פרק נוסף בסידרה אני והאולטרהסאונד

פרק נוסף בסידרה אני והאולטרהסאונד

בנות יקרות כפי שזכור לכן מן הפרקים הקודמים לפני כשבוע ביצעת כשתי בדיקות אולטר סאונד בהן לא נצפה דופק. הרופא היקר כמו בכול טלנובלה גזר את גזר דינו של עוברי בן ה-9 שבועותלגירדה.אני ביקשתי דחיה של גזר הדין ואף קיבלתי אותו בתמורה לחתימה להסרת אחריות.בנתיים עברו עלי ימים לא קלים בהם למדתי רבות על הפלות תנועות עובר אולטרא סאונד הריון וחתולים הפלולת נדחות זכתי לתמיכתן הנפלאה. אתמול ארע פרק נוסף ומפתיע בקרתי אצל רופא המשפחה אשר נדהם לגזר הדין ההקטלני ושאל אותי את שאלת מליון הדולר האם בצעתי לאחרונה בדיק בטא? לא אמרתי בתדהמה אף אחד לא שלח אותי ואולי עשית בדיקת שתן בסטיק לא עניתי אף אחד לא טרח להגיד לי שצריך לתומי חשבתי שעושים בדיקות אלה רק בתחילת ההריון לא לאמר הרופארמת הריון זה בדם תוכל בודאות להצביע על תקינות ההריון ולי נותר אלה לצאת מאוכזבת מאוד מן המערכת הרפואית הקטלנית ולמתין לבדיקת הבטא שתערך ביום ראשון ועד לפרק הבא והמרתק מה תהיה תוצאת הבטא נחכה בסבלנות עד יום ראשון בנתיים שבת שלום וכל טוב

מצטערת על כל הטלטלות הרגשיות ../images/Emo201.gif

אבל מה שרופא המשפחה אמר לך לא נשמע לי רציני במיוחד. בדיקת בטא עכשיו לא בהכרח תוכיח משהו, כי בשלב הזה הבטא מגיעה לערכים כל כך גבוהים שכבר אין זיקה מדויקת בינה ובין גיל ההריון, ולדעתי גם ההכפלות כבר לא ממש רלבנטיות עכשיו. בדיקת שתן בסטיק היא בוודאי לא המלצה רצינית, כי כל מה שהבדיקה הזו יודעת להראות הוא אם יש הריון או אין, ובמקרה שלך אין ספק שיש. יכול להיות שהרופא לא שם לב באיזה שבוע את. חד משמעית, בשלב הזה של ההריון הפרמטר לתקינות הוא כמעט באופן בלעדי בדיקת א"ס. אני יכולה רק לקוות איתך שהבדיקה הבאה שתעשי תבטל את גזר הדין. עתליה נ.ב. אגב, באיזה שבוע את בדיוק? האם תאריך הוסת האחרונה נותן גיל הריון שמתאים למועד הביוץ שלך? - ע.

לדעתי כוונת הרופא הייתה שאם תהיה

ירידה של משמעותית או אפילו יחסית של של הבטא הדבר בעצם מצביע על סיום לא תקין של ההריון

פרק נוסף בסידרה אני והאולטרא ססאונד

הגיעה תוצאת הבטא ווהיא 61 אלף תוצאה מהיום כאשר הקודמת היתה 50 אלף מה30 לעשירי. הרופא אמר שהתוצאה אינה חד משמעית ואני מחכה לביקור אצל רופא הנשים ביום שלישי זה המשיכו להחזיק אצבעות בנות והודיעכם בהקדם מה קורה בתקווה לבשורות טובות יונית

גיל ההריון שלי 12 שבועות ו4 ימים

לפי המחזור ומכיון שאני שומרת דיני טהרה צריך להוריד כ-13 יום כדי לגלות את גיל ההריון האמתי

גיל ההריון בכל מקוה מחושב מווסת

אחרונה, כלומר, לכל הריון מוסיפים לכאורה 14 יום שבהם ברור שהאישה בפועל לא הייתה בהריון. אם זה גיל ההריון ואין דופק באולטרהסאונד אני חוששת שגם לא יהיה. דופק מופיע לרוב בשבוע 6 פלוס (כלומר, כארבעה שבועות מן ההפריה) ובוודאי שסביר במקרים בהם אין דופק וגם אין דימום לחכות עוד כשבועיים, אבל אני בספק רב אם יש טעם לחכות יותר. ברמות כאלו של בטא כבר חייב היה להופיע דופק עוברי (לרוב כבר ב-7000 רואים, אבל כלל אצבע הוא 10000). אני מצטערת, אבל אישית טרם נתקלתי במקרה כזה שצץ בו דופק (ובהחלט נתקלתי במקרים כאלו בשבועות 7-8).

אולטרא סאונד אינו אלוקים והיו כבר

טעויות באבחון זה ואם נוהגים לחכות שבועיים מדוע הרופא לא הציע לי לחכות אלה ישר גזר את דין ההריון לכליה

27חומד

New member
בגלל גיל ההריון...

כאשר ההריון מאד צעיר, שבועות ראשונים ממש (שבוע 6,7) באמת לא תמיד ניתן לראות דופק ואז מומלץ לחכות שבועיים. בשבוע 12 לצערי כבר מזמן היה מצופה לראות דופק. מתי היה האולטא סאונד האחרון שלך?

s h i r i n 1 0

New member
יונית היחידה1 איפה את?

מה קורה? ספרי לנו אני קוראת את ההודעות שלך וכולי צמרמורת, אגב מחכה לשמוע דברים טובים. אז שלחי הודעה
.

פרק אחרון בסדרה המרתקת אני

והאולטרא סאונד. ובכן בנות יקרות ותומכות סוף טוב הכל לא טוב ובכל זאת אני אומרת הכל לטובה היתי אצל הרופא ושוב לא אובחן דופק והעובר שהיה מתאים ל-9 שבועות הצתמק לגודל 8 שבועוות אז זהו זה בנות נגמר ההריון אבל עכשיו יש לי יותר שלוות נפש תודה על התמיכה ובהצליחה לכולן

למעלה