פרק חדש אנטרפרייז

Cyclist

New member
פרק חדש אנטרפרייז

ראיתי שמופיע כבר פרק 18?? היה פרק 17???

Bajoran Priest

New member
נצל"ש: ברית קלינגונים-רומולנים ?

הייתה\ לא הייתה ? אארר.. ברגעים כאלה אני מצטער שלא צפיתי ב-TOS. ע"פ מה שאורי רשם פה לפני כמה שבועות, התקיימה ברית בינהם בשנת 2268 שהביאה לחילופי טכנולוגיה. זה קאנון? היה פרק שהזכיר משהו בקשר לזה?

Broken Bow

New member
זה הוזכר ב-TOS

דיברו על זה משהו ב-TOS, נדמה לי שב-The Enterprise Incident, לא בטוח. מה שכן בפרק זה נאמר שהרומולאנים משתמשים בספינות קלינגוניות, אבל זה היה יותר מטעמי תקציב - לא היה כסף לבנות ספינות מיוחדות לרומולאנים. בלי קשר (ועם...) אני ממליץ לך לראות TOS.

subatoi

New member
זה לא אומר שזה קאנון.

אם אמרו את זה *במפורש* על המסך, זה אומר שזה קאנון. זו לפחות ההגדרה שאני מכיר.

Bajoran Priest

New member
בכל מקרה זה לא מאוד משנה כבר כרגע..

סיימתי לפני כמה שעות לכתוב את ההרצאה. וזה עשיתי נסיון להעביר אותה בצורה "חיה", לפני קהל, בסלון הבית. הסתבר שרק ההקדמה שכתבתי תפסה חצי שעה. אני אאלץ לוותר לפחות על חצי מהחומר. אבל יהיה בסדר, בעזרת הנביאים, כי את הגרעין של מה שרציתי להעביר לקח לי בערך 35 דקות לדברר.

subatoi

New member
תראה, תמיד אתה יכול לתת לקהל לבחור

מה הם רוצים - שתמשיך לברבר על הבמה (אם אתה כזה טוב) או להעיף אותך ישר ללובי ולראות את הפרק (אם אתה כזה גרוע). או שתחליט לבד מה בא לך
הכיטוב להחליט לבד

Bajoran Priest

New member
Call to Arms ישודר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אם אני אצטרך לרוץ מבימת המרצה לחדר המקרינים ולהפעיל אותו בעצמי. וחוץ מזה, האנשים שילמו(ישלמו) בשביל לראות פרק, והם יקבלו. ועוד איזה פרק.

Bajoran Priest

New member
אפשר לתת כותרת אם רוצים../images/Emo13.gif

"נריס, מה הקפטן הטוב עושה לעזאזל?" "אני לא יודעת, דוקאט, אני לא יודעת"

CaptainOok

New member
והנה עוד כותרת../images/Emo13.gif

דוקאט: "קירה...? למה החייזר הזה מסתכל עליי ככה?" קירה: "אני לא בטוחה... אבל אני חושבת שהוא עצבני שגנבת לו את כל הג'ל"

[TNT]

New member
מה מי מו?

יש פרקים חדשים? פאק תראו מה צבא עושה לאנשים טוב נו שבוע הבא אני אמור לצאת ועם לא יהיו בעיות כל שהן יחכו לי שני פרקים חדשים.

[TNT]

New member
:|

האמת לא משהו... ובכלל עוד חיכתה לי הפתעה לא נעימה כשחזרתי הביתה :\ אבל יהיה טוב אני מקווה...

למעלה