פרק מספר 10!

Digi Lista

New member
פרק מספר 10!

טוב פשוט רציתי לגוון בכותרות...בכול אופן, מה דעתכם על הפרק שהיה היום?לדעתי הוא היה ממש יפה!בהתחלה ריקה הצחיקה אותי עם המילה "חננה", באותו רגע עלתה לי בראש דמותה של לימור מרק בישראל ועל הפרצוף של טריירמון חיפשתי סימנים דמויי שמעון(טוב, אני ודימיוני הפרוע מכים שוב...)אבל אחר כך התחיללהיות ממש מרגש, דווימון קרח (אייסדווימון, כן אני יודעת)ממש מזכיר את דווימון הרגיל מהעונה הראשונה שאני מאוד אוהבת(לא ברור לי למה),אבל השיא היה ללא ספק ריקה והשיחה של דווימון קרח איתה, היא כול כך מזכירה לי אותי(עצוב ככול שזה ישמע גם לי יש נטייה לא לתת לאנשים להתקרב אליי יותר מידיי, למרות שבאינטרנט זה שונה...)היו לי ממש דמעות בעיניים(כן,אפשר לבכות מסרט מצוייר)כשהיא אמרה לרנאמון שהיא חברה שלה...אייייי...אני מתה על הקטעים האלה של חשיפת הרגשות מצד הזאבים הבודדים, ובכלל פרקים שמוקדשים לדיג´יגורל מסויים...כן,אני יודעת שזה קיטשי ותינוקי אבל לא איכפת לי!(מעריצי פוקימון בטח זוכרים פרק בו אש ופיקאצ´ו כמעט נפרדו אחד מהשני לתמיד, כהם הגיעו למקום מלא פיקאצ´ואיים מעצבנים,גם בפרק הזה מאוד התרגשתי). טוב עכשיו למשהו אחר... יש לי רעיון חדש(כן,כול יום כמעט יש לי רעיונות חדשים ומוזרים יותר מקודמיהם...)מה דעתכם ליצור את הדיג´ימון הישראלי? וגם לחבר לו דיג´יגורל, עלילה, מתקפות, גדילות... ואני לא מתכוונת למה שכבר נעשה כאן(ואני בעד שלא יפסק העניין) שהייתה שאלה אם היה לכם דיג´ימון איך הוא היה וחלק בהחלט ציירו (אני רק דיברתי כי...)והראו לכולם את הדיג´ימון האישי שלהם(קן אפילו הראה את כול הגדילות במשך כמה ימים), אני מתכוונת לדיג´ימון שחי בישראל והוא בעל מאפיינים ישראלים ודיג´יגורל שהוא גם בעל מאפיינים ישראליים(למשל ערס...)...אני אשמח לשמוע תגובות,והצעות ורעיונות(אני לא רוצה שהפורום יגסוס!)

יאקומו

New member
ת´אמת?

גם אני הגבתי ככה... (עם הדמעות...) שלחתי ציור (מוגזם) של הדיג´יגורלים והדיג´ימונים מהעונה השניה...

miaka

New member
חמוד!

טיקיי נראה כמו אחד מהקטקטים

Morphia

New member
אני לא יודעת...

מה יותר עצוב\מפחיד, העובדה שזה נכון, או העובדה שאני יודעת מה זה קטקטים...

Snake Bandage

New member
אני לא הגבתי בדמעות לפרק של היום...

