פרק הבא הולך להיות לוהט (תרתי משמע)

yotaml

New member
כתבתי ספויילר מפורט אבל הוא נמחק לי

אני אשתדל להביא ספויילר מחר...

yotaml

New member
אני לא מוצא אותו אני פשוט

ראיתי את כל העונה באמריקה...

yotaml

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא...heat wave

לפרק קוראים heat wave גל חום (בגלל זה גם תרתי המשמע). על פלייה לינדה עובר גל חום קשה שמלהיט את העניינים לכולם. הגל חום משפיע גם על בריידן מתלבט אם לשכב עם שרה ומנסה להיפגש איתה. לדרק יש חברה חדשה שהיא אחותו של החבר הכי טוב שלו ובזמן שהם משחקים הם מוצאים תמונת ערום של אווה שצילם ג'וני. חבר שלו מנסה להפיץ את התמונה ודרק מרביץ לו, באותו זמן האמא של החבר מוצאת את התמונה ומחליטה לסיים את החברות של השניים וכך גם של האחות. ניקי מתחילה לקנא כאשר היא מגלה שקמרון ואמבר עובדים באותו בית קפה ולכן מבקשת מג'יי שיעסיק אותה בחנות שלו כדי שתוכל לרגל אחריהם. לאחר שזה לא עוזר היא הולכת בגישה אחרת ומנסה להיות חברה של אמבר, מזמניה אותה לגלידה ובזמן שהם מדברות וקצת צוחקות על קמרון, קמרון שומע את השיחה ונעלב. ג'סי פוגש את קאלי, ילדה שגם באה מקנזס ומאוהבת בו קשות והוא לא שם לב כי הוא משתגע אחרי שרה. הוא מבקש את העצה של ג'וני וג'יי בקשר לאם לשכב עם שרה או לא ומה לעשות. לאחר ששרה והוא מבלים את הלילה ביחד אווה נותנת לו שיחה על סקס ויחסים. בריידן מגלה ששרה מזניחה אותו לטובת עוד מישהו ויוצאת עם אנשים אחרים, וכדי לגרום לה לקנא (או מכעס) מזמין את קאלי לדייט. באמצע הדייט הוא זונח אותה כאשר שרה מקנא ומבטיחה לצאת אקסקלוסיבי, קאלי נפגעת. אחרי זה הם יוצאים לעוד דייט והוא וקאלי מתנשקים. ג'וני מודה בפני אווה שהסיבה שהוא לא שרף/זרק את התמונה היא בגלל שהוא לא רצה שהזיכרון מהתקופה יעלם. נ.ב. אני ממליץ מאוד לא להפסיד את ההתחלה, היא די מבטאת את השם של הפרק.

yotaml

New member
טעות שלי...בישראל יקראו לפרק

היה שלום עם עצמך. למרות שאני חייב להגיד שזה התרגום הכי עלוב שראיתי וגם לא קשור לעלילה, אבל אני לא מתרגם את הפרקים.

yotaml

New member
../images/Emo16.gif ז"ל (חחח) ../images/Emo16.gif

כן, להרבה סדרות יש פרקים כאלה...כאילו כשהכל לוהט...

למעלה