פרק חדש לHSP

Papito

New member
פרק חדש לHSP

פרק 10 וכל מי שטען שדוררר משחק הכי טוב, זה נכון. אבל הפרק הזה הוא עשה כמה החלטות גרועות שרק המזל המטורף שיש לו הציל אותו לא פעם ולא פעמיים. ובעניין שווה יותר, יש גם פרק חדש של NATIONAL HU למי שלא מכיר זה הטורניר ראש בראש של NBC, באמת באמת שפוקר במיטבו.

Kgt1

New member
כשרק התחלתי לראות HU הייתי בטוח שזה מדובר

ברולטה מוחלטת.. אני חייב להגיד שעם הזמן אני מאוד מתרשם מחלק מהמשחקים/מהלכים... ראיתי עכשיו בדיוק מצ' אפ בין ואסיקה לבין טד פורסט מעונה 4 של PAD, ואני חייב להגיד שואסיקה באמת מאוד הרשים אותי...

Papito

New member
אגב HU, וואוו בפרק האחרון

הלמיות' מול דואן. הלמיות' פשוט פירק לו את הצורה, הוא לא נתן לו לנשום בשיט. וואו בחיים לא ראיתי את הלמיות' משחק ככה ולא היה לו קלפים טובים בכלל, היה משחק מעולה!

2המרפא

New member
אם כבר אנטוניוס משחק הכי טוב

דוואן משחק מדהים אבל אנטוניוס ממש מרשים אותי. אני תמיד מעריך מהלכים בלי כלום הרבה יותר מאשר נצחונות עם הנאטס. הילד האיטלקי בפרק הבא מעניין אותי מישהו שמעתי שהוא מדהים מישהו מכיר אותו?

Papito

New member
הילד האיטלקי

משחק בפוקרסטארס, יצא לי להכיר אותו בHU מול נגראנו. לקרוא לו שחקן יהיה אוברייטד, הבנאדם לא משחק, הבנאדם מבלף. אם לפני שנה חשבתי שסם פרחה הוא השחקן הכי אגרסיבי, ואז ראיתי את דואן והבנתי מה זה אגרסיביות. האיטלקי המטומטם הזה גורם לסם פרחה להראות כמו הווארד לדרר...הוא פשוט לא משחק הוא מהמר על סכומים גבוהים מאוד בתקווה שהשחקנים מולו יתקפלו. נגראנו בעט אותו אחרי שהוא עשה שיעורי בית עליו וקלט שהוא רק מבלף במשחק שלו, אז הוא נתן לו להמר והרבה בכל STREET ובעט אותו אחרי אותו סיבוב.

Kgt1

New member
supernova?

היה ב National HU... דוואן לידו יראה השחקן הכי טייט בהיסטוריה.

2המרפא

New member
אתם רציניים שתיכם? עד כדי כך?

תשמע יש גבול לאגרסיביות. כמה אפשר לעשות רייזים בלי כלום? איך הוא נשאר רווחי ככה?

Papito

New member
כי

יש לך נאטס רק 1-20, 30 ידיים בערך? בכל סיבוב אחר שאין לך את הנאטס מישהו שאתה מניח שהוא שחקן טוב כי הוא משחק בסכומים גבוהים עושה מולך רייסים פסיכים אתה תתקפל.

Kgt1

New member
אני ראיתי אותו משחק רק HU אז קשה לי לנבא מה

קורא איתו בשולחנות קאש רגילים... אני בטוח בכל מקרה שאיתו ועם דוואן יהיה אקשן ושמח...

Papito

New member
לא קוראים לו סופרנובה

קוראים לו דריו מיניארי Dario Minieri

Kgt1

New member
הכינוי שלו זה סופרנובה :)

הוא אוהד של רומא... ילדון צעיר וחוצפן עם לא מעט ביטחון עצמי

Papito

New member
וואלה, לא ידעתי

בכל אופן, אני לא סובל את המשחק שלו. דואן גם כן לא סבלתי אותו אבל אז שמתי לב בHU מול אנטוניוס שהשחקן הזה בעל יכולת קריאה מושלמת והוא זרק ידיים מטורפות כמו סטרייט ושלישיות כי הוא ידע (ובצדק) שהוא לא הכי חזק. האידיוט האיטלקי פשוט יודע רק לירות מבלי להבחין, זה לא פוקר. וזה מזכיר לי את השחקני פייסבוק

