פרק יומי - יום שלישי

ganitav1

New member
פרק יומי - יום שלישי../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

הדגש| שם הפרק – מי אוהב את מי? שם הפרק באנגלית - Loves Me, Loves Me Not מספר הפרק - 415 תקציר הפרק (מהוט) – משפחת קמדן חוגגת את חג האוהבים ואת יום הולדתם הראשון של התאומים. תקציר הפרק באנגלית - It's Valentine's Day and the Camden's are celebrating the day of love with a special party in honor of the twins first birthday. Eric and Annie fret over how to make the babies birthday a memorable one, while the rest of the family learn different ways of exchanging love on Cupid's Day. After finally gaining her parent's trust, Mary is allowed to spend a romantic dinner with Robbie, only to learn he has ulterior motives. Meanwhile, Simon and Deena confess to their parent's that they've given each other love bites. Also, Matt welcomes his ex-girlfriend Heather back into his life, threatening his relationship with Shana שחקנים אורחים- Andrea Ferrell
Heather Cain Nicole Cherie
Deena Stewart Matt Farnsworth
Brett Adam LaVorgna
Robbie Palmer

ganitav1

New member
../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

פאשלות - 1. כאשר מרי מתוודה בפני ההורים שלה מה קרה עם רובי היא מתחילה לבכות והעיניים שלה אדומות. לאחר מכן הם עולים למעלה לראות מה רותי הכינה למסיבה של התאומים...ומרי לא נראת כמו אחת שבכתה. ציטוטים - Annie to Sam & David: "My boys are going to be one year old! Yay! And mommies going to throw you a big party! Yay!" Sam to Annie: "Yay!" Annie to Sam & David: "And we're going to have ice cream and cake. Yay! Yay!" Eric to Annie: "Do you think we might have time for a little Sunday afternoon nap?" Annie to Eric: "Haha! Dream on!" Annie to Eric: "Robbie called me. He has big surprise plan for Mary's Valentine present." Eric to Annie: "He's moving cross country?" Annie to Eric: "No, after the boys' party, if it's okay with the two of us, he wants to take Mary to meet his family at this little coffee shop, I guess where his mom and dad met." Eric to Annie: "So, is it ok with us?" Annie to Eric: "Well, Mary and Robbie, they've been talking for 3 months, they've both kept all of their promises to us and their commitments to school, and... it's Valentine's Day, and they're... teenagers, and he just wants Mary to meet his parents." Eric to Annie: "Yeah, I bet. (pause) Oh, did I say that out loud? I meant, oh, it must be love." Lucy to Mary: "You look a little funny." Mary to Lucy: "Everytime I talk to him, I feel like I have just jumped off a cliff and I'm helplessly falling and falling... and falling." Lucy to Annie: "I want more than chemistry if I'm going to be in a real relationship with a guy." Annie to herself: "Yes! Yes!" Eric to Matt: "Do you love this woman? (Heather or Shana) Matt to Eric: "Which woman?" Eric to Matt: "Yes, that would be the question, wouldn't it?" Mary to Robbie: "Where's the Tick-Tock? The coffee shop?"

איזה רובי מעפן!

לא סתם אני לא אוהבת אותו!
(כמובן שגם סתם) פרק חביב... חחח סיימון ודינה הכי מצחיקים!

פרק עצוב... ויפה

(חייבת לתת קרדיט ליפית שנתנה לי תקציר, ואז נזכרתי בפרק - כי לא ראיתי היום) איזה עצוב כשמרי סיפרה להורים שלה על רובי... והקטע עם סיימון ודינה היה ממש מצחיק והקטע של רותי עם התאומים ממש מווווושלם.. איזה חמודה

הפרק של היום..../images/Emo29.gif

חיכיתי לבוקס שמרי נותנת לרובי הוא כזה נבלה.הוא שקרן אידיוט ודפוק. גם את המתנה שלוסי הכינה לרותי אהבתי..היא מקסימה רותי בעיני.הכי...הכי מציאותית מבין כל הדמויות שם.הכי ..הכי רגילה כזאת.

שלמונזה

New member
הפרק של היום ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

ואי איזה פרק מדהים, אני אוהבת אותו!!! נתחיל עם מרי
מסכנה היא כ"כ רצתה שרובי יאהב אותה, האמינה לכל שטות שלו ומה היא קיבלה בסוף.. העיקר מה שהוא קיבל
וכ"כ בכיתי כשהיא סיפרה לאבאמא מה קרה... היא משחקת מעולה!!! ובאמת היה טיפשי שדקה אחרי כאילו כלום הפנים יבשות, נו מילא. מאט ושונה
אוף למה הם עוד פעם היו צריכים להפרד?! ובגלל הקקה הזאת התר, לא סובלת אותה
וזה ההתחלה של הרומן של שונה עם השותף לדירה שלה, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. סיימון ודינה - אויש כאלה מצחיקים. הקטע של ההיקי היה גדול
בייחוד שסיימון סיפר על זה ליד כולם במסיבה... ומאט הכי מקסים
אני צוחק שאני מדוכא... הרג אותי!!! ופעם ראשונה לדעתי שראינו קשר ממש טוב בין לוסי לרותי עם הקטע של המתנה, ממש אהבתי. ורותי עם המתנה שלה לתאומים בסוף, היה סוף ראוי למדי
בקיצור
פרק ממש טוב

Crazzzzzy Girl

New member
אוף אני לא מאמינה ששוב פיספסתי

את הפרק , עזבו שראיתי את הפרקים 70 אלף פעם אל אוף . אני לא מספיקה לראות
. בכל אופן אני אוהבת את הפרקים שיש לתאומים יוממולדת כי זה יוצא עם ולנטיין . טוב אין לי הרבה מה לאמור פשוט רציתי לרשום משהו . יש לי מה דה זה וואו , משש פאה מורגה . עזבו אני סתם מדברת שטויות התפרופות עלו לי לראש .

למעלה