פרק היום 14.9.06

פרק היום 14.9.06

פרק משעמם כולו רק על הופ ובו סאמי חזקה חח איך היא אוהבת להרביץ חח שון בל בריידי ומשפחת ואסלי חמודים נקוה לפרקים יותר יפים

הפק'ר

חחח פשוט הפקרות! חח סתם אני צוחקת.. טוב אז היום היה פרק יפה מי שהרעיד אותו היתה סמי כמובן שלא הפסיקה לעקוץ אך גם לקסי ידעה למצוץ לה את הדם טוב טוב..בקיצור קרב קשה. קלואי ובריידי פשוט לא מתאימים! חלאס לראות אותם כבר! משממים גם הם~ שון מפחיד כאילו קיבל שבץ יחד עם האמא שלו הזאת הופ מה הקטע שלהם לספר לבו מה עובר עליהם?? מה נסגר?? קייייייייייייייייייט פששששששש..... סחטיין על הבוק שהיא תפסה! איזה שיער מטריף היא עשתה~אהבתי! רומן מכועעעעעעעעער מה הוא חשש מעצמו ,איך אפשר להיות בכלל בת זוג של זקן מסכן ומכוער..חבל לי על קייט..היא יכולה הרבה מעבר לבחור כזה מיותר ועלוב. טוב זהו לשבוע הזה של ימיחיינו...אגב השבוע לא היתי בצבא אז בגלל זה היה לי זמן לכתוב פה ולראות את הפרקים כולם..הכי כיף בלי צבא..רק ימי חיינו כל יום..... מישהו יודע אולי במקרה מה לגבי הרייטינג של התוכנית? אם יש לה לפחות רייטינג מינימלי..כי אני אישית נטשתי מלראות אותה כל יום בגלל הצבא ואני מקליטה את השידור החוזר ביום שישי אבל אולי זאת לא רק אני.... טנקסס..

i love gina

New member
גם אני ראיתי את הפרק!!!

ולא הבנתי כמה דברים- (מצטער לא ראיתי הרבה זמן כבר אז אני לא בעניינים..) איך גילו שג'ון וטוני אחים? מה בדיוק עובר על הופ, והאם לארי מת או חי? מי החשודים העיקריים ברצח של קולין ולמה? על מה כל הריב בין לקסי וסמי? ומה הסיפור עם ההריון של לקסי? של מי התינוק באמת?

Jasper Jasper

New member
תשובות

מרלנה מצאה מכתב מדפני דימרה שאמר שטוני וג'ון אחים.ביצעו בדיקת דנ"א והתברר שזה נכון. הופ רואה את לארי בכל מקום והיא עדיין מעורערת מעניין החטיפה.לארי חי ומתחבא כרגע. לגבי החשודים יש בדפים האחרונים כמה הודעות על זה. סמי שונאת את לקסי כי היא גילתה שהיא וברנדון שכבו.לקסי נכנסה להריון,סמי גילתה שתוצאות בדיקת הדנ"א מראות שהתינוק הוא של ברנדון והחליפה אותם בשביל שיראה שהתינוק הוא של אייב
למטה בעוד חצי שנה יתברר שהתוצאות שסמי החליפה היו תוצאות מפוברקות ושאייב הוא האבא האמיתי,לקסי ידעה שסמי תנסה לעשות את זה ולכן בעזרתו של טוני הם שמו תוצאות מזויפות במעבדה.

i love gina

New member
הא, מגניב....

לגבי לקסי... מה יהיה בסוף עם לארי עם הוא חי עכשיו?

נטלייי

New member
פרק סביר

קלואי ובריידי חמודים ביחד
הופ מגזימה - כמה היא יכולה לטעון שהכל בסדר ושהיא רק עייפה? מה הבעיה שתגיד מה קורה איתה?

למעלה