זה באמת היה פרק טוב!
אני שמח שצדקתי בקשר לזה שהעלילה האמיתית תתחיל עכשיו, למרות שלפי הפריוויו לפרק הקודם נראה ששוב יהיה פרק דבילי. בעולם הדיגיטלי החדש שמו דגש על החלק הדיגיטלי, ולמשל הנהר עשוי מנתונים ויש צמחים דיגיטליים, וזה דבר שאהבתי. זה משעשע, וגם מראה סוף סוף את ההבדלים בין העולם שלנו לדיגיטלי, שעד עכשיו היו פחות או יותר זהים לחלוטין. אהבתי גם את הקטע של "היי, הם עפים! היי, הם קופצים! היי, הם הולכים!" על כל הדיג'ימונים שהופיעו, שבאמת נתנו תזכורת לעונות קודמות. זה היה נחמד. מה שכן היה מוזר לי הוא שיתוף הפעולה בין מאסארו לטומה, שהיה מאוד מהיר. זה התחיל בזה שמאסארו עזר לטומה ללכת, כי לטענתו "לגבר יש דברים חשובים יותר מעקשנות", וזה המשיך בזה שמאסארו כיוון את דרימוג'מון החוצה והוציא אותם מהמנהרות, ואפילו הכניס אותם להיכל הקרח שבו דרימוג'מון לא יוכל לברוח. נראה קצת מוזר כל הקטע שהם פתאום חברים, אבל כנראה בגלל שטומה ראה את היכולות של מאסארו, שבכל-זאת די הציל אותו (אם הוא לא היה קופץ על דרימוג'מון הם היו יכולים להסתובב במנהרות לנצח), אז הוא החליט שהוא בכל-זאת שווה משהו. קטע מדהים היה ההתקפות של ג'יאוגריימון וגאוגאמון, שהיו מאוד סימבוליות בשבילי וייצגו בעצם את מאסארו וטומה: בפרק הקודם ההתקפות התנגשו ונגדו זו את זו, וככה אפשרו לדרימוג'מון לברוח והביאו לכישלון במשימה. לעומת זאת, הפעם ההתקפות חברו ויצרו כוח חזק יותר שניצח את דיגמון. זה מסמל את היחסים בין מאסארו לטומה, שלחוד נוגדים זה את זה ומפריעים זה לזה, וביחד מהווים כוח חזק שיכול לנצח דיג'ימונים חזקים כמו דיגמון. אני באמת מחכה לפרקים הבאים, רק שהמתרגמים לא יתעצלו.