פרק 109

burhtk1

New member
פרק 109 ../images/Emo58.gif

הפרק כמו כל פרק סיום עונה לא היה קרבי וניסה רק לסכם פחות או יותר את סגת הפילרים שעברנו (סוף סוף). הדבר היחידי שעשה לי משהו היה בחצי דקה האחרונה של הפרק. בתמונה שצירפתי רואים הוכחה חותכת של סיום הפילרים (למי שעדיין לא מאמין שהפילרים מסתיימים ^^ ) (אגב, את התמונה לקחתי מכאן ). אם לא שמתם לב, בפרק לא נפרדו מרירין ושני חבריה, הם חזרו איתם לעולם האמיתי. נראה לכם ש(כמו שלי נראה) יצרפו אותם לעלילה המקורית ויעשו מין שילוב בין פילרים לעלילה? ככה יוכלו להאריך מספיק את האנימה בזמן שהמנגה תמשיך וככה האנימה לא תספיק לתפוס את המנגה כל כך מהר . נראה לכם? :)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif השערה שלי

בנוגע לאיך עוד אפשר למרוח את עלילת המנגה - כיוון שלא נפרדו מקלוד רירין ונובה, יש לנו דמויות לא מעלילת המנגה. מה עושים איתם? פשוט. כיוון שבליץ' היא סדרת קרבות ואין להם אויבים מהמנגה להילחם בהם אני עומדת להעלות קונספט שישבור רבים מהאנשים כאן - אראנקארי פילרים :}~ גם לא מתעלמים מהפילרים כי רירין קלוד ונובה עדיין שם גם נכנסים שוב לפילרים כי מה לעשות, יצטרכו שוב בקרוב מאוד מאוד מאוד. גם אבל שומרים על עלילת המנגה כי עדיין - אראנקארים. וגם מאריכים את העלילה כי מוסיפים עוד קרבות (קלוד רירין ונובה נגד האראנקארי פילרים :}~) בנוסף ל"מריחה" שכל קרב עובר במעבר בין המדיומים :}~ עכשיו רק להתפלל למשהו כזה ושהם יעשו אותו כמו שצריך >>

burhtk1

New member
יאפ P:

בדיוק לזה התכוונתי ^_^ אלא אם כן יפרדו מהם בפרק הבא ^^"

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif פאקפאקפאק

ראיתי את הסקריני והייתי חייבת לראות קצת מהרואו. האנימציה הייתה ממש טובה רוב הזמן. איצ'יגו נאם יותר מדי, אבל הסוף!!1 זה פשוט הפיל אותי מהכיסא. זה היה בדיוק כמו ההופעה של רוקיה בפרק הראשון!!!!!!! אותה פוזה מגניבה על עמוד, עם טקסט שאם הייתי מבינה אותו אין לי ספק שהייתי מוצאת אותו מגניב לחלוטין, אותו שיר מהסאונדטראק שאני כ"כ אוהבת. הנוסטלגיה!!TT______________TT בליץ'!! חזרת!!!1111 33333333333>

