פרק הורס עם לירון בשמינייה חובה לראות! לפי דעתי, זה היה משחק מצויין שלו .. אל תפספסו.....
ש שירלירון New member 6/2/06 #1 פרק הורס עם לירון בשמינייה../images/Emo99.gif חובה לראות! לפי דעתי, זה היה משחק מצויין שלו .. אל תפספסו.....
פרק הורס עם לירון בשמינייה../images/Emo99.gif חובה לראות! לפי דעתי, זה היה משחק מצויין שלו .. אל תפספסו.....
ר רוןרוןרון New member 7/2/06 #4 היה מעולה, בעיקר הסוף../images/Emo132.gif וסוף סוף הוגשם לי חצי חלום - לראות את לירון מתעצבן, הוא עשה שם איזה פרצוף קורע בסצינה ההיא ...וזה היה סבבה, אבל לדעתי הוא יכול להתעצבן עוד יותר הסוף עם רוני היה ממש מקסים
היה מעולה, בעיקר הסוף../images/Emo132.gif וסוף סוף הוגשם לי חצי חלום - לראות את לירון מתעצבן, הוא עשה שם איזה פרצוף קורע בסצינה ההיא ...וזה היה סבבה, אבל לדעתי הוא יכול להתעצבן עוד יותר הסוף עם רוני היה ממש מקסים
נ נ ט ע ש ה New member 7/2/06 #5 אוף איזה באסה שאני לא יכולה לראות חחח אפילו דירנו על זה עם לירון, ידיד של אמר שהוא ראה אותו אתמול בשמיניה או משהו כזה ( ) ואז אמרתי שאחרי העונה הזו אני לא מצליחה בכלל לעקוב
אוף איזה באסה שאני לא יכולה לראות חחח אפילו דירנו על זה עם לירון, ידיד של אמר שהוא ראה אותו אתמול בשמיניה או משהו כזה ( ) ואז אמרתי שאחרי העונה הזו אני לא מצליחה בכלל לעקוב