פרק שבו היו בעולם ערפל

ענתר

New member
פרק שבו היו בעולם ערפל

היה ביום רביעי לא זוכרת איך קראו לפרק. הם הגיעו לעולם בו קשה היה להם לינשום, ורדפו אחרי המפקד של מגי. לקראת סוף הפרק יש שם דמות שהמקומיים חושבים שהוא אל. הוא דרש מקווין להרוג אותו. הוא אמר לקווין שלפני שלוש שנים נתן לקווין את הנוסחאות האחרונות לגלישה. מישהו יודע על מה מדובר שם?

Th3onE

New member
אם אני זוכר תפרק נכון

אותו "אל" היה קוין,יותר נכון הכפיל שלו. והוא היה רע. הוא נתן לקוין הכפיל האחר (זה שהופיע בפרק הראשון. אני לא זוכר אם הוא היה הוא עצמו או שהוא נתן לו פשוט). קיצר הקווין הכפיל הוא זה שבסופו של דבר גרם לפתרון הנוסחא לגלישה. כמו כן הוא גם נתן לקרומגס את הגלישה.

ענתר

New member
הבנתי פחות או יותר

אבל אם יש מישהו שזוכר יותר אשמח לקרא

cundason

New member
נכון

"קווין הנשוי" כמו שהוא מכונה,זה הקווין שהביא את הנוסחא לקווין שלנו בפרקהראשון. קשה להגדיר אותו כ"קווין הרע" כי כמו שהוא אמר (והוא צודק) מדובר באותו הקווין,שהיה מגיע לאותו מצב ללא החברים שלו וההרפתקאות המשותפות. אותו "קווין הנשוי" הביא גם את הנוסחא לקרומגס,שהרסו את עולם הבית שלו,וכנראה שזה מה שגרם,און היה חלק ממה שגרם לו להפוך לחיה כזו..

ענתר

New member
תודה על ההסבר

אני מתארת לעצמי שהוא גלש אל העולם של קווין שלנו אבל האם אפשר לספר יותר איך נפגשו? למה נתן את הנוסחה ועוד

cundason

New member
אין ממש הסבר...

"קווין הנשוי" הוא בעקרון אמור להיות ה"קווין" הראשון שעלה על הנוסחא לגלישה בין מימדית.. בגלישותיו השונות הוא לא מהסס לחלוק את המידע-כך עשה עם קווין "שלנו" בפרק הראשון,וכך עשה עם הקרומגס. הוא לא מופיע בעוד פרקים, בפרק הראשון הוא מספיק לעשות לקווין בלגאן בחיים (רב עם מורים באוניברסיטה בשמו) ,נותן לו את הנוסחא לגלישה, וממש לפני שהוא מזהיר אותו מפני משהו (כנראה לא להפעיל את הגלישה ידנית לפני שהטיימר מגיע ל0)-הוא לא מספיק והחור תולעת נפתח והוא גולש הלאה.

למעלה