../images/Emo58.gif *נשימה עמוקה*
- תגובה ששואפת ל"תגובה פר פריים" לפניך. גאד... איצ'יגו ורנג'י... XD 3> ... ביאקויה XD רנג'י המסכן ניראה יותר מצטער... בטח כי הוא זה שיסתבך ביותר צרות אחר כך. איצ'יגו ניראה עם הבעה של "שוב המקל נתקע יותר מדי עמוק מאחורה, ביאקויה?" "לך מכאן, אתה לא שייך לכאן". או במילים אחרות - "אתה עוד עלול להמריד את כל האוקאים והלוליות שלי". "אתה לא חושב שהוא ציטט לנו ורק אז הגיע?" רוקיה: *מתעוררת בקריז* איצ'יגו: *דופק חיוך חסר דאגות* רנג'י מסכן, נכלא ברגע אנגסט בין איצ'יגו ורוקיה ולא מבין מה הולך איתו XD מהבחינה הזאת כן, איצ'ירוקי שולטים. הדבר היחיד שעולה עליהם מבחינת אנגסט זה אישירוקי. אבל בואו לא ניכנס לזה >_> סנטארו וקיונה 3> OTP משובח בהתגלמותו יש להם משהו מלהראות כפות רגליים של שיניגאמים בפרק הזה '-'; טוב שזה לא פרק רנאיצ'ירוקי חושבים אחד על השני XD או יותר רנג'י חושב על רוקיה שחושבת על איצ'יגו... שחושב על קאריה XD יאי, הסבירו כל כך הרבה דברים ם_ם כמו, למה רנג'י היה מרוחק מרוקיה כל כך הרבה זמן, או איך המעמדות בתור שיניגאמי משפיעים על המעמד של רוקונגאי - עכשיו שהוא סגן קפטן, זה נחשב כמו אצולה ולכן הוא יכול להיות איתה במערכת יחסים כמו שהם היו פעם '-' וגם מה בדיוק הייתה מגבלת הזמן על השהות של רוקיה בעולם החיים!
נתנו לה חודש, והיא נשארה חודשיים שלושה. הגיוני שזה יגרום לכמה גבות להתרומם שמה. אוי, איזה חמוד רנג'י! XD "אני אפתיע אותה בהיותי קפטן פתאום". :}~ חמוד. חבל שהוא נהיה סגן קפטן כשהיא הייתה אמורה לחזור... אבל היא לא חזרה :{~ כל מה שיש לי להגיד... זה שיש כאן סגירת מעגל גיאונית. סוגרים את הקצוות, מביאים למקום שבו המערכות יחסים היו בסוף סאגת סול סוסאייטי, אבל לא רק זה, אלא גם פותרים המון דברים אולי קטנים ושוליים אבל קיימים ומטרידים מהסאגה שלפני כן בכלל! הפלאשבק של רוקיה בכלל מחזיר אותנו לפרק הראשון ראשון ויוצר הרגשה של סיום כללי. עכשיו באמת אפשר להמשיך הלאה לסאגות הבאות שהולכות לשבור אפילו את הסטאטוס קוו ששתי הסאגות הקודמות יצרו ואיכשהו שימרו (כי פילרים לא פילרים הבאונטים פשוט לא היו חלק מהמשוואה שהוצגה בסאגת סול סוסאייטי ולכן לכאן או לכאן לא יכלה להטות את מאזן הכוחות בין הגורמים החשובים, קריא אייזן וסול סוסאייטי. אם בכלל הם רק הסבירו את החולשה של סול סוסאייטי יותר במקום באמת להשפיע על זה). הפלאשבק לקרב של איצ'יגו וקאריה בעצם גם במקום וגרם לי להבין משהו ם_ם "I'll place my soul on the line" מה שהוא אומר בעצם בנימה היותר מטאפורית זה שלא אכפת לו לההפך למשהו לא אנושי וחסר נשמה בשביל להגן על היקרים לו. בנימה היותר מעשית - לא אכפת לו לההפך להולואו אם זה אומר שהוא יהיה חזק מספיק להגן על מה שיקר לו ם_ם יופי איצ'יגו. מאוד בוגר. היצ'י מאושר. >_> מה עוד רואים שקאריה פאקינג נתן לו להנחית את המכה האחרונה. הוא פשוט עמד שמה בזמן שהיו פלאשים ממנו ולאיצ'יגו וחזרה '-'; מאוד בוגר, קאריה קון! XD 3> "אנחנו לב אחד עם שתי תודעות" ם_ם טוב שלא אמרת את זה לאיצ'יגו מכל האנשים. !!!!!!!! קון עושה פלאשבק לרוקיהימה ואיצ'יצ'אדו! XD יש צדק בעולם! (חבל רק על רנג'י שעומד בצד. מאישידה לא אכפת לי אבל רנג'י 3\>) ... אני מתחילה להאמין שלקון יש אשכרה מטרה בסדרה ם_ם כמות הדברים שהוא אומר שגורמים לאיצ'יגו לחשוב מדהימה. "אולי בסופו של דבר האופציה היחידה שנשארה לו הייתה להשמיד את עצמו" לא איצ'י! ;3; זה לא נכון כלפיך! אתה שונה! ;3; אתה תצא מזה! (למרות שאחד הסופים ההגיוניים בעיני זה שאיצ'יגו ימות >_>) קייגו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פרץ אהבה* חיח, הוא מקנא שמיזואירו נדחף לשיחה שלו ושל איצ'יגו XD צ'יזורו!!!!!!!!!!!!!!!! טאטסקי-צ'אן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פרץ אהבה הופך לפרץ סלאטיות* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומיגאד אומיגאד אומיגאד אומיגאד מדברים על הילדה מהפרק הראשון ;O; במנגה ראו יפה מאוד איך שהיא מתה במקום שההולואו עזב אותה ועכשיו איצ'י חושב עליה... אני די בטוחה שיש ספיישל מנגה שמספר בדיוק את זה... איזה תזמון מושלם להכניס את זה לאנימה בדיוק לפני שצריך את איצ'י בקריז של אנגסט ופאראנויה ;O; !!!!!!!!!! עוד תשובה נענתה!!!!!!!!!!!! רוקיה אמרה שהכוח של איצ'יגו התחיל לזרום החוצה כשהוא _נגע_ בילדה ההיא... אבל אף פעם בפרק הראשון לא ראו מגע ביניהם! עכשיו סוף סוף כן! עוד שאלה נפתרה. כל מי שאומר שלא רואים סימנים מהקרבות הקודמים בגבעה של הסוקיוקו שיסתכל טוב טוב בפרק 109. כל המקום פשוט שברי אדמה. רירין-צ'וואן! 3> היא ממלאת את החלל הריק על כתף שמאל שלו בצורה כזאת מושימושלמת 3> ... ..... ........ ............................ "under the name of a mask"? ם_ם *פרץ סלאטיות על היראקו* ושוב סגירת המעגל על ידי שחזור הסצינה הראשונה בסדרה על ידי היראקו, משמע סיימנו את כל מה שהיה מאחורינו - ועכשיו הגיע הזמן להתחיל שוב. מהבחינה הזו, עם כמה שנדוש וטחון בתוך הפרק הקונספט של "הגורל הוא גלגל שמסתובב וחוזר על עצמו", הביצוע היה פשוט מדהים לפי דעתי. בגדול, פרק מעולה. פואטי מדי ברגעים מסויימים אבל בהתחשב בזה שזו הייתה המטרה שלו ולכן גם קוראים לו בהתאם, אין לי תלונות. או שאת זה כבר הבנתם מהעודף הכואב בסימני קריאה? ם_ם