פרק חג המולד משודר היום?

XUXA141

New member
עונה לעצמי - עוד עשר שעות, באנגליה.

שווה לראות את הקישורים בדף שלהם.

קורה

New member
עכשו זה עוד שעה ו50 דקות ../images/Emo8.gif

מצפה בקוצר רוח.מזמן לא קיבלתי מנת דוקטור ראויה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif הרגע נגמר

היה פרק טוב, קצת מרגש, נורא מצחיק. קיילי מינו היתה חמודה וכמעט היתה המלווה של הדוקטור עד הסוף המר. הרבה בדיחות על עונות קודמות ועל הספיישלים הקודמים. בסך הכל נראה שתהיה עונה רביעית טובה. לפי הפרומו ה-אוד חוזרים וכך גם שרה ג'יין, מרתה ודונה. לא הראו את רוז אז כנראה שומרים אותה לסוף העונה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif נזכרתי בעוד משהו

הם שינו את המנגינה טיפה, הוסיפו יותר קצב.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif לגבי פרק כריסמס החדש.

מה זה כל הטרגדיות האלה? אווירה של חג מולד עם כל המתים הללו? הכי חמודה כצפוי היתה קיילי - "אתה נראה טוב בשביל אחד בן 903" "את צריכה לראות אותי בבוקר" "אוקי" או כשהיא רצה להביא את הארגז כדי להיות בגובה של הדוק ולבצע בו את זממה...

XUXA141

New member
ואגב ../images/Emo58.gif כולל תמונת ספויילר.

הסצינה האחרונה של קיילי (ראו תמונה) זהה לחלוטין לסצינה ב"רוח רפאים"

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif להלן הטריילר

וגם כאן, ניתן היה להבחין במישהי (מישהו? משהו?) שתופסת את הדוק ומדביקה לו נשיקה. מצד אחד אני מבינה את הצורך לעשות את זה (ובצדק) אבל זה לא מיצה את עצמו כבר?

תגובה מקוצרת וחסרת בשר

היה סתמי למדי. נחמד, אבל לא מצדיק את האורך (למרות שזה לא הרגיש לי ארוך מידי, ומצד שני לא קרה שם שומדבר מעניין שדורש פרק באורך כמעט סרט). מצד אחד לא היו לי ציפיות, כי הספיישלים הקודמים היו חלשים למדי. מצד שני, קיוויתי להיות מופתע. בסוף התאכזבתי.

stavoonia

New member
ואו, חתיכת פרק... ../images/Emo58.gif

מאוד אהבתי אותו. והאמת, הדבר שהכי הפתיע אותי זה שראינו שתי נשיקות של הדוקטור באותו פרק
לרוז לקחו שתי עונות בשביל זה, ואסטריד קיבלה שתיים בפרק
ראררר אני חולה על הדוק הזה

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif אכן...

ועוד אחת מרצונו החופשי של הדוק, ולא כרגיל, שהן מתנפלות עליו, אבל שוב, זה העתק מדויק של סצינת הסיום של "רוח רפאים" שבה פטריק סוויזי השקוף מתנשק עם דמי מור. בכלל, בפרק הזה הדוק היה מאד חלש, אם זה היה תלוי בו כולם היו מתים כמה פעמים כולל הוא עצמו. אנשים התאבדו כדי להציל אותו - קודם השמנה, אחר כך החייזר הקטן ובסוף אסטריד. וזה די חוזר על עצמו ההבעה שהוא עושה כשהוא צועק "לאאאאאאאאאא". והכי גרוע, פרק לחג המולד, עם המון מתים ומתאבדים.

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif אהבתי מאוד

אחלה פרק. אני ממש שמח שלא ראיתי טריילרים לפרק הזה אז הופתעתי מדברים שהייתי בטח מגלה. אני הייתי בטוח שהפרק הולך להתקיים על הטיטניק האמיתית בעבר. ממש לא ציפיתי לחללית הזאת ומאוד אהבתי את זה. הרבה דמויות נחמדות שמו. אני אהבתי את הבחירה שבסוף מכל הדמויות שרדו רק שני בחורים טובים והבחור המגעיל ההוא. כי אם המגעיל היה מת אז זה היה צפוי ולא עצוב. חוץ מזה היה מאוד נכון מה שאמר הזקן ההוא שאם הדוקטור היה יכול לבחור מי ימות ומי יחיה אז הוא היה מפלצת. חוץ מזה הרבה הומור, הרבה אפקטים. מבחינת העלילה לא היה משהו מפתיע במיוחד. כל הפרק הייתה הרגשה שהמקס הזה הוא מאחורי הכל, לעומת זאת בספיישל קריסטמס הקודם באמת לא היה ברור מה עומד לקרות (לי לפחות). אסטריד הייתה טובה, אבל איכשהו הסתדרה עם הדוקטור יותר מידי טוב. אף אחת מהקודמות (רוז, דונה ומרתה) לא הסתדרה איתו עד כדי כך על ההתחלה, אלא היו להן היסוסים לגבי מי זה. אז נחמד שזה שונה אבל אני מעדיף את מערכות היחסים הקשות בהתחלה ולכן אני שמח שבעונה הקרובה נקבל הרבה דונה. הבקרוב לעונה הקרבה נראה מעולה.

faina s

New member
פרק יפה ../images/Emo58.gif וגם ../images/Emo58.gif לטורצ'ווד

מאוד אהבתי את הפרק קצת ארוך מדי אבל בכל זאת היה פרק יפה. קילי מינוג הייתה ממש חמודה אהבתי את הדמות שלה
מהטריילר של העונה הרביעית, העונה נראית ממש טוב הרבה דמויות ישנות חוזרות רק חבל שלא הראו את בילי
לטורצ'ווד גם מהטריילר של טורצ'ווד רואים שהעונה תהיה טובה
יש שם הרבה שחקנים טובים וגם מרתה מופיעה בפרומו אז היא בטח גם תהיה שם כמה פרקים

למעלה