ba r2 0 1 0
New member
פרק יפה מאוד ומאוד מותח בסוף../images/Emo70.gif
פרק טוב מאוד! חני (
) קרעה אותי עם ה: "מר בן דוד...., אני נראית לך כמו להקה צבאית?" וה: קרטופעלאכעס!
נטלי הייתה כמו תמיד מצווינת ומצחיקה (כמובן שחני יותר אבל נטלי מייד אחר-כך)! אני לא יודע אם אני יותר לא סובל את מר מצליח או יותר מרחם עליו כבר...! סוף סוף אלביס גילה! נראה לי שיהיה כיף ומעניין יותר ככה! איזה סוף! מעניין מה קרה לעומר....! ולסיום: נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס
נועמ'ס
עלמ'ס
-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס-נועמ'ס-עלמ'ס
חח טוב דיי!
פרק טוב מאוד! חני (