פרק מיוחד - ששת הגדולים

JAMES DEAN

New member
פרק מיוחד - ששת הגדולים

רגע לפני שנוחתים בוויאטנם, המשפחות והחברים הקרובים מספרים למצלמה
את כל מה שלא ידעתם על השישייה האחרונה של המירוץ.

פרארי1

New member
העונה תסתיים לפני אולימפיאדת טוקיו?

עוד פרק שאני לא הולך לראות (מן הסתם יהיה עוד אחד לפני הגמר, עם לקט היילייטס מהעונה של הפינליסטים).
&nbsp
נשבר ה-
ממריחות הזמן האלה.

סטילהוק

New member
ממש 'לא' הגזימו, ועוד כשעברו לשדר פרק אחד בשבוע...

וכבר שבועיים זה ששת הגדולים. אז מה השתנה?

זה לא המירוץ למיליון, זה המסטיק למיליון.

סטילהוק

New member
שהמשפחות שלהם יספרו עליהם במירוץ לילה

במקום שיעל גולדמן וחברותיה המתלהבות ימשיכו לספר לנו על חופשותיהן בחו"ל. לא בשביל זה נועד המירוץ לילה, הוא נועד בשביל מה שקורה במירוץ עצמו, ולא במדינות שאליהן הם מגיעים.

סטילהוק

New member
כמה לא מפליא, רוב הפרק עסק ביקירי ההפקה

האבא והבן הקיבוצניקים המעצבנים שכל העונה הזאת סובבת בעיקר סביבם,וכבר אמרתי מזמן שההפקה מכוונת לנצחונם בכדי לחקות את הניצחון של האבא המבוגר ובנו ב-TAR. ואם אפשר על הדרך למתוח עוד יותר את המסטיק למיליון, אז עוד יותר טוב. להפקה, לא לצופים. ובאמת תודה שהשאירו כמה שאריות גם למתולתלות ולכדורגלנים שבקושי הראו אותם. העיקר המשיכו לפמפם לנו את האבא והבן המעצבנים שכל הזמן רבים, את הצרפתים השחצנים שנשאר להם רק להכריז שהצרפתים המציאו את אלוהים, את האחים הסטלנים והקוטרים מסביון שעכשיו גם אפשר להבין למה הם כאלה סאטלנים מפונקים שלא רגילים לעבוד אלא שיעבדו בשבילהם, ואת יעל ויוסיאל שאותם לפחות יש סיבה לפמפם, כי הם מצחיקים ועושים את העונה הזאת לעונה המצחיקה שהיא.

ולגבי רייצ'ל הבת זוג של רז, הבחורה חיה בישראל ועונה לשאלות בראיון איתה באנגלית. לא הגיע הזמן שתלמד עברית?

Piglet77

New member
למה לקרוא לפרק ששת הגדולים ולא הגדולים מכולם?

כמעט ולא הזכירו בפרק את ציון ואביב או את לי וטל.
רוב רובו של הזמן דיברו על עמית ורז ושאר הזמן הוקדש לשפלנים, יעל ויוסיאל וצרפתים.
הדבר היחיד הנחמד בפרק הזה היה שזכינו לראות סוף סוף את רייצ'ל המהוללה שכל כך הרבה דובר עליה.
מעניין איך בכלל היא פגשה את רז ומה היא מצאה בו....

בקיצור - מי שטרם צפה בפרק - שלא יבזבז עליו את זמנו, אלא אם כן מתאים לו לראות שיר הלל לאנשים מאוד ספציפיים...

סטילהוק

New member
זה מה שנקרא שיר הלל למי שההפקה חפצה בייקרו

ודואגת לקדם אותו גם במירוץ וגם מחוץ למירוץ. ואנחנו כבר יודעים בדיוק מי יקירי ההפקה, לפי זמן המסך שהם מקבלים וההתעסקות האינסופית בהם. לי וטל בקושי מקבלות זמן מסך אפילו במירוץ עצמו, שלא לדבר בכלל על מירוץ הלילה שכולו סובב סביב יקירי הפקה עם זריקת פירורים פה ושם גם לשאר הצמדים במירוץ. ועל כן ברור לי שלא מדובר ביקירות ההפקה. אבל אני מעדיף את האנדרדוגיות על פני כל יקירי ההפקה.

גםצופה

Member
מנהל
בעיני זה היה פרק מיותר...

למרות שבפייסבוק, לאור המחאה שלי בנושא (אין לי בעיה שהצרפתיים לא עפו - הרי זה עפו המון טרוניות ש'מורחים' אותנו...) קיבלתי תגובות שהפרק היה פרק חביב - אני אישית ראיתי אותו חלקית ומחקתי אותו כי המריחה הרגיזה אותי...

למעלה