Tiger Eye16

New member
זה היה שווה את זה ^^

ההשוואה מדהימה.. כל כך אהבתי ת'חלק הזה! ^_____^

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif *נשימה עמוקה*

- תגובה ששואפת ל"תגובה פר פריים" לפניך. גאד... איצ'יגו ורנג'י... XD 3> ... ביאקויה XD רנג'י המסכן ניראה יותר מצטער... בטח כי הוא זה שיסתבך ביותר צרות אחר כך. איצ'יגו ניראה עם הבעה של "שוב המקל נתקע יותר מדי עמוק מאחורה, ביאקויה?" "לך מכאן, אתה לא שייך לכאן". או במילים אחרות - "אתה עוד עלול להמריד את כל האוקאים והלוליות שלי". "אתה לא חושב שהוא ציטט לנו ורק אז הגיע?" רוקיה: *מתעוררת בקריז* איצ'יגו: *דופק חיוך חסר דאגות* רנג'י מסכן, נכלא ברגע אנגסט בין איצ'יגו ורוקיה ולא מבין מה הולך איתו XD מהבחינה הזאת כן, איצ'ירוקי שולטים. הדבר היחיד שעולה עליהם מבחינת אנגסט זה אישירוקי. אבל בואו לא ניכנס לזה >_> סנטארו וקיונה 3> OTP משובח בהתגלמותו יש להם משהו מלהראות כפות רגליים של שיניגאמים בפרק הזה '-'; טוב שזה לא פרק רנאיצ'ירוקי חושבים אחד על השני XD או יותר רנג'י חושב על רוקיה שחושבת על איצ'יגו... שחושב על קאריה XD יאי, הסבירו כל כך הרבה דברים ם_ם כמו, למה רנג'י היה מרוחק מרוקיה כל כך הרבה זמן, או איך המעמדות בתור שיניגאמי משפיעים על המעמד של רוקונגאי - עכשיו שהוא סגן קפטן, זה נחשב כמו אצולה ולכן הוא יכול להיות איתה במערכת יחסים כמו שהם היו פעם '-' וגם מה בדיוק הייתה מגבלת הזמן על השהות של רוקיה בעולם החיים! o_O נתנו לה חודש, והיא נשארה חודשיים שלושה. הגיוני שזה יגרום לכמה גבות להתרומם שמה. אוי, איזה חמוד רנג'י! XD "אני אפתיע אותה בהיותי קפטן פתאום". :}~ חמוד. חבל שהוא נהיה סגן קפטן כשהיא הייתה אמורה לחזור... אבל היא לא חזרה :{~ כל מה שיש לי להגיד... זה שיש כאן סגירת מעגל גיאונית. סוגרים את הקצוות, מביאים למקום שבו המערכות יחסים היו בסוף סאגת סול סוסאייטי, אבל לא רק זה, אלא גם פותרים המון דברים אולי קטנים ושוליים אבל קיימים ומטרידים מהסאגה שלפני כן בכלל! הפלאשבק של רוקיה בכלל מחזיר אותנו לפרק הראשון ראשון ויוצר הרגשה של סיום כללי. עכשיו באמת אפשר להמשיך הלאה לסאגות הבאות שהולכות לשבור אפילו את הסטאטוס קוו ששתי הסאגות הקודמות יצרו ואיכשהו שימרו (כי פילרים לא פילרים הבאונטים פשוט לא היו חלק מהמשוואה שהוצגה בסאגת סול סוסאייטי ולכן לכאן או לכאן לא יכלה להטות את מאזן הכוחות בין הגורמים החשובים, קריא אייזן וסול סוסאייטי. אם בכלל הם רק הסבירו את החולשה של סול סוסאייטי יותר במקום באמת להשפיע על זה). הפלאשבק לקרב של איצ'יגו וקאריה בעצם גם במקום וגרם לי להבין משהו ם_ם "I'll place my soul on the line" מה שהוא אומר בעצם בנימה היותר מטאפורית זה שלא אכפת לו לההפך למשהו לא אנושי וחסר נשמה בשביל להגן על היקרים לו. בנימה היותר מעשית - לא אכפת לו לההפך להולואו אם זה אומר שהוא יהיה חזק מספיק להגן על מה שיקר לו ם_ם יופי איצ'יגו. מאוד בוגר. היצ'י מאושר. >_> מה עוד רואים שקאריה פאקינג נתן לו להנחית את המכה האחרונה. הוא פשוט עמד שמה בזמן שהיו פלאשים ממנו ולאיצ'יגו וחזרה '-'; מאוד בוגר, קאריה קון! XD 3> "אנחנו לב אחד עם שתי תודעות" ם_ם טוב שלא אמרת את זה לאיצ'יגו מכל האנשים. !!!!!!!! קון עושה פלאשבק לרוקיהימה ואיצ'יצ'אדו! XD יש צדק בעולם! (חבל רק על רנג'י שעומד בצד. מאישידה לא אכפת לי אבל רנג'י 3\>) ... אני מתחילה להאמין שלקון יש אשכרה מטרה בסדרה ם_ם כמות הדברים שהוא אומר שגורמים לאיצ'יגו לחשוב מדהימה. "אולי בסופו של דבר האופציה היחידה שנשארה לו הייתה להשמיד את עצמו" לא איצ'י! ;3; זה לא נכון כלפיך! אתה שונה! ;3; אתה תצא מזה! (למרות שאחד הסופים ההגיוניים בעיני זה שאיצ'יגו ימות >_>) קייגו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פרץ אהבה* חיח, הוא מקנא שמיזואירו נדחף לשיחה שלו ושל איצ'יגו XD צ'יזורו!!!!!!!!!!!!!!!! טאטסקי-צ'אן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פרץ אהבה הופך לפרץ סלאטיות* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומיגאד אומיגאד אומיגאד אומיגאד מדברים על הילדה מהפרק הראשון ;O; במנגה ראו יפה מאוד איך שהיא מתה במקום שההולואו עזב אותה ועכשיו איצ'י חושב עליה... אני די בטוחה שיש ספיישל מנגה שמספר בדיוק את זה... איזה תזמון מושלם להכניס את זה לאנימה בדיוק לפני שצריך את איצ'י בקריז של אנגסט ופאראנויה ;O; !!!!!!!!!! עוד תשובה נענתה!!!!!!!!!!!! רוקיה אמרה שהכוח של איצ'יגו התחיל לזרום החוצה כשהוא _נגע_ בילדה ההיא... אבל אף פעם בפרק הראשון לא ראו מגע ביניהם! עכשיו סוף סוף כן! עוד שאלה נפתרה. כל מי שאומר שלא רואים סימנים מהקרבות הקודמים בגבעה של הסוקיוקו שיסתכל טוב טוב בפרק 109. כל המקום פשוט שברי אדמה. רירין-צ'וואן! 3> היא ממלאת את החלל הריק על כתף שמאל שלו בצורה כזאת מושימושלמת 3> ... ..... ........ ............................ "under the name of a mask"? ם_ם *פרץ סלאטיות על היראקו* ושוב סגירת המעגל על ידי שחזור הסצינה הראשונה בסדרה על ידי היראקו, משמע סיימנו את כל מה שהיה מאחורינו - ועכשיו הגיע הזמן להתחיל שוב. מהבחינה הזו, עם כמה שנדוש וטחון בתוך הפרק הקונספט של "הגורל הוא גלגל שמסתובב וחוזר על עצמו", הביצוע היה פשוט מדהים לפי דעתי. בגדול, פרק מעולה. פואטי מדי ברגעים מסויימים אבל בהתחשב בזה שזו הייתה המטרה שלו ולכן גם קוראים לו בהתאם, אין לי תלונות. או שאת זה כבר הבנתם מהעודף הכואב בסימני קריאה? ם_ם

