פרק סוף עונה!!! פרק 124

axnholic

New member
פרק סוף עונה!!! פרק 124

שם הפרק: "Mayor Over Miami" מאוכזב מהפרידה מאישתו, מחליט ראש העיר לנסוע לטיול במיאמי עם פול, כאשר הוא עוזב את מייק אחראי על העיר ניו יורק שמתאמץ לגלות לאן הם הלכו. התקציר של ערוץ 3: ספין סיטי - הבריחה מניו יורק תקציר: ראש העיר, המדוכדך מאז פרידתו מאישתו, מחליט בלהט הרגע לצאת עם פול לטיול מחוץ לעיר - ומשאיר את מייק לטפל לבדו בכל הסוגיות הבוערות, שהמרכזית בהן היא השאלה לאן נעלמו השניים. זהו הפרק האחרון בעונה הראשונה ואני לצערי לא ראיתי אותו, אז תנו חוות דעת חופשי.

cha ching

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הפרק לא היה משו הפעם...
לא יודעת.. סטוארט לא היה עצמו... וזה באמת מוריד מורל רציני...

שלמונזה

New member
דווקא היה פרק חמוד ../images/Emo168.gif

למרות שגם אני מתה על סטוארט הרע, היה כיף לראות אותו מבין למה הוא הפך ואז חוזר לעצמו כשהוא נשאר איתה בשביל הסקס: זה סטוארט שאנחנו אוהבים!!! ופול: דביל כתמיד אבל זה מה שכיף בו. והגדול מכולם: מייק, אין על הבחור הזה פשוט קורע אותי!!! וכן גם אני מתה על ספין סיטי אחלה סדרה שבעולם ואני מאוד שמחה שערוץ 3 משדר את העונות הטובות של הסדרה הגאונית הזו (עונות טובות = העונות עם מייקל ג'יי פוקס)

omer landau

New member
כן אבל זה היה מצחיק שהוא היה לא

ממש ----עצמו וברוכה הבאה לפורום

omer landau

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif היו כאלה עם הרבה יותר

בדיחות ותכנים עמוסים James: "I like New Stu. New Stu doesn't glue things to my desk." Stuart: "This is a riduculous load of bull--(nicely) Sugar Pop!" Ticket Agent: "Is this trip business or pleasure?" Mike: "Little of both. I'm thinking of killing my boss." Reporter: "So why did you call this press conference?" Mike: "I just wanted to say Hi!" Mike: "It's official. We are short one Mayor. I gotta think people are going to notice."

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה פרק נחמד סה"כ, אהבתי איך שהם יורדים על סטו' שהוא משתנה בקרבת חברתו והופך להיות חביב יותר.

למעלה