פרק -103 במנגה

burhtk1

New member
פרק -103 במנגה ../images/Emo58.gif

וואה, העיניינים מתחילים להיתחמם D: כל המשלחת של קנסאי נפלה כמו זבובים. ואני גם כמעט בטוח בזהותו של התוקף: אייזן בכבודו ובעצמו! נכון שלא ראו מי תקף, אך זאת בדיוק הראיה שאייזן עומד מאחורי. למה? בגלל שרק ההיפנוזה שלו יכלה להטעות את כל השומרים+קנסאי עצמו. וגם מראים שאורארה לא עומד מאחורי ההיעלמויות המיסתוריות (הוא בכלל לא ידע מה קורה, ויצא במהירות לחפש את איורי), אף על פי כן שכנראה מי שהעלים אותם, רצה להפוך אותם להולואים (מה שמסביר למה הנסיונות האלו נעשים, ואיך הגיע ההולו בפרק שעבר). מאשירו נוגעת בעצמה מתוך שינה XD וקוראת לקנסאי סוטה בדרך Oם מעניין למה 3:<

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

חחחח, מאשירו הרגה אותי XD זה לא יכול להיות אייזן, הרי אייזן לא יכול להרוג אנשים, לא עכשיו, היו עולים עליו |: חוצמזה, מישהו באמת שם לב ל69 שיש על קנסאי?!?!?! אני היחיד שחושב שיש קשר בין הילד הקטן לבין הסגן?

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

ברור שהבנו מה ה-69 אומר.. הילד הוא בעצם הסגן עם הקעקוע '69' על הראש. ולי נראה שזה כן אייזן. כל עוד הוא היה אמור להרוג את כולם לא היו יכולים לעלות עליו. אולי הוא פשוט ממשיך להשתמש בהיפנוזה שלו בכדי להטעות את האויב וכך לגרום שלא יעלו עליו. ואם זה באמת לא הוא; אני לא רואה מי מסוגל להיות כמעט בלתי נראה וחזק בכלי מידה שיוכל אפילו להרוג קפטן בכל כך קלות.

JeeChan

New member
פרק 103 ^___^ ../images/Emo58.gif

פרק מעולה. סג ה69 והילד שהוא הסגן שהולך לשים 69 על הפנים שלו. אני דווקא לא חושב שזה היה אייזן, אלא גין ם: זה חמוד לראות את העבר של כל החלק שבו אייזן עשה ניסויים שבהם אנשים הפכו לאבק מהנסיון להפוך אותם להולואים, למרות שזה קצת מוזר, כי אז זה אומר שההוגוקיו כבר אמור להיות קיים לא ?

למעלה