פרק סיום עונה 6

אסל

New member
פרק סיום עונה 6

טוב, פאדיחות. רציתי לכתוב כמה דברים על הפרק ששודר אתמול בערב, אבל- אפעס- אין לי כרגע ממש תובנות, לא יודע למה. הסתכלתי אתמול במתח ובהנאה רבה, ואף החמצתי את המחצית הראשונה של אינטר-ויאריאל, אבל כרגע המוח שלי ריק מתובנות. מה הוא רוצה מהחיים שלנו, אתם שואלים? למה הוא בכלל פתח הודעה אם זה המצב? אז קודם כל, אני נאלץ לפנות לאנשים שהם מומחים יותר גדולים ממני בהיסטוריה הפוליטית האמריקאית ולשאול- כמה פעמים בעידן הטלוויזיוני, אם בכלל, קרה מה שקרה בפרק אתמול עם הוועידה שעדיין לא הכריעו בה וכל זה? בלי לבדוק, ההימור שלי- אף פעם. אבל עדיין נחמד וחביב. וחוץ מזה, שאחרים יביעו את דעתם, אולי פתאום משהו יתעורר בזיכרון שלי מהפרק ומתובנות שצצו במהלכו ונעלמו להן בסיומו.

buffgirl

New member
פרק מעולה!

אני יצאתי מהפרק עם הרגשה כל כך טובה. זה היה די ברור שסאנטוס ינצח, בעיקר כי הראו רמזים שהנשיא יהה בעדו ובגלל הפרומואים המפגרים של yes, אבל בכל זאת, הנאום שלו היה כל כך טוב. מי היה מאמין על זה? וליאו וסאנטוס? איזה צמד.. אבל יש לכותבים נטייה לצרף ביחד אנשים לא קשורים לתפקידים, כמו סי.ג'יי המחליפה של ליאו וליאו בתור הסגן של סאנטוס. בסך הכל היה פרק ממש טוב ומאוד נהנתי, ואני מאוד מקווה שסתם ניסו להתל בנו ולא סי.ג'יי הדליפה את הידיעה, היא יותר מידי מגניבה [
] בשביל זה.

אסל

New member
אני לא חושב שזו אמורה להיות סי.ג'יי

אני הבנתי (רק מהפרק, בלי לדעת ספויילרים) שזה אמור להיות טובי- שאחיו גם היה טייס במעבורת. ולגבי ליאו, אני כבר ספויילרתי שהוא המועמד לסגן נשיא ע"י ואללה בכתבה אחרי שג'ון ספנסר נפטר, ואם זה לא היה בטח הייתי מאוד מופתע. גם לי העניין נראה די מוזר; אני לא בטוח ששר העבודה לשעבר וראש סגל הבית הלבן לשעבר (אחרי התקף לב) הם תפקידים שמקובל לקפוץ מהם לתפקיד סגן נשיא. (צ'ייני היה שר ההגנה; ג'ונתן אדוארדס היה סנאטור; ג'ו ליברמן היה סנאטור; וכו')

buffgirl

New member
סי.ג'יי החליפה את ליאו כבר באמצע

העונה... לא יודעת למה אתה התכוונת, אבל זה מה שאני התכוונתי...

אסל

New member
אני התכוונתי למשפט

"ואני מאוד מקווה שסתם ניסו להתל בנו ולא סי.ג'יי הדליפה את הידיעה". אני הבנתי שהם רומזים שהFBI חושד בטובי, ולא בסי.ג'יי.

buffgirl

New member
אה... בפרק של ההדלפה עצמה

מראים את סי.ג'יי בסוף, אז חשבתי על זה.

למעלה