פרק מספר 5 יצא!

היית נותנת לינק לפחות...

כאן
http://www.withthewill.net/showthread.php?tid=1516 זה בהורדה...

Wolf GiRL™

New member
זה לא משנה....

יש שלושה שירשורים עם לינקים לאתר הזה, נראה לי קצת מיותר לא?

Wolf GiRL™

New member
בחיים לא חשבתי שהרגע יגיע....

אבל הוא אכן הגיע. פרק נורמלי, סוף סוף! עלילה מעניינת, שיתוף פעולה, מאסארו לא יותר מדי אידיוט (אפילו יצא אינטלגנט פעם או פעמיים), טומה לא יותר מדי אפרורי. יושינו לעומת זאת יצאה טיפשה כמעט מכל הכיוונים (חוץ מהקטע שהיא יורדת על מאסארו בהתחלה). ההצגה של שיתוף הפעולה יצאה מעולה, והקרבות השונים + הרכיבה יצאו ממש מוצלחים. נחמד שיש הפניות לסדרות קודמות (01 ו-02) ושאגומון נתקף נוסטלגיה. בקיצור, חבל שהם לא נשארו בעולם הדיגיטלי, שם הרבה יותר מגניב, למרות שהוא שוב טיפה שונה אבל מאוד מזכיר את 01, 02 ופרונטייר. בקיצור, פרק נחמד. אני מחכה לפרק הבא!

זה באמת היה פרק טוב!

אני שמח שצדקתי בקשר לזה שהעלילה האמיתית תתחיל עכשיו, למרות שלפי הפריוויו לפרק הקודם נראה ששוב יהיה פרק דבילי. בעולם הדיגיטלי החדש שמו דגש על החלק הדיגיטלי, ולמשל הנהר עשוי מנתונים ויש צמחים דיגיטליים, וזה דבר שאהבתי. זה משעשע, וגם מראה סוף סוף את ההבדלים בין העולם שלנו לדיגיטלי, שעד עכשיו היו פחות או יותר זהים לחלוטין. אהבתי גם את הקטע של "היי, הם עפים! היי, הם קופצים! היי, הם הולכים!" על כל הדיג'ימונים שהופיעו, שבאמת נתנו תזכורת לעונות קודמות. זה היה נחמד. מה שכן היה מוזר לי הוא שיתוף הפעולה בין מאסארו לטומה, שהיה מאוד מהיר. זה התחיל בזה שמאסארו עזר לטומה ללכת, כי לטענתו "לגבר יש דברים חשובים יותר מעקשנות", וזה המשיך בזה שמאסארו כיוון את דרימוג'מון החוצה והוציא אותם מהמנהרות, ואפילו הכניס אותם להיכל הקרח שבו דרימוג'מון לא יוכל לברוח. נראה קצת מוזר כל הקטע שהם פתאום חברים, אבל כנראה בגלל שטומה ראה את היכולות של מאסארו, שבכל-זאת די הציל אותו (אם הוא לא היה קופץ על דרימוג'מון הם היו יכולים להסתובב במנהרות לנצח), אז הוא החליט שהוא בכל-זאת שווה משהו. קטע מדהים היה ההתקפות של ג'יאוגריימון וגאוגאמון, שהיו מאוד סימבוליות בשבילי וייצגו בעצם את מאסארו וטומה: בפרק הקודם ההתקפות התנגשו ונגדו זו את זו, וככה אפשרו לדרימוג'מון לברוח והביאו לכישלון במשימה. לעומת זאת, הפעם ההתקפות חברו ויצרו כוח חזק יותר שניצח את דיגמון. זה מסמל את היחסים בין מאסארו לטומה, שלחוד נוגדים זה את זה ומפריעים זה לזה, וביחד מהווים כוח חזק שיכול לנצח דיג'ימונים חזקים כמו דיגמון. אני באמת מחכה לפרקים הבאים, רק שהמתרגמים לא יתעצלו.

פרק חמש-תקציר:

שם הפרק: יפנית: dejitaru waarudo totsunyuu! dorimogemon no wana אנגלית: Break into the Digital World! Drimogemon's Trap עברית: פריצה לתוך העולם הדיגיטלי! המלכודת של דרימוג'מון תקציר: הפרק מתחיל בחזרה קצרה על אירועים מפרקים קודמים: הקפטן מצוות את מאסארו וטומה והם מכשילים זה את זה ומאפשרים לדרימוג'מון לברוח, עד שבסוף פרק ארבע טומה משתמש בצלילה הדיגיטלית המסוכנת ונכנס לעולם הדיגיטלי. מאסארו ואגומון מנסים להתגנב פנימה, אבל יושינו תופסת אותם ולא מסכימה לעזור להם. אחרי שמאסארו מנסה להפעיל את המכשיר בבעיטות ומכות, יושינו מחליטה שעדיף לעזור מלשבור את המכשיר ומשגרת אותו לעולם הדיגיטלי. מאסארו ואגומון מגיעים לעולם הדיגיטלי המוזר ומטיילים בו קצת עד שהם רואים את דרימוג'מון, שמושך אותם לרשת המנהרות שלו ולוכד אותם שם. שם הם גם מוצאים את טומה הפצוע, ומאסארו מחליט לעזור לו ללכת. בעוד הם מחפשים את היציאה, דרימוג'מון מופיע שוב. מאסארו תופס בטומה ומזנק עליו, והדיג'ימונים אחריהם. בעזרת משיכה בשיערותיו של דרימוג'מון מאסארו מצליח לכוון אותו כך שהוא יחפור החוצה ומכוון אותו ישר לתוך קולוסיאום קרח שראה קודם לכן, שם דרימוג'מון לא יכול לחפור ולהימלט. בינתיים, בעולם האמיתי, הקפטן מוצא את יושינו וכועס עליה, וכולם מתחילים לחפש את מאסארו וטומה במחשבים שלהם. בעולם הדיגיטלי, עכשיו כשהם במקום יציב יותר מהמנהרות, אגומון וגאומון מתפתחים לג'יאוגריימון וגאוגאמון, אבל דרימוג'מון מתפתח גם הוא והופך לדיגמון, שלא מושפע מההתקפות שלהם ותוקף אותם בחזרה בעוצמה. מאסארו וטומה מחליטים לשלב את התקפות הדיג'ימונים שלהם ויוצרים טורנדו להבות שמחסל את דיגמון והופך אותו בחזרה לדיג'יביצה. לאחר שמאסארו הוכיח את עצמו, טומה מוכן להכיר בו והם נעשים ידידים. בעולם האמיתי, הקפטן כועס על מאסארו, טומה ויושינו וצועק עליהם, אבל בכל-זאת מחמיא למאסארו וטומה על כך שחזרו, ונראה שהוא מרוצה.

למעלה