animaboy

New member
ישששששששש

לא שנאתי את הפילרים פשוט אני מת לראות את האויבים הבאים

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif מדהים, פשוט מדהים, גאוניות

הם פשוט עשו פרק גאוני ומושלם מבחינת עלילה. הם סגרו כל קצה במעבר בין המנגה לפילרים ובדברים שנשארו אחרי הבאונטואים. הפלאשבקים, של אירועים שקרו לפני הפרק הראשון, היו מדהימים ;; פשוט מדהים שחשבו על זה. שמחתי לראות שקלאוד, נובה ורירין נשארו 3> האנימציה הייתה מדהימה :] ושבוע הבא חוזרים לעלילת המנגה [בעקבות הפרק הזה, עתה אני בטוח שהאנימה תתקן ותשפץ את כל מה שהיה רע במנגה].

Goggle Girl

New member
אתה יודע שלמעשה גם הפרק הזה היה

במנגה. הם לקחו את שני הספיישלים שמספרים מה קרה לפני הפרק הראשון ופשוט מצאו להם תזמון מצויין ברצף הזמן של האנימה (איצ'יגו שחושב על הילדה ומספר בעצם שהוא מכיר מלא נשמות שנאכלו על ידי הולואים, ורנג'י ורוקיה ביום לפני שהיא נשלחה הנה) עוד משהו שאני נורא אוהבת באנימה זה שלא צריך להתחיל לרדוף אחרי ספיישלים כמו אלה. אפילו אם יש משהו בשיניגאמיז קאפ כל מה שצריך לעשות זה להריץ קדימה דקה וחצי בסוף הפרק ולראות את זה, ולרוב זה פשוט בפרק אז זה בא לך טוב

JeeChan

New member
WTFFF מתי @_@

לא זכור לי שום קטע כזה שקראתי '.' [החיסרון בלקרוא מנגה באינטרנט :/ הספיישלים חסרים רוב הזמן.]

Tiger Eye16

New member
פרק מדהים.. גאוני...

אחד הפרקים הטובים ביותר!!! בצורה הם סגרו את כל הקצוות.. בתיזמון שהדברים קרו,איך שהם העבירו את המשמעות של כל דבר.. המונולוגים של איצ'יגו.. ^^ פרק גאוני לגמריי!!!!! אלו היו הפילרים הכי לא פילרים שיש!!!! והסוף עם שינג'י היה מדהים.. ההשוואה בינו לבין רוקיה הייתה כמעט עד כדיי דיוק!. אני לא יכולה לחכות לפרק הבא ^^

Tiger Eye16

New member
נ.ב

חחח איך שעשיתי "שלח" ניזכרתי ששכחתי ת'גולדן XD חחחחחח אחד הדברים המצחיקים ^^ (כמעט כמו פעם הקודמת שאיצ'יגו עזב) איך שקנפאצ'י התעצבן... חח פשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק XD חחח כמה אני אוהבת אותו.. ^^

Hinamori

New member
שינג'י.

שינג'ישינג'ישינג'ישינג'י. שינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'י. שינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'י. שינג'י. שינג'ישינג'י. שינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'ישינג'י!!!!!!!!1111111111 ;___; [וגם הינאמורייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!11111111] אני רוצה כבר 110. ;;

Ikari Shinji

New member
וואלה, קוראים לו גם שינג'י?

טוב די הפסקתי לקרוא בשלב הזה, בגלל כל מיני דברים שקרו לי בחיים >_>

Goggle Girl

New member
כן רק שבניגוד לשינג'י שאתה קרוי על

שמו, הוא לא בא מסדרה שבוססה על התמוטטות עצבים של היוצר

למעלה