פרק 10
ערוץ 2 22:45, אחרי האח הגדול

ny22

New member
מנהל
פרק 10 ../images/Emo44.gif ערוץ 2 22:45, אחרי האח הגדול

veredmp

New member
אהבתי את הפרק

במיוחד אהבתי את הסצינה בארוחת שישי. "אפרים, אתה לא הולך?" "לא, אני מחכה לקומפוט"
הפריעה לי קצת השיחה של אריאלה עם לאה, שכאילו לא הראו לנו אותן מדסקסות את העניין שהיא צריכה ללכת לחזרה בשבת, אבל ניחא. ושמתם לב שהיא שוב חוזרת על אותה צורת פעילות? קשה לה בסטודיו אז היא רצה לאבישי (הפעם כמובן זה בכיוון ההפוך מהרגיל). באמת כדאי שתפסיק לברוח מעצמה ושתתאפס על עצמה. כמובן שאהבתי את הסצינות של דינה. בפרק הבא נראה לי הולך להיות שוב בלגן איתה ועם איציק. מתח לקראת הסוף

clevelandrocks

New member
אותי הצחיק שלארילה יש פוסטר של 'מדורת השבט'

כמו שחשבתי, אחרי ההטרם בשבוע שעבר, שמעון מצא את הגלולות בתיק של לאה, אבל חשבתי שהוא יעשה מזה יותר עניין.

vanilla maple

New member
לי קצת הפריע

שהתסריטאים חושבים שהצופים סתומים ואני אסביר: רואים את אריאלה ולאה בבית כנסת (זוכרים יום שבת) אריאלה מגיעה לחזרה (עדיין יום שבת) סצנה אחרי זה מראים את איציק ואבא שלו מדברים בטלפון איך לעזאזל הם מדברים בטלפון אם יום שבת?

vanilla maple

New member
אולי,

גמני חשבתי על זה. אבל כבר נוכחתי לדעת שבהרבה סדרות התסריטאים חושבים שהצופים טמבלים. איך שלא יהיה מחכה לפרק הבא. למישהו עוד נראה שיהיה משהו בין גולן לאריאלה?

SupeRonit

New member
זה יום ראשון.כי רואים שבגלל שהיא לא באה

בשבת אז החליפו אותה בהילה. רק לא הבנתי למה היא התלוננה "נתת לי 24 שעות וכבר החלפת אותי?" הרי מן הסתם 24 השעות היו נופלות על השבת (כי התנאי ניתן ביום שישי בבוקר) והיא אכן לא עמדה בתנאי שלו.

veredmp

New member
היא באה אליו בשבת בבוקר

הרי היא היתה בבית הכנסת והלכה באמצע התפילה לתיאטרון. בגלל זה היא איחרה לחזרה - לקח לה הרבה זמן להגיע כי היא היתה צריכה ללכת לשם ברגל. אחר כך קפצו ליום ראשון, כשדינה ואיציק בסטודיו ושמעון בעבודה.

SupeRonit

New member
וואלה...אז זה גם הגיוני שהיא התלונה שעוד לא

עברו 24 שעות

למעלה