פרק ראשון ב"האמת"

123אלירן

New member
פרק ראשון ב"האמת"

זה ספר חדש שאנחנו כותבים....הנה הפרק הראשון: פרשת "סוף העולם" א´ א.ויבוא יום והכל יאהבו זה את בן מינהו ויחר אפו של ג´ (יש כבר ה´ למה ציפיתם) וישלח מרכבות אש וישמיד את הארץ שוק על ירך. ב.וישעמם לג´ ויצור עולם חדש , טוב יותר (כולם סטרייטים) וימנה משמיים את אריאל ואלירן למלוכת עולם על פני האדמה. ג.וכעבור 10 שנים לערך ויוצרו המיעורים (לעשות ברעשן),בני השטן ויהפכו את מיטב בני ובנות כדו"הא לנושכי כריות ומלקקות שטיחים. ויהי תוהו ובואו על פני הארץ. ד.ויגורשו אריאל ואלירן לחור קטן בשם פ"ת במקום קטן ומסריח בשם ישראל. ויחיו שם 46 שעות. ה. ויחר אף ג´ ויתקשר בסלולרי אל אלירן בחלום באישון לילה ויתחיל לדבר אליו את אשר אמר: ו. של כפכפיך מעל רגליך ולך לשטוף אותם במים כי רגליך הינן מסריחות!!! ז.ויקום אלירן ורגליו עוד הן מסריחות. ויבין כי ג´ דיבר אליו: וילך לאמבטיה ויטול את רגליו במים ובסבון נטורל (רק 9.90 היפרנטו).ויספר לאריאל את אשר קרה לו בלילה שלפני ויצחק אריאל צחוק גדול ויקנט את אלירן שעות רבות. ח.ואריאל בעודו מתפקע מצחוק במיטתו הרטובה שומע קול מוזר בוקע מהסיר במטבח והוא אומר "נקה אותי" ואריאל ניקה אותו. וישמע קול מוזר הבוקע מהדלת האומר "פתח אותי" ומחוץ לדלת עמד ג´ במסווה של פאמלה אנדרסון ואמרה פתח אותי ואריאל יעשה כן. ט.ואריאל הלך לבית אלירן וסיפר לו את אשר קרה לו בלילה ויבינו שניהם שזהו ג´. כי דבר כזה לא יכול לקרות לאף אחד מהם.ויבינו שהוטלה עליהם מטלה חשובה להציל את כדו"הא ולהחזיר לידם את השלטון בעולם. י. ואריאל ואלירן ילכו ברחוב ואין איש שם.וקול מוזר מגיע משמיים ואומר להם "לכו להר חיריה שם אגיד את דברי…" . ויקחו מונית ספיישל ב49.90 במוניות האביר ויגיעו. ושם במקום ריח של צואה ריח שושנים מלהיב. וידבר אליהם ג´ ביום ההוא ויתן להם את דיברותיו (למרות שאלירן לא הקשיב כי היו כמה בחורות שופעות בסביבה). יא. ואלה הן הדיברות: יב. לא יאהב האדם את בן מינהו. ט"ד. האדם תמיד יזכור שהוא הטוב מהמיעור. יד. לא תשכח מי הביאך הלום (אריאל ואלירן) . י"ה. קיים את מצוות האלכוהול והסמים. י"ו. אל תאמין לילד שצורח "תסגרו את המים". י"ז. צייתו לאריאל ואלירן תמיד. י"ח. אל תשכח את הגיטרה לקודשה. י"ט. אל תשכח את אשר אן סינק עשו לך כשראית MTV. כ. יאללה מכבי. כ"א. שמור את יום ג´ לקודשו. כ"ב. Luke I´m your father. כ"ג. ואלה הן 11 הדיברות שאני מעביר לעמי. והאדם אשר הינו ישמרם לבל יעלה לי את הקריז. ויחרוט את 11 הדיברות על פגוש וטסות של סובארו פשע 84.

revital6

New member
נחמד... ביותר וגם מצחיק....

פשששש אלירן אני רואה שיש לך תאוריות מאוד מעניינות...... במיוחד מצוות הסמים והאלכוהול ...... ממש ממש ממש נחמד........ אני מצפה ומחקה ופרק ב.......

tzahigrinberg

New member
אהבתי מאוד אנשים

יש לכם את זה עוד כמה שנים ואתם תיהיו גם מצחיקים... לא סתם אתם ענקיים הרסתם אותי מצחוק...

