שובה של קוני
אחד הדברים הראויים לציון בפרק (המצויין) שהיה היום, הוא עניין שכבר התייחסנו אליו לפני כמה שבועות, והוא היעלמותן המיסתורית של קוני, שנטל ושות', also known as "סוגיית המזכירות". היום סוף-כל-סוף זכינו לראות את קוני(ועוד בקלואוז-אפ מעניין למדי על רגליה החטובות, יש לציין... אבל מי שם לב לזה בכלל כשבפרק מופיעים בריטני ובילי?!). הו, קוני... המזכירה הנאמנה והמצוייה בסוד העניינים... הראשונה לדעת על דבר היעדרו של הויקטטור (עוד לפני לקקניל! הייתם מאמינים?!) מעניין איפה היא הייתה כל הזמן הזה? רק אל תגידו לי שהיא חזרה עכשיו מאיזשהי חופשת לידה (די! יותר מדי הריונות יש פה! כמה כבר פעילות מינית אפשר להכניס לסדרה שמשודרת ב-19:00 בערב, ושצופות בה ילדות בנות 12 ...!
) אפילו שאנטל הוזכרה היום, אגב שיחה לא-ממש-מעניינת בסצינה לא-ממש-מעניינת של מייקל וכריס. זה ממש היום של המזכירות! ובכלל, הפרק היה מוצלח באופן יוצא דופן. בריטני בבגד-ים, בילי בבגד-ים, מקנזי בתספורת מחמיאה ומוצלחת (מה שאי-אפשר לומר על התספורת המזעזעת של נינה, שהיום לראשונה ראיתי אותה), ויקי וריאן (וכל מילה נוספת מיותרת), ודיאן המפחידה, שנראית כמו בת מאתיים וכאילו מישהו הביא לה בוקס בעיניים (בשתיהן), גורמת לאשלי להתפקע מצחוק. הוי, כמה אנחנו אוהבים להזיל ריר על הפתאטיות של ה- "former wife" (כפי שהיא קוראת לעצמה) של השפם. אפילו אוליביה-ניל-דרוסילה-מלקולם לא הופיעו עם טחינת השכל הרגילה שלהם (למעט ניל, שהיה חייב להידחף לשנייה וחצי... אבל לפחות הוא צחק על דיאן בשנייה וחצי הזו, אז אולי זה היה שווה). ועכשיו ברצינות, לגבי דרו ומלקולם: אם אני אראה אותם עוד פעם אחת טוחנים את השכל על מערכת היחסים ביניהם, אני אלך להסתכל על מכונת הכביסה שלי מריצה סחיטה. די, נמאס! אני יודעת שזה לא קשור ישירות לפרק הנוכחי, אבל זה היה, מה שנקרא, "בולט בהיעדרו". וכן, גם אני מ"מאוכזבי דרוסילה" מאז שהיא חזרה. איפה הטאץ' האסרטיבי וחסר-הפשרות שהיה פעם? בהחלט שחסר כאן משהו. נעים להסתכל בה, כי יש לה גוף יפה וסקסי (ואני לא היחידה בפורום הזה שנהנית להסתכל בערגה בגוף של בני- מינה... ויעיד צהובון היקר על הכיף האישי שלו בסדרה - הגוף של בילי! אני בחברה טובה...
) ) - אבל זהו. מעבר לצורה היפה שלה - כלום. נאדה, נייט, גורנישט, קרחצן. אני באמת מאוכזבת. אבל למה בכוח להכניס דברים רעים? בינתיים, היה היום פרק מצויין. שעוד ירבו פרקים כאלה.