אמלה איזה פרק..!!
וואו מסכנה אלנה אימלה סטפן לא היה כזה רע אפילו כשקלאוס כפה עליו..אני בכלל בכלל לא אוהבת תכוון לאן הסדרה הולכת..עד עכשיו היה לי ברור ששום דבר שיקרה לא יוכל להפריד לגמריי בין אלינה לסטפן..אבל סטפן שחרר אותה מכול מחויבות או רגש שהיה לו כלפיו,איך הוא יכול להיות כזה רע?? קצת מרגיש לי מוגזם מידיי..אלנה..
אהבתי את מאט,כיף לראות שהוא באיזה שהוא מקום המשיך בחייו הנורמליים..הסצנה בין אלנה לבוני הייתה טעונה חבל על הזמן, פעם ראשונה שזה ככה ביניהם, משהו בפרק היום ערער את כל המערכות יחסים שהיו הכי יציבות ובלתי שבירות..זה לא כיף לי בכלל! ג'רמי נסע..
, היה ברור שטיילר ינשוך את קרוליין, וגם ברור למה קלאוס הציל אותה, הוא מנסה להעביר את כולם לצד שלו והולך לו לא רע.. חמודה ד"ר פל..כיף שלאלאריק יהיה חברה, רק בתקווה שלא יתגלה עליה איזה סוד אפל (בבקשה שהיא לא תהיה קשורה לרצח..בבקשה..) מעצבן שהיוצרים של הסדרה לוקחים את הקשר בין אלנה לדיימון למקום הברור של להתחבט מלא פרקים אם רוצים אבל אסור ובסוף הם יהיו ביחד..רציתי שיפתיעו אותנו ושאלינה תישאר של סטפן לא כי היא חייבת..כי היא אוהבת אותו. אוף בקיצור פרק שעשויי טוב אבל מבאס ועצוב..כל הפרק לא הפסקתי לרחם על אלינה, גם הגשר,גם סטפן, גם דיימון, גם ג'רמי, גם בוני וגם המחשבות שהיא מאכזבת תהורים שלה.. כמה אפשר על ילדה אחת בת 17??..
.