פרק יומי

פרק יומי../images/Emo41.gif

פרק יפה,טריקו בישן?!חחחחח לרגע זה ניראה שטריקו עומד ליקפוץ מהמפל ולהיתאבד,וטריקו חזק מאוד,וגם הנחש הזה שעדיין לא קלטתי את השם שלו,אבל הוא מכוער הנחש,ואכזרי LOL וצוות רוקט היו מדהימים,היה להם חלק דיי גדול בסידרה היום,המממ טוב תמשיכו.

ff4

New member
לא ההיתי כ"כ מרוכז בו, אבל יש לי

מה לומר
. סוויפר חמוד מאוד וגם הוא נראה חזק מאוד, אבל הוא לא יכול להשתוות לארבוק
. ג'סי מתי שהיא עצבנית יכולה לשמש כפוקימון חזק מאוד
. טריק ממשיך את מסורת הפוקימונים של אש - להיות החזק ביותר ולא להפסיד!
. אש לא אראה היום חיבה גדולה לטריקו, דיי לקח לו זמן להגיד לו תודה על זה שהוא הציל את טורציק גם, הוא לא ניסה לעזור לו כשהוא היה ביישן, בדר"כ הוא עושה את זה
וגם, הוא אמר רק לפיקאצו ולציפור ההיא לתקוף, ושכח את טריקו
... הקקטוס נראה כמו קופינג ומתנהג כמו ויקטריבל, יפה מאוד
... וזהו
.

ff4

New member
תיקון קצר.

התכוונתי ל'טריקו' ולא ל'טריק'
. נקודה אחרי 'טורציק'.

5 0 6

New member
אוף, אני לא יכול לסבול את הקול שלו!

הקול של טריקו כזה צפצפני ומעצבן! ולמה הוא לא משתמש בהצלפה או עלי תער? ואל תגידו לי שאין לו. קקניה מזכיר לי את צ'יקוריטה, או יותר נכון את בייליף: מרוב אהבה הוא פוגע בג'יימס. ושמת-לב איך ברגע שג'סי הניפה את הפוכדור של סווייפר צמח לה השיער? טיילו פשוט מגניב!

haunter

New member
הקטע עם השיער באמת היה מוזר.

איך פתאום השיער התארך לה במטר? o_O טוב, מצד שני, עדיף קצת אי הגיון מהסוג הזה מאשר שהיא תישאר עם שיער קצר מעתה והלאה...
טריקו הוא פוקימון קצת מוזר... איזה מין יצור הוא אמור להיות? לטאה? הוא סתם דומה למשהו שבא מעמק המומינים
רוב הפוקמונים החדשים האחרים, לעומת זאת, די נחמדים. טורצ'יק הוא פוקמון טוב, והראה לי שלמרות הציפיות שלי (שכל הסט החדש מיותר), דוקא יכולים להיות פה ושם פוקמונים חדשים די שווים. הציפור גם נחמדה... והנחש החדש בסדר, אם כי לא מגיע לקרסוליו של ארבוק. מה שכן, ממש אהבתי את הקרב שלו עם ג'סי
!

5 0 6

New member
ארבוק באמת עדיף על סווייפר.

טריקו הוא שממית עצים (tree=עץ, ko=gecko=שממית) והוא דווקא די מגניב. אני אוהב את טיילו!

Sakura K

New member
סוויפר הוא יותר מרושע מארבוק... ../images/Emo5.gif

למה הם היו חייבים לעזוב... !!! **סניף סניף** הם אחד הסמלים של הסדרה... כשאומרים צוות רוקט חושבים על וויזינג (או איך שלא קוראים לו, אני לא טובה בשמות של פוקימונים) ארבוק ג'סי ג'יימס ומיאו ... כל אלה שהתווספו וירדו לא ממש חשובים...

BaBy AnImE

New member
צוות רוקט מקבלים יותר זמן מסך

ואם זה יימשך ככה, העונה באמת מהיה למתקדמים! יחי הקידמה! יחי צוות רוקט! הידד!

mominman

New member
הם יחליפו בגדים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

הלואי והפסדתי את הפרק ...
לא התעוררתי ..
וסוויפר זה הנחש שהשראו היום אצל ג'סי ??

gloom

New member
SR וויפר../images/Emo66.gif

מה יש לג'סי מנחשים? ולבני אדם מותר לתקוף פוקימונים? אוי ונכון זה הייה מושלם כשצ'נסי עשתה את טריקו?

למעלה