את הדמעות אני שומרת לסוף העונה ולכמה דמויות מסוימות שאותן לא אזכיר בשלב זה. ^^ היה פרק מדהים היום! העונה משתפרת מפרק לפרק! הקטעים עם רנמון וריקה והיחסים ביניהן נעשו בטוב טעם. אם לומר את האמת, באמת כמעט עלו לי דמעות בעיניים. אבל לא. תביאו לי משהו מרגש כמו הפרק שוורמון חוזר לחיים בעונה השנייה, ואני אראה לכם מה זה דמעות! דווימון קרח, או אייס דווימון, או איך שהם לא החליטו לקרוא לו (לא קלטתי את השם בדיוק), היה כל כך מגניב! מטורף, כן, אבל זה מה שכיף בו. ראיתם את כל הדיג´ימונים הקפואים? גאזימון, גיזמון, מאשרומון, גוטסומון, קראבמון, פומפקינמון! המון דיג´ימונים קטנים וחמודים שכאלה! אבל על זה אייס דווימון מבזבז את זמנו? והמוות שלו היה מזוויע לחלוטין. איך שהיד שלו התנתקה ממנו ונמחקה אחריו... איכס כפול!
שמתי לב שבעונה הזאת משתמשים בקצת יותר סלנג מאחר בעונות הקודמות. אני מבינה ש´חננה´ היא המילה השולטת באוצר המילים של ריקה... מתאים לי. אני אוהבת את המילה הזאת. גם אני שאלתי שאלתי במה טריירמון כל כך דומה לשמעון החננה שריקה מרשה לעצמה לקרוא לארנב-כלב הקטן ככה. גיבשתי את דעתי הסופית על קאלומון: חמוד עד כדי בחילה, ומעצבן באותה מידה.
אימפמון עדיין חמוד ומשעשע בקולו השטיחי. ראיתם איך הוא התפוצץ היום? ממש צוות רוקט סטייל! נקרעתי מצחוק. ובאותה הזדמנות שמתי לב שיש לי חיבה מוזרה לדברים מעצבנים שמתפוצצים וחיים כדי לספר על זה... ;;;;^^ בקשר לתמונה עם טי.קיי. וקארי: וואלה, טי.קיי. באמת נראה כמו מישהו מהקטקטים... טיפטיפון, לא? רגע, אני עוד זוכרת את השמות של היצורים האלו? טוב, זה ממש מפחיד...
בקשר לדיג´ימון ישראלי: הי, בטח, רעיון גדול! יש לי כבר דיג´ימון כחול-לבן שיוכל לעבוד... אני מוסיפה תמונה שלו להודעה. כל מה שאני צריכה לעשות זה להוסיף מגן דוד על החזה שלו ולתת לו שם והוא יהיה מושלם! ודיג´יגורל ישראלי... נו, יש לי כבר שמונה כאלה, אבל לכולם יש כבר שותפים. לא יזיק לי להמציא עוד אחד. להמציא דמויות זה כל כך כיף! ^_^

Digi Lista

New member
אז משתתפת אחת כבר יש...

למעשה את היחידה שהגבת על הרעיון שלי לבינתיים, אהבתי את הציור שלך ואני אשמח לראות עוד ציורים(אם אכן התחרות תצא לפועל אני בעיקר אכתוב כי כמו שציינתי הרבה פעמים...ציור זה לא אחד מהכשרונות שלי...)

הפרק של היום

אני לא ראתי את התוכנית של היום האם משהוא יכול לספר לי מה קרה היום? תודה

יש מילה אחת להביע את התגובה שלי:

ע-נ-ק! עוד מילה: פ-י-צ-ו-ץ טוב יש עוד: רעיון אדיר!!!! אני אנסה לצייר משו- אנ´לא מבטיח שיצא אבל אני ינסה באמת...חחחח

Digi Lista

New member
ובאותו עניין...

קודם כול תודה קן. עכשיו להמשך, לזכותי יאמר שאני מנסה לעשות תחרויות וכול מיני דברים אחרים כדי שהפורום לא יתייבש ויגסוס(או סתם ישעמם בטירוף)אבל רוב הזמן אין לי לצערי הרבה הענות ושיתוף פעולה. חבל חשבתי שדיג´ימון ישראלי זה רעיון טוב(וגם עוד כמה רעיונות שהצעתי..), למעשה ממש התלהבתי ממנו(גם אם מישהו אחר היה מציע אותו הייתי חושבת שזה רעיון מעולה) אבל כנראה שדעתי שונה מדעתם של שאר חברי הפורום(פשוט לא היו תגובות, חוץ משתיים שדווקא תמכו ברעיון לשמחתי),אוקיי זאת הרי רק דיעה, אבל אולי יש לכם רעיונות לתחרויות והפעלות, אני בכול אופן תמיד פתוחה לרעיונות!

למעלה