פרק חדש... שירשור חדש! :)

Kido2222

New member
פרק חדש... שירשור חדש! :)

טוב! אז נכון... עדיין טיפה מוקדם... אבל עדיין... :) אתם מוזמנים לכתוב מה אתם חושבים על הפרק של היום... אני יכול לגלות לכם... היום יהיה קטע של צ'אנקי בורגר... :) כן... אני אוהב את הקטעים האלו... :) מי שקרא 24... (גל אני יודע שאת קראת... :) ) את הכתבה שם על ארץ נהדרת... יודע איפה הם צילמו את כל הקטע הזה של צ'אנקי... ותאמינו לי, אתם לא רוצים לדעת... בקיצור... נקווה תיהיה היום אחלה תוכנית... מוזמנים להגיב...

greeneye

New member
מה 24??

לא קראתי דווקא... רגע...לפני שבוע-שבועיים הייתה כתבה על זה שיהיה צ'אנקי ברגר, אבל כבר היה..! ממ..מוזר.

Kido2222

New member
מה לא קראת?

את נדמה לי כתבת שקראת את זה בעיתון, ורשמת שאנחנו נקרא... זה היה ביום שארץ נהדרת התחיל או איזה יומיים לפניי... בכל מקרה... אחלה פרק עד עכשיו... :) אני משמ אוהב את הקטע הזה שהם עושים שביבי מזיע... :)

greeneye

New member
זה היה מזמן, ומאז כבר היה צ'אנקי

בורגר.. לומשנה, היה אחלה פרק! אהבתי לגמרי. אבל איפה יובל שגב?! הוא נעדר.. ובא לי צילומים. נורא בא לי צילומים.

kfm

New member
הצ'אנקי בורגר הזה זה ענק!

וזה בדיוק מתאים כי אני מכורת מקדונלדס כפייתית כבר שנים....באמת, כמה פעמים בשבוע..יובל צ'יפס יכול להעיד:) וידיד שלי כל הזמן מנסה לשכנע אותי שזה זבל ומביא לי חוברות ומחקרים על כל הדברים הלא בריאים (בלשון המעטה) שיש בזה..אז זה בדיוק מתאים!

למעלה