פרק יומי?

m2love

New member
פרק יומי?

מישו מתכוון לראות? אין יל שמץ אם יש בכלל פרק
הלכתי לבדוקXD

creep tamuril

New member
אני ראיתי לשם שינוי.

שאני אסכם? אממ היתה תצוגה, ואחריה מילקו עלה ואמר שהוא מתכנן הפתעה. אחרי שכל הדוגמניות ירדו מהמסלול, הוא הודיע שהוא עוזב את החברה והופך להיות מעצב עצמאי, ולסיום הוא הכריח את כל מועצת הנשים לצאת למסלול. אחרי שהן יצאו בלית ברירה קטיה הלכה לשכנע אותן שהן יכולות לעשות את זה ובלה בלה בלה ובסוף הן יצאו וכולם מחאו להן כפיים ואהבו את הקולקציה והתצוגה בכללי. קירה וויקה ישבו מאחור וקינאו. וזהו.[?] אני לא מתה על העונה הזאת. הקודמת הייתה יותר מעניינת. האמת, אני בכלל לא אהבתי את השינוי של קטיה, אבל ניחא.

m2love

New member
אין בכלל עונות..

זה המצאה אוטיסטית של ערוץ 9... אני בשוק שאת לא אוהבת :O לדעתי הפרקים האחרונים הכי הכי יפים.. והפרקים של עכשיו פשוט מ-דה-י-מ-י-ם.. \=

creep tamuril

New member
כן, עונות זה במובן של ערוץ 9.

ולא יודעת, קטיה פשוט מעצבנת ככה, כשהיא מאגניבה. אולי זאת פשוט השחקנית. היא מעוררת בי אמוציות שליליות
בכל אופן אני הולכת להצגה הזאת עם נלי וגם האבא של ז'דנוב משחק שם, אז נראה, אולי היא לא כזאת נוראית כמו שאני חושבת. D:

m2love

New member
גם אותי היא קצת מעצבנת:\

כאילו השיער המעצבן הזה שעשו לה..ואיך שמאפרים אותה..זה לא כלכך מתאים :| ואגב,מתי ההצגה הזאת ? !

sbsp66

New member
אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה לא להשתמש

לשווא במונח אוטיזם בבקשה המונח לא נועד לשמש אף אדם הגון לרגעים של צחוק תאמיני לי שאם את היית יודעת מה זה אוטיסט ומכירה לעומק את עולמו היית מתייחסת לזה ברצינות וכובד ראש עם כל הכבוד לערוץ 9 העילג,לא צריך להשתמש בבקשה להבא בכלל עדיף שלא במושג של החולים המוגבלים והמסכנים המושג לא נועד לשמש לצחוק אלא למקרים אמיתיים .

white angels

New member
אני חושבת כמו מרינוש

הפרקים האחרונים הכי יפים.. לא ש שאר הפרקים בכלל לא היו יפים..למשל הפרקים של הרומן הסודי של אנדריי וקטיה היו מדהימים ואיך שהיא נוקמת בו ושהוא מתחיל לקנא לה ממש אהבתי את זה
והישיבה הגורלית ועוד מלא מלא דברים.. והפרקים האלה דווקא די מעניינים..זה היה ממש כיף לראות איך קטיה חוזרת ומראה להם מי הגבר
ואיך שכולם בשוק מאיך שהיא נראית,ואיך האופי שלה השתנה..והארוחה עם אלכסנדר הייתה קורעת(מרינה זוכרת שדיברנו על זה?
) והתצוגה,ועכשיו הגענו לפרקים שמישה מגיע אז עכשיו בכלל תהיה חגיגה.. מה שכן אני מסכימה איתך זה המראה החיצוני שלה שלא נפלתי ממנו..אבל יש מצב שהתספורת הזו באה להראות קטיה חזקה יותר,קשוחה יותר
וואו,חפרתי

m2love

New member
נכון...

וגם הפרקים האלו שאנדריי סובל כזה מדהימים.. אבל הכי הכי יפים זה הפרקים של הסוף ! הייתי רואה כל יום איזה 7 פרקים ברצף במחשב..וזה היה מהזה כיף
אבל עדיין למרות שכבר ראיתי,כלכך כיף לראות את זה שוב :] חחח כן אני זוכרת שדיברנו על זה חח
הפרקים הולכים להיות באמת ממש מעניינים.. אבל דבר אחד מאוד מעצבן...זה מוצעת הנשים! מי שראה יבין למה אני מתכוונת..ומי שלא ראה יבין
ממ..נכון הסתפורת הזאת כאילו באה להראות יופי כזה משרדי,חשוב...חחח D: בכל זאת,זה בככל לא יפה להה...\: חחחחח גמאני חפרתי ! XD שיהיה לכולם יום מעולה,

white angels

New member
אולי בגלל שהיא נראית מבוגרת

היא נראית בת 30+ ולא בת 25 כמו שהיא אמורה להיות..
וכן מועצת הנשים מעצבנות טורבו
במיוחד בפרק של יום חמישי האחרון מי ששם לב..כאילו גאד דאמט הן רואות שלא עושה לה טוב לשמוע על אנדריי והידידה שלו מקייב והן ממשיכות עם זה!בלע עליהן =\

m2love

New member
30 + ?

היא אפילו נראית35 + חח..סתם בלי להגזים:D מועצת השנים זה איכסה פיכסה חח.. הן כלכך מפגרות,רכלניות,חסרות שכל ועוד.. וזה כלכך דפוק..כאילו נשים בוגרות יתנהגו כמו בנות באמצע גיל ההתבגרות ? לא..וזה מוגזם איך שעשו אותן.\: טוב .. בכל דבר יש פאק..חחחD:

sbsp66

New member
אני חושבת קצת הגזמת הרחקת לכת ונסחפת

עם הביקורת הכבדה הזו !!!

sbsp66

New member
יש עונה אחת בלבד

זה רק ערוץ 9 המתחכם עשה 2 עונות הם כאילו "יצרו 2 עונות" האמת שזאת עונה 1 פשוט הם בערוץ החליטו ליצור מתח בקרב הצופים ולפצל את העונה ל-2 עונות כי יש בעונה עצמה 200 פרקים שזה די הרבה וזה יכול להספיק ל-2 עונות . קטינקה שלנו פשוט נהייתה יותר מטופחת ואסרטיבית זה הכל,למה לא לאהוב אותה כמו שהיא עכשיו? נכון שהיא הייתה ממש חמודה וטובת לב כשהיא הייתה (וזה ביטוי רוסי לא להעלב) עכברושה אפורה , ללא עמוד שדרה אבל אני גם אהבתי אותה כשהיא הייתה לא יפה למרות שלפי דעתי היא יפה בכל מצב ואני אוהבת אותה כמו שהיא תמיד כשהיא יפה או לא יפה תמיד אהבתי את קטיה .

white angels

New member
../images/Emo45.gifצודקת

אני דווקא אוהבת אותה כמו עכשיו..חוץ מהתספורת שעשו לה אבל מילא..למי שמוטרד מזה אז בפרק האחרון היא תיפטר מהתספורת..

למעלה