פרק מעולה היה היום !

mobyboy

New member
פרק מעולה היה היום !

מותח ומרתק ודיאן היתה בשיא פתאטיותה ! לויקטוריה היה קטע מצוין מול גרי... שכן ירבו פרקים כאלו

Dawn12

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

הת'ר טום שוב הראתה לנו איזה כישרון אדיר יש לה, וגם הסצינה עצמה היתה כתובה מצויין. נכון שכל הסיטואציה שבה גארי הסכים לראות את ויקי, נתן לה להתפרץ עליו ואמר לה את כל הדברים הנכונים היא לא הכי אמינה בעולם (לא כל המופרעים הם כאלה שפויים) אבל אני מוכן לסלוח. היתה סצינה מצויינת, וגם ההמשך עם ויקי וריאן... איזה כיף שהגענו לפרקים האלה!
על זה שדיאן היא דמות פתטית, הזויה וחסרת חיים כבר כולנו מסכימים, אבל היום גילינו שהיא פשוט טיפשה. מה הדבר היחידי שויקטור ביקש ממנה לעשות? לסתום את הפה שלה בקשר להריון הזה. ומה דיאן עושה דקה וחצי אחר כך? רצה ומספרת על זה לכל העולם ואשתו. יש הרבה דמויות שאוהבים לשנוא אותן (כמו ויקטור מבחינתי) אבל דיאן לא נכללת בקטגוריה הזאת. היא פשוט מטרד, המשחק של אלכס דונלי מזעזע, היא נראית על הפנים והדמות שלה כתובה בצורה שהקשר בינה לבין המציאות מקרי בהחלט. אני עדיין מתקשה למצוא בכלל את ההיגיון בכך שהיא תרצה תינוק מויקטור. הוא עזב אותה לטובת ניקי בצורה הכי מכוערת שרק אפשר (מבחינתה כמובן), היא נלחמה איתו בשיניים על כל פסיק בחוזה הגירושין שלהם - למה שהיא תרצה לקשור את עצמה לשפם לנצח? הרי את הכסף שלה היא כבר קיבלה. איך אפשר לסמפט (או לסבול) דמות שאין שום הגיון במה שהיא עושה? הרמוני, הפסקה הבאה לא מיועדת לך.
בריטני סוף סוף עלתה על הגל. סוף סוף מוכיחה לנו שיש קצת שכל ולא מעט ביצ'יות מתחת לכל הבלונד, ולא צריך הרבה יותר מזה בשביל לקנות אותי.
כל עוד השיחות בין בילי ומאק מסרבות להשתנות - בריטני יכולה להמשיך להתעלל במאק כאוות נפשה מבחינתי. והאמת היא, שהם די דורשים את זה. אם פעם הם עוד היו פוחדים להראות יחד במקום ציבורי, עכשיו הם כבר מסתודדים בצד מול הפרצוף של בריטני, מתנשקים בזמן שהיא במקלחת, מסתגרים בביתן הבריכה ומבקשים ממנה לתת להם כמה דקות לסיים את השיחה (??WTF). ככה זה כשמתחילים להתרשל בשמירה...

mobyboy

New member
כנראה שבילי לא עשה טירונות

נו, אז אולי צריך להקים סניף של מחנה 80 בז'נואה סיטי... איך מאק ובילי מתנשקים ממש מתחת לאף של כולם, טיפשים וכמה שאני לא אוהב את בריטני, היא בהחלט צריכה להתנקם במאק החמוצה.. דיאן אכן פתאטית וכך השחקנית האיומה שמגלמת אותה, די קישטא !

חמוד אתה שחר... ../images/Emo8.gif

אבל אתה שוכח שאת הקצת שכל שיש לבריטני גם זה רק בזכות פיליס שתידרכה אותה הייטב כייצד לנהוג ...! וכבר אמרתי בעבר שאפילו אם בריטני תתעלה קצת מעל עצמה אני עדיין לא יאהב אותה כי היא הכי "קלולס" שאפשר להיות... מתהלכת בתחושה שהיא מתנת האל לגברים (אם לא לעכברושים) ובכל הזדמנות היא מלקקת לג'יל... אני בעד מקנזי כי היא קשוחה (אי כי קצת יותר מידי), עצמאית וממש לא צבועה ומלוקקת, הבעיה היחידה שלי איתה זה שהיא לא מעמידה מספיק אנשים במקום, ואני מבינה אותך שחר שאתה אומר שבילי ומאק די דורשים התעללות כי לפי דעתי הם כבר מזמן היו צריכים לעמוד מול ג'יל ויהיה מה... אבל אהבתי את הסצנה הסופית איתם... כאלה חמודים ומרגשים!!!
ודיאן הוכיחה לנו שוב שהיא האשה הכי פתאטית עלי אדמות... ואהבתי את ה"צחוק" של אשלי. במקרה הזה דיאן לא יודעת אבל צוחק מי שצוחק אחרון...

