יומיים הייתי עסוקה בלהיפרד מהחיים, עד שהבנתי שאנשים מתייחסים לזה שעוד שבועיים שלושה, אני חוזרת למסלול הרגיל, אז הבנתי שוואלה, אני בעצם אמורה לחזור מהניתוח... אז יקיריי, אחלו לי בהצלחה רבה, שלחו לי הרבה אור ואהבה, ונתראה פה בעוד שבוע, אני מקווה! גל

lir42

New member
גל יקרה שלנו ../images/Emo24.gif

קודם כל הרבה הרבה בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות. וכמי שעברה את הניתוח לפני חודשיים וחצי זה אומנם קשה תחילה אך ההצלחה היא מדהימה. ניכנסתי לחדר ניתו עם 115 וכיום אני שוקלת 90.6 וזה חודשים אחרי ניתוח. אני שולחת לך איימל גם שלך לירי

lir42

New member
האיימל שלך חסוי אם תירצי

אשמח לבקרך בבית החולים את בטח תהיי בכירורגית ב בוולפסון ואת מנותחת אצל פרופסור חרוזי נכון? שלך לירי

שלגיה**

New member
גלללללללללללללללללללללללללללללללללל

ידעתי ,ידעתי,ידעתי !!!!!!!!!!! עם כל השאלות שלך והדיונים עם רוייקו בקשר Gastric Bypass ... אני מאמינה שתעברי את הכל בשלום ואת לא תשתמשי במונח "מלחמתה של גל בעודף המשקל" כי אנחנו רוצים להפסיק את המלחמות לא? ואנחנו רוצים לחיות בשלום עם גופנו. אני מקווה שהקרב של מחר יעבור בשלום ! ושיונף דגל לבן (לא של הים של סימן לשלום !) והכי חשוב שההתאוששות תעבור הכי מהר ! ודבר עוד יותר חשוב,מאחר וכבר ראינו אחת את השנייה בבית חולים... אני אשמח לבוא לבקר אותך ולהיות לצדך..ולעודד במה שאפשר כי זה חשוב ! כמובן לא מיד כשאת יוצאת מהתאוששות,כי כשיוצאים לא רוצים לראות אף אחד...(כך היה אצלי לפחות)... אני אשמח אפילו אם תרצי שנדבר בסלולארי אם אינך רוצה ביקור... בכל מקרה ובכל אופן אני אחשוב עלייך מחר הרבה ! ואחזיק לך אצבעות להרבה זמן (עד שיכאבו לי) ואחכה,אחכה ,אחכה להודעה כלשהי ממך (בדוא"ל,כאן בפורום...) שהכל בסדר. בהצלחה יקרה שלנו אני איתך מחכה לתשובה שלגיה

רוייקו

New member
נקווה עבור גל שהכל ילך חלק ושתעבור

את הניתוח בשלום ואת כל התהליך שלאחריו. בכל זאת מדובר בניתוח הרבה יותר גדול מניתוח להגבלת הקיבה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. לצערי, אני עובד השבוע שלושה ימים במשמרות של 24 שעות כל אחת וכניראה שאעדר מפה ומהחופש בכלל. לגל אסע, ככל הניראה ביום שלישי. בינתיים שיהיה שבוע טוב. שלגיה, היי בקשר. אם את הולכת לבקר, אולי נעשה זאת יחד. אה ?? ביי

../images/Emo65.gif להחלמה ו - ../images/Emo24.gif מכל

ה -
. אני לא יודעת איזה סוג של ניתוח את הולכת לעשות אבל מחזיקה לך אצבעות חחחחחזזזזזזקקקקק
ואחרי שתתחזקי ותחזרי לכתוב לנו אשמח לשמוע מה זה היה בדיוק. ב ה צ ל ח ה ושילך קל לאללה

פנינוש

New member
לגל ../images/Emo50.gif מכל ה- ../images/Emo23.gif בניתוח

גל שתהייה לך החלמה מהירה והתאוששות קלה ותחזרי אל עצמך במהרה. ותחזרי אל הפורום שלנו כאיילה שלוחה. שלך באהבה אביחיל

מירי,

New member
גל - כל הכבוד ../images/Emo50.gif

יופי של החלטה! אני מבינה שזה ניתוח לא קל , אבל ממה שסיפרת על עצמך אולי זה אכן הניתוח עבורך... והעיקר הבריאות!

ronnymp

New member
ואוווווו - איזו הפעהה - ../images/Emo39.gif

לא הייתי פה מיום חמישי ואני לא בקשר הדוק איתך - כמו שכנראה שלגיה ופשוט "פתאום" למצוא את ההודעה הזו - ואאוווווו - איזו הפתעה
נפלא -
אני ממש מאחל לך המון
את בטח יודעת שאת מצטרפת למועדון נפלא למנותחי מעקפים של פרופ´ חרוזי - ה - נ - פ - ל - א -
אני אישית מת עליו - עברתי את הנחיתוח הזה בדיוק לפני שנה -
אז נא למסור לו גם ד"ש חם חם חם ממני - תגידי לו שאת "משלנו" - הוא ישמח . אז אני רוצה לאחל לך שתעברי את הניתוח בהצלחה שהכל יסתדר לו על הצד הטוב ביותר שתחלימי במהירות ושתשתחררי בהקדם ובחיוך רחב של הנאה הצלחתי להשיג את מס´ הטלפון , ורצתי להתקשר אבל איחרתי -
- את כבר בתוך חדר הניתוח , שוחחתי עם אמא שלך עודדתי אותה קצת - והבטחתי שאנסה מחר שוב - אולי אצליח לשוחח איתך אז להשתמע רוני

לגל שולח לך אור ואהבה ../images/Emo42.gif

מחזיק לך אצבעות שפרק זה פרק ג יהיה האחרון במלחמתך בעודף המשקל. ראיתי מספר אנשים שעברו את ה bypass בהצלחה עצומה ומפיו של רוייקו אני יודע ומבין שזהו הניתוח הטוב ביותר בעל ההצלחה הגדולה ביותר. עברת הרבה עד כה שבמהלך הזמן התודעה שלך כלפי עצמך גברה ואני בטוח שתצליחי. איחולים חמים לבריאות הצלחה ואושר. ענקון

למעלה