פרק ענק של האוסי

דיקלושש

New member
לפי מה ששמעתי...

אמורה להיות עוד עונה. אבל מישהו יודע מתי היא צריכה להגיע לארץ? אני ממש במתחחחחחחחחח מהפרק! אין זה היה ה------פרק
הלוואאאאאאאאאאאאי שטריי לא ימות! ;(

C h e N 1 5

New member
עונה שלישית במרץ אם אני לא טועה ו..

מה יהיה שבוע הבא במקום או סי??

sivanick

New member
חייבת להיות עוד עונה..

פרק ענק..יותר מותח מהפרק סיום של העונה שעברה.. טריי ממש מטורף..אני מקווה שהוא מת

Sole Survivor

New member
בהחלט סצנת סיום מותחת

לעומת העונה שעברה שניגמרה מאין סגירת מעגל

Aviad1987

New member
אתם מוזמנים להגיב בפורום 1144 ../images/Emo13.gif

*יחצנות* בוודאי שיש עוד עונה. תגיע בסביבות מרץ

TheCharm

New member
המום. יותר מזה אין מה לומר.

טוב, למעשה, יש מה לומר. קודם כל, פרק סיום עונה פשוט גדול. אני לא יודע במה להתחיל כדי לתאר את כל מה שהיה טוב בו. המשחק היה כל כך מעולה, אם זאת מלינדה קלארק (שאותה אגב אני מאוד מחבב בפרקים האחרונים, כשהיא מנסה לעזור לסנדי והכל), או פיטר גלאגר שהסצינה שלו עם אדם הייתה פשוט מעולה, או קלי רואן שפשוט מדהימה כל פעם מחדש, וגם הצעירים, שפשוט הייתי המום לראות כל שניה הפרק. אם זה אולי הדיאלוגים, הדיאלוגים החזקים, הכואבים, המצחיקים, המרגשים, אם זה פשוט המתח הזה, שברגע שאתה חושב ששם זה מסתיים, יש עוד כל כך הרבה לבוא. האזכורים לעונה החולפת ולעונה הראשונה היו פשוט מעולים. במקום הנכון, בזמן הנכון, בצורה הנכונה, ופשוט כשהיו צריכים לראות את זה, כדי לזכור ולדעת - OC תמיד יהיה OC. כעיקרון אני לא רוצה לרדת לפרטים עמוקים יותר בנוגע למה שהיה על הפרק, הדרך הכללית בה כתבתי את זה לפי דעתי תספיק, אבל בקיצור - ככה עושים פרק סיום אמיתי, ככה נותנים לנו ציפייה ארוכה לעונה הבאה, וככה זה הOC שבגללה, ורק בגללה, אני כל כך אוהב את הסדרה הזאת. חוץ מזה, לא אמרו שאוליבר יופיע בפרק?

sivanick

New member
חח סת' אמר רק חסר שאוליבר יבוא

הקטע הכי חזק היה שכולם ניסו לשכנע את קירסטן והיא לא רצתה עד שהיא הסתובבה וראתה את סת' זה כאילו היה כזה ברור מאיך שהיא הסתכלה עליו שרק לו היא תקשיב..הם עשו את זה ממש חזק..גם השיר בסוף שמריסה ירתה בטריי..כל הדברים הקטנים האלה שרק לאוסי יש..

TheCharm

New member
הפסקול היה בן אימו

כל השירים שהושמעו באו ברגעים הכי נכונים

beerbear

New member
מה הקטע של המוסיקה בסוף?

אני בטח לא היחיד ששם לב לזה, אבל המוסיקה של הכתוביות (זה גם היה כך בשבוע שעבר) השתנתה למשהו לא ברור כזה והרבה הרבה פחות יפה ממה שהיה עד עכשיו? מישהו יודע מה זה ולמה עשו את זה? וכמובן... היה פרק מעולה, ואין ספק כפי שכתבו פה לפניי שהסצינה שהם משכנעים את קירסטן ללכת זו פשוט סצינה חזקה, מבויימת מעולה. ופרט קטנטן, השחקן אורח ששיחק את הד"ר שמנהל את מכון הגמילה, שיחק בסדרה משכבר הימים "אחיות" את בעלה של ג'ורג'י.

Aviad1987

New member
נכון, מגינת הסיום השתנתה

למשהו לא ברור ומכוער בעליל. איפה הסיום הקודם והמעולה?

למעלה