פרק משובח הערב!

Better Man

New member
פרק משובח הערב!

הערב ישודר אחד הפרקים הכי גדולים בסדרה לדעתי, הפרק עם הבחור ששומע ניק קייב

ביזנטית

New member
ניק קייב????

מההה.....ניק קייב היה הזה שנחטף ע"י חייזרים???? היה לי כל כך קשה בפרק...כי כשהראו מה הם עשו לו בשיניים פשוט שמתי שני ידיים על הפה וסגרתי אותו חזק זה ממש הלחיץ אותי.....

1Shir

New member
את צודקת בקשר להתעללויות של

החייזרים בנבדקים שלהם. אני פשוט לא יכולה להאמין בזה, כי אני מאמינה שהעולם טוב, וזה לא נראה לי שאנשים יסבלו ככה, לכן קשה לי להאמין לחלק הזה בסיפורים על חייזרים. מה אתם חושבים? הסיפורים האלה בסדרה מבוססים על טרו סטורי?

ביזנטית

New member
אמממ-../images/Emo45.gif

אני חושבת שכן... אני חושבת שהיקום לא מבוסס על משהו מוסרי וגם לא החברה כאן על כדור הארץ שמתיימרת להיות כזאת למרות שתמיד יש יוצאי דופן...

ניקייב?! כמה נפלא!../images/Emo13.gif

זו תהיה דרך מעולה לסגור את היום המסריח והעמוס יותר מדי הזה

Better Man

New member
../images/Emo13.gif

תצטרכי לחכות עוד יום, הוא מקשיב לקייב בפרק של יום חמישי :)

hrgo

New member
שתפו את אלה שאין להם AXN באיזה

פרק מדובר בדיוק? ההוא עם הצל?

1Shir

New member
מה, אין לך כבלים???

זה פרק שהוא חלק א' , פרק 5 בעונה ה-2, הפרק השני שבו מופיע קרייצ'ק מולדר עוזר במו"מ עם סוכן FBI לשעבר שברח מבית משוגעים וכעת מאיים באקדח על 4 בני ערובה. הבחור הזה טוען כי נחטף ע"י חייזרים ומולדר מנסה לברר אם הסיפור שלו אמיתי. מצליחים לשחרר את בני הערובה ובסוף הפרק דוויין בארי (החטוף) מגיע לבית של דיינה.

hrgo

New member
אה... זה דווין בארי. פשוט רשמתם שם

אחר. כן. פרק מעולה. ואני מנוי ללווין. לא לכבלים.

Chandler Rulz

New member
וואו../images/Emo70.gif פרק מעולה!!

אני ממש במתח
מעניין איך מאלדר יגיב למשמע ההודעה.. (ואיפה הוא לעזאזל?!) אגב, רק אני הרגשתי כאש שיניים כשהלייזר קדח לו בשיניים?

scoutlavie

New member
מה שבאמת מענין

זה לא רק איך הוא יגיב להודעה , אלא איך הוא יגיב לזה שהיא תיחטף ותיעלם, ואז לזה שהיא חוזרת. אני לא ארחיב כדי לא לספליר , אבל ממש כדאי לראות את הפרק "נשימה אחת", שבו סקאלי חוזרת. הטירוף והעצב אצל מולדר זה משהו מיוחד...מי אמר אהבה?:)

orityemini

New member
זה היה הפרק דווין בארי

למיטב זכרוני פרק מספר חמש בעונה שנייה בערוץ האקשן AXN...פרק מצוין! ולמה לכתוב באנגלית? יש לך בעיה עם הפונט?

למעלה