הסברים../images/Emo108.gif
קודם כל תודה על ההענות שלכם וגם את השינוי בשיר אהבתי אך אך הוא אינו מאים לקו המחשבה אליו אני מעוניין למשוך את הקורא בשלב הזה, אולי בהמשך הסיפור (בשלב המלחמה ממש יהיה מקום לכתוב את השיר עם השינוי המתבקש. הכוונה שלי בשיר היא למשוך את הקורא לכיוון שההסטוריה, למרות מה שכולם חושבים, אינה חוזרת על עצמה במדוייק ועם מעט מחשבה ניתן לחזור עליה בתיקונים קלים (שזה בדיוק מה ששר האופל החדש מתכנן לעשות ובהצלחה מרשימה). לתגובתו של הלדין: אני מעדיף לקרוא להם בני לילית כי לאחר ברור לשוני מקיף, גם בעברית, גם באנגלית ואפילו הגעתי ללטנית, מצאתי כי השם בני לילית מתאים, מאפיין ומיחד הרבה יותר מאשר אלפים. חוץ מזה שכן אהבתי את תרומה המעולה של ליבנית ובנוסף לכל ההשפעה של טולקין עלי היא חזקה מאוד. *קין אינו בן לילית הוא בן אנוש (פחות או יותר), אך הוא שייך לגזע אותו יצר האל המאזן בין שני האלים הקוטביים, גם הוא כמו בני הלילית הוא בין אלמוות (יש להבדיל בין בן אנוש לבין בן תמותה), לגבי הדמיון להוביטים ממש לא התכוונתי לכך, אך אני מניח כי אמונתו השלמה של עמו בכך שהחיים נועדו בראש ובראשונה להנות מהם וגם ממלחמה ניתן להוציא את ההנאה וגם במלחמה ניתן למצוא את החיובי שבדבר (זה עוד נושא שאצטרך "להתעמת" עימו בכדי להסבירו דיי הצורך). * אקני היא בת בני המישורים, היא מעולם לא עברה לימוד תורת הלחימה, אך מכיוון שבני עמה הם הציידים הטובים ביותר בנמצא, השימוש בקשת ובסכין. הסיבה המעשית לכך שהיא בכלל משתמשת בכל ההסברים של מעלותיה, בכדי לא להפרד מקימולי (חברי ילדות) ותאמר האמת הם מאוהבים אחד בשניה וההפך, ומתי שהוא אמור לפרוץ רומן חביב בניהם. אני בהחלט מנסה ליצור איזה שהוא מתח מיני בין כמה וכמה מהדמויות בסיפור, עם זוג אחר בהצלחה גדולה יותר. אך על אקני וקימולי, קיים לי עדיין חסך בזה. *דארזן ייעלב קשות מעצם קביעתך כי אקני מבשלת טוב ממנו!! ןעכשיו שאלה קטנה שלי יש דרך להעביר לפורום את הקובץ מבלי שהוא יגיע כמסמך וורד ומבלי שאצטרך להעתיק את כולו להודעה בפעולת הקלדה מתישה? בתודה פגסוס