פרק 10 עונה 5!

פרק 10 עונה 5!

ואי קנלי ממש מגזימה, איך היא צחקה לג'ו בפרצוף מול השופטים( ואני אומרת את זה שאני בכלל שונאת את ג'ו ) היה פרק ממש טוב, לא אהבתי את הז'קט של ליאן, סווייד הגזים, קורטו מוכשרת וג'רל היה פיצוץ! ידעתי שהוא יזכה! ג'ו היה גרוע ביותר- מההתחלה ידעתי שהוא לא ישרוד עם הבגד הזה

קנלי וליאן הן הפייבוריטיות שלי, אבל

לכל אחת מהן יש בעיה: קנלי רעשנית מדי וליאן שקטה מדי. הבעיה של קנלי באה לידי ביטוי הרבה יותר: הביטחון העצמי שלה מופרז, הגישה שלה גובלת בפיגור והיא לא יודעת להתאים את עצמה לסיטואציה (כמו שכתבת, היא צחקה על מה שהשופטים אמרו לג'ו).

מורןן123

New member
../images/Emo45.gif גם שלי

הבגד של סוויד היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך השאירו אותו שם? הוא ישרוד עוד הרבה זמן... חחח השרוולים היו כ"כ מוזרים ומיושנים.... ראיתן את אביטאאאל ויפה!? הישראליות?? חחחח איזה מבטא מסגיר..

IkMfNiY

New member
תהרגו אותי אבל ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הבגד של סוויד היה חמוד. הבגד של ג'ו אכן היה גרוע. הבגד של ליאן [המתחת] היה חמוד, לפחות לפי מה שאני זוכרת, אני צריכה לראות תמונה. את הבגד של קורטו אני צריכה לראות, אני לא זוכרת! הבגד של ג'רל היה יפה, אבל אני לא סובלת את הצבע החום הזה. הבגד של קנלי היה מגניב, אבל לא היה בו איזה משהו חדש במיוחד. בקיצור, עוד פרק שבו לא אהבתי אפחד במיוחד ואת הפרק בכלליות, אבל לפחות היו יפה ואביטל
יעל

העיצובים של פרק 10 - כולל מנצח ומודח -

מנצח - ג'רל - השמאלי בשורה הראשונה. דירוג טוב - קנלי - הכי ימנית בשורה הראשונה. קורטו - כי שמאלית בשורה השנייה. ככה ככה - ליאן - אמצעית בשורה השנייה. מועמד להדחה - סוויד - ימני שורה שנייה. ומודח - ג'ו - אמצעי שורה ראשונה.

IkMfNiY

New member
אהה, אהבתי את השמלה של קורטו ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

LizStar

New member
הי,מישהו מוכן להגיד לי מי הזוכה בעונה החמישית

? או שזה עדין לא ידוע?סליחה..פשוט אני מכורה לפרוייקט מסלול בVOD,הפייבוריט שלי זה אוסטין סקרלט(L) עוד מהעונה הראשונה, וחשבתי..הרי ישראל בפיגור מארה"ב אז שם העונה כבר הסתיימה,נכון?

למעלה