Dawn12

New member
אני ממש לא שכחתי

את התרומה של פיליס לכל העניין, והיא עדיין לא סיימה את חלקה אם תהית.
הקטע של הצחוק של אשלי באמת היה ענק אבל זה מסוג הקטעים שאי אפשר להבין אם לא קוראים ספויילרים. דווקא בסיפור הזה, בגלל שהוא נמרח על פני כל כך הרבה שנים, אני שמח שאני יודע מה קורה בו כי אפשר להסתכל על דברים אחרת. כל מבט של אשלי נראה לגמרי שונה כשיודעים מה עובר לה בראש. ואור, שאלה לי אליך - היתה סצינה שבה דיאן גילתה שאשלי נושאת את הילד של ויקטור? אם כן - !details please

taish

New member
שובה של קוני

אחד הדברים הראויים לציון בפרק (המצויין) שהיה היום, הוא עניין שכבר התייחסנו אליו לפני כמה שבועות, והוא היעלמותן המיסתורית של קוני, שנטל ושות', also known as "סוגיית המזכירות". היום סוף-כל-סוף זכינו לראות את קוני(ועוד בקלואוז-אפ מעניין למדי על רגליה החטובות, יש לציין... אבל מי שם לב לזה בכלל כשבפרק מופיעים בריטני ובילי?!). הו, קוני... המזכירה הנאמנה והמצוייה בסוד העניינים... הראשונה לדעת על דבר היעדרו של הויקטטור (עוד לפני לקקניל! הייתם מאמינים?!) מעניין איפה היא הייתה כל הזמן הזה? רק אל תגידו לי שהיא חזרה עכשיו מאיזשהי חופשת לידה (די! יותר מדי הריונות יש פה! כמה כבר פעילות מינית אפשר להכניס לסדרה שמשודרת ב-19:00 בערב, ושצופות בה ילדות בנות 12 ...!
) אפילו שאנטל הוזכרה היום, אגב שיחה לא-ממש-מעניינת בסצינה לא-ממש-מעניינת של מייקל וכריס. זה ממש היום של המזכירות! ובכלל, הפרק היה מוצלח באופן יוצא דופן. בריטני בבגד-ים, בילי בבגד-ים, מקנזי בתספורת מחמיאה ומוצלחת (מה שאי-אפשר לומר על התספורת המזעזעת של נינה, שהיום לראשונה ראיתי אותה), ויקי וריאן (וכל מילה נוספת מיותרת), ודיאן המפחידה, שנראית כמו בת מאתיים וכאילו מישהו הביא לה בוקס בעיניים (בשתיהן), גורמת לאשלי להתפקע מצחוק. הוי, כמה אנחנו אוהבים להזיל ריר על הפתאטיות של ה- "former wife" (כפי שהיא קוראת לעצמה) של השפם. אפילו אוליביה-ניל-דרוסילה-מלקולם לא הופיעו עם טחינת השכל הרגילה שלהם (למעט ניל, שהיה חייב להידחף לשנייה וחצי... אבל לפחות הוא צחק על דיאן בשנייה וחצי הזו, אז אולי זה היה שווה). ועכשיו ברצינות, לגבי דרו ומלקולם: אם אני אראה אותם עוד פעם אחת טוחנים את השכל על מערכת היחסים ביניהם, אני אלך להסתכל על מכונת הכביסה שלי מריצה סחיטה. די, נמאס! אני יודעת שזה לא קשור ישירות לפרק הנוכחי, אבל זה היה, מה שנקרא, "בולט בהיעדרו". וכן, גם אני מ"מאוכזבי דרוסילה" מאז שהיא חזרה. איפה הטאץ' האסרטיבי וחסר-הפשרות שהיה פעם? בהחלט שחסר כאן משהו. נעים להסתכל בה, כי יש לה גוף יפה וסקסי (ואני לא היחידה בפורום הזה שנהנית להסתכל בערגה בגוף של בני- מינה... ויעיד צהובון היקר על הכיף האישי שלו בסדרה - הגוף של בילי! אני בחברה טובה...
) ) - אבל זהו. מעבר לצורה היפה שלה - כלום. נאדה, נייט, גורנישט, קרחצן. אני באמת מאוכזבת. אבל למה בכוח להכניס דברים רעים? בינתיים, היה היום פרק מצויין. שעוד ירבו פרקים כאלה.

