פרק 11 ספוילר

mikej007

New member
פרק 11 ספוילר

איזה פרק מצעמם....נראה לכם שקלאוס יתאהב בקרוליין? פתטי לגמרי וגם איך אלנה נפנפה את דיימון.... זהו אין לי כוח לכתוב פרק כבד מאוד מאוד רק הרצח בסוף קצת סיקרן לגבי ההמשך

Shiri from the block

Active member
יואווו גם זה מה שאני חשבתי!
לגבי קלאוס וקרוליין.. אני לא מצליחה להבין אותו. הוא רע? הוא טוב? הוא לפעמים עושה דברים טובים שנראה כאילו אין לו אג'נדה נסתרת (להציל את קרוליין) ולא מובן קצת.. האמת שבאמת היה פרק די חלש.... ואלנה מעצבנת כבר! שתנשק את דיימוןןןןןןןןןן, מה הבעיה?? היא כבר כמה חודשים טובים בלי סטפן!

SharoNofit

New member
חח מה זה אף אחד פה לא ראה את הפרק..?

מאוד אהבתי את הסצנה של קלאוס-סטפן-אלנה במכונית זה בהחלט היה השיא, מלא אקשן וגם מרגש בסוף מתה על סטפן הריפר הוא כ"כ טוב בזה
ההפתעה הכי גדולה של הפרק קלאוס וקרוליין!! אמרו לנו שהוא יתאהב אבל מי בכלל חשב שזאת תהיה קרוליין..? ד"ר פל הזאת מסקרנת! מאוד מעניין למה היא הרגה את בריאן ועוד כערפד אהבתי גם את היומלדת-הלוויה המיוחד שעשו לקרוליין וגם את הסצנה של אלנה ומאט חח מצחיק שהם היו זוג בעונה ה1

בתכלס היה פרק שעמם וצפוי למווות !!!!! הקטעים היחידים שאהבתי הם הסצנות של דיימון וסטפן ביחד וכמובן סצנת המרפסת של דלנה
הציטוט האהוב :Elena: You can't kiss me again. Damon: I know. Elena: I can't. It's not right. Damon: It's right, it's just not right now. ♥ ותהייה- למה תמיד אישתו של סטפן מקבלת את התפקידים של הפסיכית!?

Reut Mor

New member
עזרה

אפשר בבקשה לשלוח לי לכאן קישור של אתר בו רואים את הפרק ?? אני לא מצליחה לפתוח את הפרק על ידי שום אתר של צפייה ישירה!! ואני חייבת לראות את הפרק !! תודה :)

00נטע00

New member
אמלה איזה פרק..!!

וואו מסכנה אלנה אימלה סטפן לא היה כזה רע אפילו כשקלאוס כפה עליו..אני בכלל בכלל לא אוהבת תכוון לאן הסדרה הולכת..עד עכשיו היה לי ברור ששום דבר שיקרה לא יוכל להפריד לגמריי בין אלינה לסטפן..אבל סטפן שחרר אותה מכול מחויבות או רגש שהיה לו כלפיו,איך הוא יכול להיות כזה רע?? קצת מרגיש לי מוגזם מידיי..אלנה..
אהבתי את מאט,כיף לראות שהוא באיזה שהוא מקום המשיך בחייו הנורמליים..הסצנה בין אלנה לבוני הייתה טעונה חבל על הזמן, פעם ראשונה שזה ככה ביניהם, משהו בפרק היום ערער את כל המערכות יחסים שהיו הכי יציבות ובלתי שבירות..זה לא כיף לי בכלל! ג'רמי נסע..
, היה ברור שטיילר ינשוך את קרוליין, וגם ברור למה קלאוס הציל אותה, הוא מנסה להעביר את כולם לצד שלו והולך לו לא רע.. חמודה ד"ר פל..כיף שלאלאריק יהיה חברה, רק בתקווה שלא יתגלה עליה איזה סוד אפל (בבקשה שהיא לא תהיה קשורה לרצח..בבקשה..) מעצבן שהיוצרים של הסדרה לוקחים את הקשר בין אלנה לדיימון למקום הברור של להתחבט מלא פרקים אם רוצים אבל אסור ובסוף הם יהיו ביחד..רציתי שיפתיעו אותנו ושאלינה תישאר של סטפן לא כי היא חייבת..כי היא אוהבת אותו. אוף בקיצור פרק שעשויי טוב אבל מבאס ועצוב..כל הפרק לא הפסקתי לרחם על אלינה, גם הגשר,גם סטפן, גם דיימון, גם ג'רמי, גם בוני וגם המחשבות שהיא מאכזבת תהורים שלה.. כמה אפשר על ילדה אחת בת 17??..
.

