פרק מצויייייייין!

greeneye

New member
פרק מצויייייייין!

איך צחקתי...ואו... אוקיי, כמה נקודות שממש היו טובות בעייני: -הגעגועים לחלומות בהקיציס, שבטח הציפו אתכם על רקע המשפט "סקס סמים ואוםכולתום". -ההחזרה של גוצ'ה פצ'חדזה הייתה חמודה בהחלט, אני רק מקווה שהוא לא יחזור שוב, ואם כן, אז רק פעם אחת, חבל לטחון משהו נחמד. -"כן יאיר, ואיל קיציס תמיד אומר:נסתפקה בדברים האלה"
פשוט חמוד. -המבזקים היו ממש טובים! -צ'ארלס והמלכה היו אדירייייייייים! ואו!! "הכבשה נחמה(?) ממש התבלבלה, במקום מֶה מֶה מֶה מֶה (סליחה, משום מה אין לי סֶגול) יצא לה מָה מָה מָה!" -אומלטה היה אדיר. קושקושה אללה.
חחח..אויש, מעולה. ובכל קטע אפשרי היה לי חשק עז לחבק את איל וטל שהיו חמודים באופן מטורף. תוכנית טובה השבוע

Kido2222

New member
אמת... היה אחלה פרק!

חבל שלא הציעו בפורום כרטיסים לצילומים... :/

Yuvalenko

New member
חחחחחחח... היה גדול!!! ../images/Emo6.gif

אהבתי הפעם...
גם ת'קטע של ה"נסתפקה".. גם כשרוחמה "איברהים" אמרה כזה "הם עושים לי AWEL"..
אבל הכי טוב זה שחיקו את אחותי !! (נו, יסמין, ממנגו..) עשו אותה ואת כולן בעצם ממש ממש טוב!! ככה הן נראו אז באמת...
איזה צחוקיםםם.. איזה קטע, הם צחקו גם על בעלה של אחותי לפני כמה תוכניות, אטרף, אם אתם זוכרים.. (אורן המתופף, דב נבון שיחק אותו..) צוחקים לי על המשפחה, הלו!!

greeneye

New member
-בתוכנית הבאה של אנ"ה...-

ב-"בוא תפסיק למכור": אלי בתפקיד יובל(נקו), עובד ממורמר ב-אייה סאקל בגראאאנד קניון.

Yuvalenko

New member
חחחח..... ../images/Emo13.gif

עצוב שזה מצחיק. הציעו לי היום להיות מנהל בחנות אחרת..

metl

New member
לא ראיתי ../images/Emo10.gif

היה לי בדיוק יום פתוח בבית הספר (כן,אני פה...אין לי ממש זמן להיכנס למחשב
)

F10J

New member
הבחנתי במשהו-

תמיד כשאני לא רואה, אומרים פה שהיה מצויין. לטובת הכלל, כנראה שכדאי שאפסיק לראות באופן קבוע.

kfm

New member
דווקא קצת מתחיל להרגיז אותי שהם משת

משים בהמון משפטים של חלומות בהקיציס. בהתחלה אהבתי את זה והתלהבתי מזה כי זה היה כמו קריצה כזאת לקהל של חלומות..אבל עכשיו זה כבר לא משפט פה משפט שם, זה ממש שימוש בבדיחות של חלומות בהקיציס. וזה לא מקורי כבר, וזה מוציא קצת את ה"מיוחד" שבזה, וזה משפטים שהם פשוט סמלים של חלומות בהקיציס..

פIלי

New member
היה חזק בהחלט

הקטע עם צ'רלס והמלכה הרג אותי מצחוק.. "באט מאמזי.. אבל לא ראיתי עד הסוף.. היה לי חבל שבקושי היה מערכונים מחוץ לפאנל כמו שוקי ודורית או משהו.. אבל היה פרק חזק. ולמה אין פה אף אחד ביום ראשון בבוקר?!

greeneye

New member
אני פה, עכשיו...

הו לא. בזמן האחרון הבצפר שלנו החליט- די לצילצול הפעמוני המכאיב באוזניים- בואו נוריד רינגטונים בהמונים ונשמיע אותם במערכת כריזה, עד שהתלמידים יהפכו לגושי קרינה מהלכים. אז מתחלפים לנו הצלצולים כל יומיים. קודם זה היה מנגינה של תינוקות...אני רצינית. איזה שיר ערש. ואז:..."ואםםם תראי שם שמש גדולה.." (?) קיצר, הפתיח של השיר.. ואז זה התחלף לשיר בסגנון ג'אז צרפתי בשחור לבן או משהו כזה. משהו מפחיד. ועכשיו יש שיר ערבי נורא מפחיד. אבל כולם קמים מהשיעור על רקע הצלצול, בריקודי בטן וצהלולים. זה מבדר.

Yuvalenko

New member
אהבתי את השימוש ב"צהלולים"..

אפשר להשתמש בזה גם במובן של "לולים בצה"ל " ...
אצלנו היתה תקופה שהאחראי על הצלצול השתגע לגמרי והתחיל לשים כל מיני שירים אמיתיים, לא סתם רינגטונים.. מוזר..

למעלה