פרק שישי למשמורת! היום ב22.00 .
G green eyed brunett New member 6/12/07 #2 איז כיף! ../images/Emo13.gif אני ממש ממש מחכה לפרק היוםץ נראה לי הוא יהיה הכי טוב. הטירוף המרוכז של כל המשפחה ביחד (ועוד עם הסבתא המטורפת! )
איז כיף! ../images/Emo13.gif אני ממש ממש מחכה לפרק היוםץ נראה לי הוא יהיה הכי טוב. הטירוף המרוכז של כל המשפחה ביחד (ועוד עם הסבתא המטורפת! )
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 6/12/07 #3 אוף.... אני לא אהיה../images/Emo4.gif וגם פרק קודם לא ראיתי
S sweet148 New member 7/12/07 #6 יאא כברק כמה שבועות הפסדתי עכשיו אני רואה!../images/Emo8.gif סוף סוף1
I idanoosh17 New member 7/12/07 #7 פרק טוב... סוף סוף הגיע המשפט מהפרומו.... "יושבות אישה מספר 1 מס 2 מס 3 ומס 4 .....:
L LiRs Lullaby New member 9/12/07 #22 אישה מספר אחת לא יכולה לשבת שם. היא קצת מתה בשביל זה.... אבל לפחות גילינו שקוראים לה מינה
ב בכריתוש New member 7/12/07 #9 הפרק הכי טוב עד עכשיו ../images/Emo47.gif חיכתי מלאא זמן לפרק הזה וישבתי עם חברה שלי ואמא שלי לראות ופשוט לא הפסקתי לצחוק! חח בהחלט הפרק הכי טוב עד עכשיו!
הפרק הכי טוב עד עכשיו ../images/Emo47.gif חיכתי מלאא זמן לפרק הזה וישבתי עם חברה שלי ואמא שלי לראות ופשוט לא הפסקתי לצחוק! חח בהחלט הפרק הכי טוב עד עכשיו!
ש שעון החול New member 7/12/07 #11 כוס אמק פיספסתי../images/Emo70.gif יש איפה להשלים../images/Emo35.gif
נ נעה 124 New member 7/12/07 #12 ../images/Emo113.gifפרק נחמד../images/Emo9.gif פעם ראשונה שההורים שלי גם ראו את הסידרה, ושניהם אהבו... באמת אחד הפרקים הטובים
../images/Emo113.gifפרק נחמד../images/Emo9.gif פעם ראשונה שההורים שלי גם ראו את הסידרה, ושניהם אהבו... באמת אחד הפרקים הטובים
נ נשמה הפצועה New member 7/12/07 #13 פרק טוב מאוד הגעתי 3ד'ק לפניי שהתחיל איזה מזל מי קבע שאסור יותר להגיד גמרתי? זה היה קורע שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה " אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים" " אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה
פרק טוב מאוד הגעתי 3ד'ק לפניי שהתחיל איזה מזל מי קבע שאסור יותר להגיד גמרתי? זה היה קורע שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה " אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים" " אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה
א אושRתי New member 7/12/07 #15 היה פרק נחמד. אודי מצחיק כרגיל וגם בת שבע... גם הארוחה המשותפת היתה מצחיקה... מחכה לפרק הבא..