אוראל14

New member
ממש לא נחמד

לא הבנתי מה אלירן הדיסלקט שלומד בבצפר שלו רק תנ"ך רוצה מחייהם של אנשים תמימים שנאלצים לקרוא שטויות של אנשים מפגרים (כמו אלירן). ה"מגילה" המסכנה הזאת ממש לא נחמדה כמו שרויטל משתמשת במילה "נחמד" 100 פעמים ביום!!!!! אין אלירנים - אין פיגורים!!! קחו לתשומת ליבכם. אוראל המצנזר.

מומחה

New member
פרק שני

פרשת "סוף עולם" ב´ א.ויבואו אלירן ואריאל הביתה ויראו כי טוב ב.וישבו שלושה ימים ושלושה לילה ג.ויקרא אליהם ג´ "אלירן,אלירן" ד.ויען אלירן ויאמר הנני,עכשיו מה את הרוצה זה 5 בבוקר ה.ויחר אף ג´ וישלח את אלירן לכלא (תשאר בכלא 3 תורות!) ו.ויאמר ג´ אל אריאל "מה קורה אח שלי הכל טוב?" ז.ויען אריאל "יאללה עוף לי מהפרצוף" ח.ויחר אף ג´ וישלח את אריאל לצינוק שם נרקב עד מוות! ט.ויתן ג´ את הדיבר ה12 ס"ב-לא תמשיך לכתוב את הספר המעפן הזה!

123אלירן

New member
הנה פרק ב´ (האמיתי) מה"אמת"

ב´ א. וילכו למרכז פ"ת,ושם אבן גדולה ויעמדו עליה ויאמרו את דבר ג´. ב. ויבינו שבני הארץ הינם עדיין בקטע של ה´ ומיעור. וינסו על נפשם חזרה לאוהלם.וינסו לחיות חיי אנוש רגילים למרות צל ג´ שהיה עליהם. ויתכחשו לאמונתם לג´ מפאת פחד השכנים (במיוחד השכן שלא ישן כל היום…). ג. ויעצב ג´ מאוד וחרא לו על אריאל ואלירן וישלח להם הביתה ב"טעות" שתי כוסיות בלונדיניות עם פיצה אחת עם פפרוני והשנייה עם תוספת גבינה. ד. ויבלו בלילה ההוא שעות ארוכות (אנחנו לא פולטים מוקדם). ה. ויהיה בוקר ו. ויהי ערב ז. ויהי צהריים ח. ויהי 12 וחצי ט. ויהי יום י. ויהי לילה יא. ולמיעור אף ארוך עד ברכיים , שמיים ואין לנו חרוז. ושמוליק קצר לו וצבעו ורוד זוהר. ויהיה כעבור שבעה ימים ושבעה לילות (אחלה סרט) דבר נורא פגע בנביאינו. אחד המיעורים דחף את האף שלו למערה הקדושה בהר חיריה והנביאים נתקעו באפו. ויתפללו יומם ולילה לג´ בזאת המילה:"יא מניאק תן החוצה". וישמע ג´ את זעקתם ויפתח את אפו של המיעורון. יב. וינסו על נפשם שני הסטרייטים האחרונים מאימת המיעור ויגיעו לקצהו של צוק , שצלילי ווסטלייף רודפים מאחוריהם. מלפניהם הים והמוות הסופי ומאחוריהם המיעורים עם טרנזיסטור ודיסקמנים. ט"ד.ויפתח אלירן את הים ובו טרמפולינה ענקית. ושכח אלירן את נעלי הים שלו ולא יכל לקפוץ. ואריאל בנה חומה גדולה מקקי של כלבים לחסום את המיעורים ואקוסטית היא, אך שכח שהמיעורים ניזונים מהקקי. י"ד.ויראה ג´ את אשר קרה והתעצבן אחו-שרמוטה והחריב את המיעורים.

האמת האמיתית לאמיתו של דבר

האמת היא שלדעתי אתם סתם עוד זוג הומופובים בני 15 עם מנטליות של בני 7 נטולי כל כישרון הומוריסטי, והרבה כוסיות בלונדיניות (כן כן, גם מחומצנות נחשבות...) עוד יירקו לכם בפרצוף בעתיד הקרוב והרחוק... !GROW UP - or SHUT UP!

למעלה