פרק מסלול המכשולים

Flagg1

New member
פרק מסלול המכשולים

יש לי רק דבר אחד להגיד: אני רואה שנמרוד למד איך לעשות יחסי ציבור בצורה הטובה ביותר.

LiranTheWizard

New member
נא הסבר - לא הבנתי כאן את הנקודה

חוץ מזה שהוא הלך יותר מדי רחוק כאן. מנטליזם לא מחייב אף אחד לשים את נפשו בכפו שלא לצורך - בוודאי שלא לצורכי רייטינג!

BOSS77

New member
גם את זה צריך לדעת לעשות

למרות שאני ממש לא מסכים עם הזלזול הזה בנמרוד. ואני גם חושב שנמרוד הלך קצת יותר מידי רחוק בפרק במסלול מכשולים הזה...

דנה144

New member
אני חושבת שאם לא היו מגלים בפרומו..

אז הפרק היה יותר מעניין כי לא הייני מצפים שהוא ידרוך על זה... ואז זה היה יותר מלהיב... (לא מצאתי מילה יותר טובה... סורי)

unb®eakable

New member
מסכים לגמרה

הפרומים של ערוץ 10 מרגיזים קצת קצת הרבה האמת מה הקטע להראות את קטע השיא לכל פרק ואני לא מדבר רק על "בלתי נתפס" כל הפרומים שלהם חוזרים על עצמם 200 פעם ביום אני עדיין מעדיף את ערוץ 10 והוא נראה לי איכותי בדרך שלו ושונה בצורה מקורית והדרך הארוכה מוכיחה את עצמה אבל הקטע עם הפרומים לתוכניות חייב להשתנות

ll191

New member
דווקא היה נחמד

באמת הכיש אותו נחש והוא באמת נכנס ללחץ, זה יפה שהוא המשיך למרות הכאב ומראה שיש לו שליטה עצמית. אני מכיר הרבה אנשים אחרים, שברגע שהיה מכיש אותם נחש, הם לא היו ממשיכים בתוכנית טלוויזיה בלשון המעטה. את הקטע שהוא רשם למישהי את הפחד על היד והיא נבהלה כבר הראו בתוכנית כלשהי פעם. סה"כ פרק יפה שמראה שבמנטליזם לא הכל תמיד מאה אחוז.

ravens

New member
אם תשימו לב

הסיבה שהוא טעה עם הנחש ,בגלל שפנינת לא שיחקה לפי החוקים ואמרה לו את הצד לפי הזווית שלה ולא הזווית שלו

ll191

New member
אבל

מה זה משנה, כל עוד היא אמרה הפוך ממה שגל פרידמן אמר.

למעלה