NoEgo

New member
סופרנובה זה הדרגה שלו בפוקרסטארס בוי אי פי

הניק שלו זה השם שלו. ודווקא ראיתי את הילד המשוגע הזה משחק הדס אפ נגד מייק מטיוסו ואחרי שהוא גרם לו לזרוק פעמיים יד טובה יותר בפלופ עם אול אין משוגע הוא הצליח לגרום לו לעשות קול לאול אין עם טופ פייר בפלופ (10 3 2 בורד - 10-7 למייק ביד) כשהילד יושב עם קינגים מהבית. שחקן מעניין מאוד, אני בטוח שיהיה אקשן לראות אותו נגד דררר. ואגב דררר, הבלוף של אנטוניוס שגרם לו לזרוק את הפוקט ג'ק היה יפה מאוד. מאנטוניוס הייתי נזהר מאוד עם בורד שיש עליו 4 ו - 10 הוא מאוד אוהב את היד הזה - ופעם הוא לקח איתה לפיל לאאק בסביבות מאה אלף כשהוא פגע רק בארבע וללאאק היה אס ג'ק שלא פגע בכלום.

2המרפא

New member
תשמע עם כל הכבוד

מטיסאו לא שחקן כל כך טוב האמת די אידיוט. השיטה להלחם בילד זה בדיוק כמו שנגראנו עשה לתת לו לבלף את עצמו למוות. אנחנו לא מדברים פה על דוואן שמשחק קריאות ידיים מטורפות הוא פשוט יורה כל הזמן. לגבי זה שהוא תפס את מטיסאו עם קינגים לא אומר כלום זה לא שהוא שיחק נגד אייבי, אנטוניוס או דוואן.

NoEgo

New member
גם אני לא מחזיק ממטיוסו גאון אבל...

היתרון שיש למכונת האול אין האיטלקית הזה, כמו גם להרבה שחקנים אגרסיבים אחרים, זה שהוא לא מקבל קרדיט על יד גדולה כמעט אף פעם ולכן הוא יכול לקבל קול לאול אין גם כשהוא מחזיק את הנאטס וקשה לשחק נגדו בגלל זה בדיוק. אני גם לא חושב שהוא יורה ללא הבחנה לחלוטין, הוא כן יודע לבחור את הספוטים שלו, לא סתם הוא לקח ברייסלט ב - 2008 ב - SH HNL בפילד של 1100 שחקנים, ולאט לאט מתחילים לראות אותו ביותר פיינל טייבלס של טורנירים גדולים, אז כנראה שהוא טוב לא רק ב HU. למרות שאת רוב הכסף שלו באינטרנט, לפחת בהתחלה, הוא עשה ב HU.

2המרפא

New member
אז הילד משחק רולטה ולא פוקר

זה ידוע שזה היתרון בלהיות שחקן אגרסיבי זה לקבל קול על הנאטס אבל לדעת מתי להפסיק זה לא פחות חשוב בזה דוואן טוב והילד הזה כנראה לא ממש

shaywh

New member
אם הוא לא היה יודע מתי להפסיק

הוא לא היה נוהג בפורשה שלו היום. HSP תוכנית נחמדה מאוד אבל אי אפשר לשפוט שחקנים רק על פיה. גם כי מקבלים גרסה ערוכה של משחק קאש שלא מייצגת את כל מה שקרה בשולחן (כל המשחק ה"נורמלי"). ועל פי דויל גם הרבה מהשחקנים הצעירים משנים את סגנון המשחק שלהם בגלל הטלוויזיה. אני לא יודע אם זה נעשה כאסטרטגיה או כמשחק ראווה, בעצם אני לא יודע אם דויל אפילו צודק אבל זה מה שהוא אומר. ואגב לדעת מתי להפסיק http://www.fulltiltpoker.com/durrrr-vs-antonius

2המרפא

New member
תשמע בסכומים שהם מגלגלים זה יכול להשתנות ב4

ידיים. את ראית מה סך כל הכסף שגולגל ב13 אלף ידיים? 81 מיליון דולר

shaywh

New member
ראיתי ולכן ההפרשים הקטנים מאוד מרשימים

גם אם תסתכל על רשימת הידיים הגדולות, אלה שממש מזיזות את הגרף בכוחות עצמן, תראה שאין כ"כ הרבה מהן כמו שהיית חושב. אבל הקטע המפחיד הוא שפטריק מתחיל להרוויח בצורה יחסית יציבה. זה פשוט מפחיד כמה שהוא טוב. אני מחכה לHU שלו מול דויל.

DoubleN

New member
דריו מניירי הוא הראשון שהשתמש

ב-FPPS שלו ב-PS לקנות פורשה, הוא אחד מהשחקני NLHE HU SNGS הטוב שנראו ברמות הגבוהות, אבל הוא די צמצם בהיקף משחקים שלו בשנה וחצי האחרונות. יש לו גם צמיד מה-WSOP, ולפני שנתיים הוא היה צ'יפ לידר ב-main event אבל האובר אגרסיביות שלו גרמה לו לאבד את הערמה.

למעלה