פרק 03X02

shanistern

New member
פרק 03X02 ../images/Emo58.gif

איזה פרק מ-צ-ו-י-י-ן!!! הייתי בחופשה בצפון אז רק עכשיו ראיתי אותו. הם פשוט משתפרים מעונה לעונה, מפרק לפרק, הפרק היה גדוש בהומור, עקיצות, מסתוריות והיה עשוי בצורה טובה מאוד. אהבתי את ההעלבה של צ'ייס לפורמן, מצחיק. שימשיכו כך ובסוף יחתימו אותם לעוד 10 עונות, לא שלוש.

סיימתי עכשיו את 3X01 ../images/Emo58.gif

ואני ממש לא מבינה משהו. האוס בלי מקל? האוס בלי ויקודין [כמעט]? האוס שאומרים לו תודה? האוס שאומרים לו ש"הוא הרופא היחיד שאיכפת לו" [או משהו בסגנון]?!
איזה האוס זה אם ככה?
אני מקווה שזה יתאזן בפרקים הבאים.

shanistern

New member
כן. באמת פרקים טובים. תראי את 302,

הוא אפילו יותר טוב מ301

מסכים איתך

אבל למה להרוס לחבר'ה שלוקחים את הזמן ומחכים שהעונה תגיע לערוץ 3?

Benjamin Turner

New member
אני כהרגלי בהלם מכמה שונה ../images/Emo58.gif

טעמי מטעמם של רוב צופי האוס. אין לנו ולו פרק אחד נטול כאב, האוס מגשש את דרכו במציאות חדשה, אנחנו מקבלים הצצה חד-פעמית אל אישיותו האמיתית,, ובכל זאת אנשים לא מרוצים מ-neaning, לא נהנים ממנו, חוששים שהאוס ישתנה לתמיד (על אף שדיוויד שור הכריז קבל עם ועדה שהדמויות לא ישתנו באופן מהותי), מקטרים על ה-POTWs הבנאליים... נכון, זה לא פרק סטנדרטי, והPOTW הוא האוס, אבל אלה הפרקים הכי מוצלחים לדעתי ו-meaning תותחִי מבחינת ניתוחי האישיות שהוא מאפשר לבצע להאוס "על רטוב". שלא תביני אותי לא נכון, אני סבורה ש-cain and able הוא פרק מצוין, אולם למעט ענין הרגל הוא עדיין כולה פרק סטנדרטי (שגרם לי אישית לכאב לב ולמרה שחורה, אבל גם זה חלק מהענין).

../images/Emo58.gif

אני בהחלט מסכימה איתך שמהבחינה הזאת [ההתנהגות והתגובות של האוס וניתוחי האישיות שלו] זה פרק מאד מעניין. הדבר היחיד שלא הייתי מרוצה ממנו זה החשש שהוא ישאר ככה לנצח
[למרות שתיארתי לעצמי שזה בטח לא ישאר באופן קיצוני]

efratbas

New member
היי אירית, אם את יכולה לפרט קצת

יותר בנוגע לספוילרים, זה ממש יעשה לי את היום... בכלל כשאתם כותבים ספוילרים תפרטו קצת יותר שגם אלו שלא רואים את העונה השלישית וכן מעוניינים בספוילרים יוכלו להבין מה קורה....יש איזשהו שהוא פרק בעונה השלישית שצ'ייס לא יוצא דביל? תפרטו גם קצת מה קורה עם פורמן, וילסון, קאדי וקמרון ( אני מאוד אוהבת את האוס בד"כ, אבל הוא לא הדמות המעניינת היחידה בסדרה....) בינתיים עד שתגיע העונה השלישית זה מה יש.....אגב אירית, באיזה שנה את כבר?

Benjamin Turner

New member
אני בשנה שלישית ../images/Emo13.gif

ואת יותר ממוזמנת לקרוא את התקצירים המפורטים באתר של פוקס (הלינק|http://www.fox.com/house/recaps/|סלינק|), אם כי אינני ממליצה על כך-זה עלול להרוס את הצפיה בפרק. כמו כן, את יכולה לצפות בקטעי פרומו שמשוחררים לפרקים, תרתי משמע, באתר של מאריקיר (http://www.marykir.com/hl/houseclips.htm ). למה את לא צופה בקצב ארה"ב, תזכירי לי?

efratbas

New member
כיף לך...

כבר קראתי את התקצירים, הם מדברים נטו על הקייס שמוצג בפרק ולא מעבר.הם לא מרחיבים כלום בנוגע לדמויות... אין שם קטעים משעשעים, אין את הציניות המבריקה של האוס,או הירידות שלו על הצוות. אני לא צופה בקצב של ארה"ב כי האי מיול שלי מוריד את האוס בקצב של משהו כמו פרק לחודש... מבאס ברמות קשות, כבר התייאשתי ממנו, לכן אני לא מנסה להוריד יותר...אני אנסה לצפות בקטעים.. תודה

Benjamin Turner

New member
שיעול *תוכנות טורנט* שיעול

וברור שאין את כל זה, לשם כך צריך לצפות בתכנית

efratbas

New member
חחח לא הצלחתי להוריד את זה....

אבל קרעת אותי מצחוק עכשיו

Benjamin Turner

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

והיה נדמה לי ששלחתי לך קישור. מילא, יום אחד אני פשוט אצטרך לשלוח לך בדואר דיסק עם meaning ו-cain and able פלוס הביטורנט (בבחינת דג ושיעורי דיג
)

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif אני שטחית, אני יודעת,

אבל הדבר שהכי אהבתי בפרק היה הסצינות של האוס וקאדי
כמה מתח מיני... איך הוא קורא אותה כמו ספר, ואיזה מבט מדהים היה ביניהם.... מצרפת תמונה של האוס מסתכל עליה.... מצטערת Hameron Fans, אבל זו אהבה...

למעלה