פרק הפינאלה בסטאר.

DarlingAdam

New member
פרק הפינאלה בסטאר.

שרשרו דיעות, סיכומים, עצב או שמחה - לכאן.

DarlingAdam

New member
מה, אין לאף אחד מה לומר?

לי יש תירוץ, אני כרגע בשבעה ולא במצב רוח, אבל איפה כולכם?

scoutlavie

New member
../images/Emo16.gif טוב זה באמת תירוץ טוב ועצוב

אני אישית אהבתי את הפרק . הסוף היה קצת לא מובן , אבל יפה. לא ציפיתי מדי ךתשובות , אבל הם דוקא נתנו. נראה לי שיותר אנשים יכתבו כשזה ישודר בערוץ 2.

scoutlavie

New member
בהנחה שהכל ילך טוב

ואין חגים או משהו , אז עוד חודש וחצי. אבל לא לדאוג, תבוא הודעה קודם, ב"ה.

bralon1

Member
אם כן מהם לעזאזל הסופר חיילים?

חייזרים? בני אדם מהונדסים גנטית? כי לא קיבלנו תשובה חד משמעית בתוכנית הזו לגבי מהם, אפילו לא מה הקשר ביניהם לבין הבאונטי האנטר (זה שכל הזמן ניסה להרוג את מאלדר ושהוא השחקן שגילם את שאו קאן במורטל קומבט) והחייזרים ללא העיניים. ד"א מישהו יכול הזכיר לי מה קרה לחייזר הטוב שריפא אנשים האם הוא חי או שחייזרים אחרים הרגו אותו? חוץ מזה פרק מסכם טוב.

bralon1

Member
ד"א אולי זה הרגשה רק שלי אבל שתי

העונות האחרונות לפי דעתי קטעו את רצף הסדרה שהיה עד העונה השביעית, הסיבה די ידועה למה (דוג-אט!!).

scoutlavie

New member
אז ככה

הסיבה שבעונה ה-7 והלאה המיתולוגיה שונה זה גם בגלל דוגט , אבל גם בגלל שרשמית המיתולוגיה הקודמת עם הסינדיקיט והכל הסתימה בעונה ה-6 בפרק הכפול 2 אבות , בן אחד, שאותו מומלץ לראות. לגבי זה שמרפא- קוראים לו גרמיה והוא נעלם עם הספינה של החיזרים בעונה ה-8 בפרק this is not happening שהוא פרק מעולה ודי מומלץ לראות אותו גם. לדעתי אין מדי קשר בין חילים לבאונטי האנטר . אין לחיילים את אותם כוחות- הם למשל לא יכולים לשנות צורה. הם גם פגיעים מברזל ובאונטי האנטר מתים מדוקרן בצואר - כמו שהסבירו בפרק מושבה בעונה 2. זה הכל חלק מהמיתולוגיה החדשה , שלדעתי די מיותרת. אבל בכ"א , הפרק סיון די נחמד..

CSM

New member
כל הכבוד

על השליטה המלאה בחומר/עלילה... אני רק רוצה להוסיף שהם (החייזרים מהסוג הישן- באונטי האנטר ודומיו) היו ה SLAVE RACE והסופר-חיילים הם ה גזע העליון....... נשמע כאילו כריס קרטר נאצי משהו..... CSM

bralon1

Member
את הפרק הראשון שהזכרת אני זוכר זה

החייזרים המורדים אשר שורפים את משפחות הסינדיקט. הפרק השני לא זוכר אותו, יכול להיות שהג'רמיה הזה הציל את חייו של דוגט (אם כן אולי אני זוכר קצת
), והגרמיה הזה לא נחטף?

varty

New member
מה התפקיד של החיילים המורדים?

ומתי הם שרפו את משפחת הסינדיקט??? זה הפרק שסקאלי נמצאת על הגשר ורואה את החייזרים המורדים שורפים אנשים. מי אמר שאלה משפחת הסידניקט? ועוד שאלה? מה התפקיד של הבאונטי האנטר ?? חוץ מלעשות תפאורה חדשה לדוגט. מעניין אם יהיה סרט שני . אני כל כך רוצה וכל כך מתגעגעת. ואם יהיה שיהיה אם הרבה מולדר וסקאלי וקצת דוגט

scoutlavie

New member
זה כן הם

הם ניסו לעשות עיסקה עם המורדים ואז הם שרפו אותם. אני לא יודעת אם ראית את הפרק האחרון , אבל הם אומרים את זה גם שם . את מתבלבלת עם שני פרקים...הפרק שסקאלי נמצאת על הגשר זה patient x/the red and the black. שם הסינדיקט לא נשרפו, הם נשרפו אח"כ, בעונה ה-6, בפרק 2 אבות בן אחד. באונטי האנטר הפ סוג של חייזרים והם לא עושים יותר מדי חוץ מלהרוג ולחטוף אנשים..כמו מולדר שלנו... לגבי הסרט השני...למיטב ידיעתי זה בתהליכים ..אבל שוה לבדוק את האתר של כריס ולבדוק.

scoutlavie

New member
זה כן הם

הם ניסו לעשות עיסקה עם המורדים ואז הם שרפו אותם. אני לא יודעת אם ראית את הפרק האחרון , אבל הם אומרים את זה גם שם . את מתבלבלת עם שני פרקים...הפרק שסקאלי נמצאת על הגשר זה patient x/the red and the black. שם הסינדיקט לא נשרפו, הם נשרפו אח"כ, בעונה ה-6, בפרק 2 אבות בן אחד. באונטי האנטר הפ סוג של חייזרים והם לא עושים יותר מדי חוץ מלהרוג ולחטוף אנשים..כמו מולדר שלנו... לגבי הסרט השני...למיטב ידיעתי זה בתהליכים ..אבל שוה לבדוק את האתר של כריס ולבדוק.

varty

New member
ראיתי את כל הפרקים בתיקים

לא פיספסתי אף פרק! אבל זה היה כל כך מזמן. והכל די התבלבל לי
חבל שאין לי AXN הייתי מקדישה ולומדת שוב את הסידרה המופלאה הזאת. מבעס שבעונה התשיעית הם ממציאים סוג של חייזרים שאין להם שום דבר מיוחד חוץ מלהרוג ולחטוף אנשים. אולי יש מעבר לזה פשוט לא קיבלנו תשובה ואת זה נגלה בסרט ההמשך. מי יודע... אני אראה השבוע את הפרק 2 אבות בן אחד. למרות שאני לא אוהבת את הפרקים האלה אבל יש בהם המון מידע. תודה.

למעלה