פרק מינוס 105!

Hinamori

New member
פרק מינוס 105!../images/Emo58.gif

וואו :ססססס ביאקויה ויורואיצ'י, סוף סוף
וצ'יבי גין!!! אבל לא הבנתי - אוראהארה הציע למאיורי להיות הסגן שלו או מה? םם; הוא אמר "סגן נשיא" אבל נשמע כאילו יש לו סמכויות של סגן... ס.ס

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifטיהי D:

אממ, את האמת, אוראהארה הציע לו להיות סגן נשיא של ענף מהמחלקה, ז"א, להיות נשיא של המעבדת מחקר אבל עדיין הוא יהיה מתחת לאוראהארה, בערך זה מה שיקרה, הוא פשוט יחליף את היורי או איךשלא קוראים לה... הפרק הזה מגניב רצח, גיןXאייזן, אני מתחיל לראות כאן דפוס XDD ועצם העובדה שיודעים מה קורה בסוף רק מחרפן יותר!!

The Immortal Me

New member
יאי!../images/Emo58.gif../images/Emo210.gif

בייבי ביאקויה ובייבי גין! גאד, הם כל כך חמודים. גם קוקו!אוקיטאקה. כבר ציינתי שאני אוהבת את הפלאשבקים האלה? [אולי יהיה רנג'י? אוליאולי?
]

TaIu

New member
בד"כ סמויה פה, אבל ../images/Emo58.gif

כגאךלגיכלחגדיכלחדגיכלחגדכ ביאקויה קטןןןןןןןןן 333333333333> אני אוהבת את הפרקים האלה ;___; אין לי כוח לחכות עוד שבוע ;___________;

JeeChan

New member
אמ"ג אהבה 3333333333> ../images/Emo58.gif

פאק פאק פאק פאק קובו כזה גאון אלוהים T______________T. להראות את כל החלק שאוראהארה מסביר על החלק האפל של סול סוסייטי והכלא שעד כה לא שמענו עליו. זה תמיד פשוט לא נעים לגלות על החלקים האפלים של סול סוסייטי ושזה הרבה יותר מסתם מקום נחמד עם קפטנים ושכמו בכל מקום יש המון המון אכזריות שם. כמו כן, היה מעניין לראות את מאיורי בכלא O_O ואז עוד לראות את אוראהארה מציע לו תפקיד כסגן שלו במחלקה הטכנולוגית מה שנותן לנו הסבר טוב על העתיד שמגיע אחרי. לראות את ביאקויה צעיר T_________T ועוד משחק עם יורואיצ'י, דיי ממש ממש ממש התגעגעתי לדברים האלה ;; זה כל כך מקסים ונוסטלגי ;-;. מוזר לראות גם את הבחור ההוא המגניב עם המספר על הפרצוף שאני תמיד שוכח את שמו, מסרב לתפקיד סגן קפטן @_@ כשבסוף הוא הופך להיות אחד, מעניין למה ם: ואז לראות את גין ואייזן >> נראה ששם זה ההתחלה של התוכניות שלהם. הקטע בסוף היה בריינאפק XDDD לראות את מאטוסמוטו אומרת להיטסוגאיה שצריך ללכת להאקו מונדו ואז לראות שהוא לא עובר את מגבלת הגובה XDDDDDDDDDD ענק.

לגבי "הבחור ההוא..." ../images/Emo58.gif

לא מדובר בהיסאגי שוּהיי עם ה-69 על הלחי, אלא בקאיין שיבּה! מי שלימים יהיה הסגן של אוקיטאקה במחלקה ה-13, מי שרוּקיה לא יכולה הייתה לסלוח לעצמה על שהרגה אותו, למרות שלא הייתה לה ברירה של ממש אחרי שההולו השתלט עליו. אותו הולו שאח"כ הפך לארנקאר שגם אותו רוּקיה הרגה. מקווה שעכשיו הדברים מובנים
אה, ועל איזה קטע בסוף אתה מדבר עם מאטסומוטו והיסטוגאיה? אני קראתי את הHQ של M7 ולא היה שם את זה...כנראה מדובר בפאנארט.

למעלה