פרק פשוט מעולה!!!!!!!!

enigma14

New member
פרק פשוט מעולה!!!!!!!!

אהבתי שנעשה שימוש בזיכרון מהעבר של שון,ומעניין באמת מה יהיה בסוף ששון הלך להתחיל עם ג'ולס ולמה זה כל כך משנה לגאס...רק דבר אחד קצת מפריע לי שהקני הזה מת לא שמו אותו בשק גופות פשוט לקחו את הגופה שכולם יכולים לראות אותה מוזר..אה ודווקא הלוק הזרוק דיי הולם את לאסי

enigma14

New member
אה ועוד משהו שלא ממש מסתדר לי....

הם אמרו שהחבר כנופיה\עד מדינה נורה מהאקדח של לאסי אז איך אפשר להסביר את זה?

riktal

New member
לא סתם זה הפרק הכי אהוב עלי ../images/Emo9.gif 3X11

זה לא שהפריע לגאס ששון הלך לדבר עם ג'ולס, הוא פשוט רצה כבר ללכת ולחבר להם בחזרה את הכבלים. ואחרי הכל - שון הבטיח לו. בקשר לאקדח של לאסי - אני חושבת שזה מה שהם אמרו בהתחלה - שהסוכן של חקירות פנים יעשה הכל כדי להוכיח שלאסי אשם, אז הוא גם האשים את האקדח של לאסי, למרות שזה לא היה האקדח שלו. כמה פרטים על הפרק: 1) שם הפרק (המקורי) Lassie Did A Bad Bad Thing מבוסס על שיר של הזמר כריס הייזיק (CHRIS IZICK) שנקרא: BABY DID A BAD BAD THING. 2) במקור זה היה אמור להיות פרק שמתרחש כולו בתחנת המשטרה, אבל הם לא עמדו בזה וזה הפך להיות אחד הפרקים הכי טובים שלהם. 3) TIM OMUNDSON (שמשחק את לאסי) הכי אוהב שהדמות של לאסי שולפת אקדח, או עושה משהו עם האקדח והוא הכי אוהב סצנות שבהם הוא יורה באקדח ולכן זה אחד הפרקים הכי אהובים עליו. 4) זה הפרק שבו בפעם הראשונה הצ'יפ נמצאת במשרד של סייק (מה שמשאיר רק את הדמות של מקנב שלא היתה מעולם במשרד שלהם). 5) בסצנה עם הארטיקים - ג'יימס ודולי נאלצו לאכול עשרות ארטיקים, כי הם כל הזמן נמסו והיה צריך להתחיל מחדש. 6) לשחקן שמשחק את השוטר דרמר קוראים: בן קינזלי. 7) אחרי ששודר הפרק בארצות הברית, הלוח (זה הפורם של הסידרה) התמלא בהודעות של צופים שכתבו שהם מאוד אהבו לראות את שון חוטף מכות.
לסיכום - אחד הפרקים הכי טובים שלהם והפרק הכי אהוב עלי עד עכשיו. שני הדברים היחידים שהפריעו לי בפרק הם: החולצה הצהובה של שון (לדעתי היא מגעילה בטירוף) והעובדה ששון חוטף מכות ויש לו סימן על הפנים כשהוא עם דרמר, אבל בסצנה הבאה, בתחנת המשטרה, הפנים שלו בלי סימן וזה לא הגיוני, אבל נסלח להם כי כמו שאמרתי - זה הפרק הכי טוב!

riktal

New member
קבלי תיקון בעניין האקדח

זה כן היה האקדח של לאסי. דרימר פשוט כיבה את האורות ואז נאבק עם לאסי, הוציא את האקדח ממנו וירה בשאבז. כשהאורות חזרו לאסי מצא את האקדח שלו והרים אותו שוב. בקשר לקני - אם היו שמים אותו בשק גופות, לא היינו יודעים שזה קני. היה צריך להראות את החולצה הקרועה שלו כדי להבין שזה הוא.

למעלה