Dawn12

New member
טוב שהזכרת את זה!

התכוונתי להזכיר את קוני שחזרה אלינו ובגדול - כבר התחלתי לחשוש מהנורא מכל. אולי אפשר לסדר לה איזו עלילה או משהו? אולי איזה מעריץ אובססיבי? בקשר לדרוסילה - אני דווקא כן זוכר כמה סצינות שבהן היה אפשר לראות את "דרו הישנה". מה שכן, אני מודה שהיה צריך להתאמץ בשביל לראות את זה והחזרה שלה בסה"כ די מאכזבת. חבל.

python 4

New member
יותר מזה -

צריך לעשות ספין אוף לסדרה, שיקרא "מזכירות חסרות פיתוח" שבו יככבו קוני, לין והיתר. זו תהיה סדרה על מאחורי הקלעים של הניומן אנטרפרייז - התככים בחדר הדואר, המשברים שנוצרים כאשר לקוני נגמרים החודים לעט-עיפרון, וכו' וכו'.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

נתת לי עכשיו רעיון ענק, אבל הוא יצטרך לחכות לימים שבהם יהיה לי קצת יותר זמן לנשום. בכל מקרה - המשך בהחלט יבוא.

בכיף הייתי כותב פארודיה סבונית מלאה

על בסיס שבועי... אבל אין לי זמן לזה. אני מוצף בעבודות/בחנים שחבל על הזמן....

enicegirl

New member
אני רוצה לשבח

את גארי....למרות שהוא יותר שחקן אורח שכזה, הוא פשוט הימם אותי, היה מצוין, הוא וויקטוריה ביחד פשוט עשו את זה בצורה מושלמת!!! איך הוא זכר את כל הטקסט בע"פ?
אני לא סובלת את התילתול של מאק!! זה כ"כ לא מחמיא לה, שמישהו כבר ישנה את זה!!

מה זה??? מותחים אותי בקשר למאק?!

תרדו מהילדה O.K? היא נראית טוב בכל מצב !!!

אני פתאטית? אתם לא מתביישים?

מה עשיתי כולה? הלכתי לאשלי וניפנפתי מולה עם ההריון שלי?! ואח"כ המשכתי עם קוני למל... אז מה?! הייתם צריכים לראות איך אשלי צחקה לי כמו איזו חולת נפש , (בעצם ראיתם...
), כנראה שהיא נמצאת יותר מידי זמן עם האח הגלמוד שלה ואימה החורגת לשעבר שלעבוד עם אמה החורגת של לכלוכית נשמע יותר טוב, וכאילו אם זה לא מספיק אז ברעם ביום בהיר מופיעה לה ברוב פאר וברבי מיס ניקי שכל הידע שלה הסתכם עד כה בכמה סיבובים על מוט באיזה סוג של מועדון מלפני עשרים שנה... אז אני באמת לא מאשימה אותה שהיא השתגעה פתאום... ואני פתאטית??? נואוו וויי...

ים כחול

New member
../images/Emo4.gif נירדמתי מעייפות ...

קמתי לשנייה בדיוק לצחוק ההיסטרי של אשלי והבנתי שהפסדתי קטע טוב ושוב נירדמתי לא נורא אראה בבוקר... נשמע שהיה פרק טוב היום
לילה טוב לכולם

לכי את חולת רוח

איזה מוח מעוות יש לך. חושבת שאת יודעת הכל יותר טוב מכולם? חביבתי, יש לי הפתעה בשבילך. חכי חכי עוד 500 פרקים תגלי את השוק של חייך.....

Kalla

New member
חבר'ה, אני מה זה נהנית לקרוא אתכם!

תמשיכו ככה!

דיאן כל הכבוד לך

דיאן כל הכבוד לך שחקי אותה ותשברי את ויקטור לרסיסים תעקרי לו את הלב שידע לא לשחק יותר בנשים עשית לו בית ספר של החיים כל הכבוד המשיכי כך

למעלה