noam239

New member
הביקרות שלי

שוב ממש לא השתגעתי על הפרק.. הפרקים עכשיו ממש לא משהו לא יודעת ירד לי קצת מהסדרה . ההתחלה של העונה הייתה מושלמת!! אחר כך פשוט הרסו ולא עשו דברים יפים בכלל.. אני כלל לא מצפה לפרק כמו כל פעם וגם כשאני רואה זה כזה אוף מה נסגר?? אני לא אוהבת שסטפן כזה רע מסכנה אלנה.. שיישאר לו לפחות קצת רגש משהו.. ובכלל הכיוון שהסדרה הולכת כל כך צפוי סטפן ימשיך להיות רע ממש ואלנה כמובן תיתנחן בזרועותיו של דיימון זה כזה מרגיז.. אני לא רוצה מדגישה לא רוצה שאלנה תיהיה אם דיימון זה כול כך יהיה דפוק ומגעיל מצדה לעשות את זה לסטפן ללכתאם אח שלו.. היא לא קתרין. ומה נסגר קלאוס עכשיו יתאהב בקרוליין?? נו באמת.. כלל לא אהבתע שהערפד הכי רע והכי חזק שיש בכל ההיסטוריה מתאהב. הם כל פעם הורסים את זה אומרים שיש ערפד חזק שלא אכפת לו מכלום ולפתע הוא מתאהב. ולמה טיילר נשך את קרוליןן המגעיל הזה מה הקטע?? לא הבנתי את זה בכלל.. בקיצור מקווה שהפרקים הבאים יהיו יפים יותר.. לא יודעת הסדרה קצת מאכזבת אותי

jasika siton

New member
על מה כולכם מדברים?

אני דווקא ממש אהבתי את הכיוון שהסדרה הולכת אליו! כל העונות סטפן היה משעמם, גם כשהוא התחיל לשתות דם בעונה שעברה ( או בעונה הראשונה, לא זוכרת ) ונהיה " רע " עדיין הוא היה משעמם! סוף סוף עשו עם הדמות שלו משהו.. ממש אוהבת אותו ככה. מקווה שזה ישאר ככה לבנתיים.. יאלה דלנה! אהבתי את הסצנה של סטפן ואלנה.. מרגש, מראה צד אחד בסטפן, לא הסטפן שתמיד דואג לאלנה ודביק כזה, סטפן שחושב על עצמו ועל מסע הנקמה שלו מבלי שזה יהיה קשור ללהציל את אלנה. והפעם דיימון הוא זה שמבקש מסטפן שישאר אותה מחוץ לזה, פעם זה היה ההפך! אהבתי גם את הקטע של קרוליין וקלאוס. לא יודעת מה הקשר, אומנם עשו את זה מהר מדי.. כי אם זכור לי לי נכון פעם אחרונה שהראו סצנה של קלאוס וקרוליין הוא היה אכזרי כמו שהוא אכזרי לכולם.. אבל היה משהו יפה בסצנה הזאת.. ולרגע חשבתי שמאט ואלנה הולכים להתנשק על הגשר. שמחה שלא! בסך הכל היה פרק בסדר.. לא משהו מיוחד. אבל אתם לא מצפים שכל פרק תהיה התקדמות משמעותית בעלילה ומתח ומלא אקשן? אם זה היה ככה כל פרק הסיפורים היו נגמרים מהר מדי ואז תאמינו לי שהייתם אומרים שהכל קורה מהר.. יפה שהם מושכים את זה על העונה. דבר אחד לא אהבתי! איפה קתרין?! הדמות הכי גדולה בסדרה! חייבים למצוא לה איזה הקשר ולהכניס אותה.. ואהבתי גם את הקטע של ההתחלה, שמראים את דיימון כולו מאושר אחרי הנשיקה עם אלנה ואותה עצבנית, מקווה שבפרקים הבאים היא תתשעת על עצמה ותבין את קתרין שהייתה עם שניהם.. בכל זאת, מי יכול לעמוד בפני דיימון? אני רוצה שיראו קצת פלפל מאלנה.. היא כל העונות הטובה המוסרית.. יאלה, שתעשה קצת משהו אחר! מחכה לפרק הבא.. אין על הסדרה הזאת!

natalie93

New member
וואי בדיוק מה שאני חושבת!

כל מה שאמרת עכשיו בדיוק מתאר את מה שאני חושבת !! גם לי הייתה הרגשה שאלנה ומאט יתנשקו.... איזה טוב שזה לא קרה ... כי זה היה סתם הורס... וגם לא מתאים לאלנה להתנשק עם שני בנים ... גם דיימון וגם מאט .. ונמאססס כבר מאלנה הטובה הזאת... שתעשה משו שונה... שתפסיק לאכול את עצמה מבפנים על זה שהיא ודיימון התנשקו... ושהיא לא יכולה לעשות את זה לסטפן... כי כרגע לסטפן לא אכפת ממנה... אם היא תמות... אם היא לא תמות... וזה... ודיימון כל הזמן עושה מה שהיא אומרת ועוזר לה ותמיד איתה... קיצר שתתנפל עליו וזהווו !!!!!!!!! שיהיה איזה משו מעניין !

Shiri from the block

Active member
אני לא מסכימה שלסטפן לא איכפת ממנה. מאמינה שכן איכפת לו, והוא כן מרגיש אליה משהו, הרי קלאוס שיחרר אותו לא? מאמינה שפשוט סטפן חוסם כרגע את הרגשות שלו כדי שיוכל להתנקם בקלאוס, ואחרי זה הוא יחזור לעצמו..

למעלה