פרק 11 עונה 5

IkMfNiY

New member
פרק 11 עונה 5 ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כי אני פשוט לא יכולה לראות את זה שמדברים בפורום רק על התוכנית הישראלית. 5 המעצבים הנותרים היו צריכים לעצב אחד לשני בגדים על פי סגנונות מוזיקה. קורטו עיצבה לסוויד (פאנק) שעיצב לג'רל (רוק) שעיצב לקנלי (פופ) שעיצבה לליאן (היפ הופ) שעיצבה לקורטו (קאנטרי). קורטו ניצחה במשימה. קנלי וסוויד היו בתחתית וסוויד הודח [:(]. מישהו יכול לשים את התמונות של העיצובים? יעל

IkMfNiY

New member
הוא עלה לvod ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אין לי מושג מתי הוא משודר בערוץ 3... אני לא צריכה לראות את הפרק, רק רציתי שיעלו את התמונות של הבגדים כמו בשרשורים הקודמים. יעל

כל השבוע לא צחקתי ככה

היה קורע מצחוק, קליל וכיפי! ואי קנלי הזאת נפלה מהירח, אם זו הגרסה שלה להיפהופ אני באמת לא יודעת איפה היא חיה. ממש אהבתי את העיצוב של קורטו וג'רל. וואי בפרק הבא כולם בוכים

themominit

New member
לדעתי סווייד לא היה צריך ללכת ../images/Emo10.gif

עם כמה שאני אוהבת את קנלי, הבחורה פשוט לא מקשיבה. היא מתחצפת לטים, לשופטים ולמי לא והיא לא מפנימה שאנחנו לא בשנות החמישים. אני ממש מקווה שהיא תפתיע אחרת יהיה לי עוד יותר חבל על סווייד

efratcn

New member
מסכימה לגמרי. אני מתה על קנלי

אבל היא יודעת לעצב רק שמלות פיפטיז ובמשימה הנוכחית הזו היא לא קלעה בשום צורה למשימה. זה היה כל כך ברור שליאן לא נכנסת מספיק לתפקיד כי הלבוש פשוט לא מתאים. היא לא מקשיבה, אין לה שום יכולת ביקורתית והיא הגיעה כבר רחוק מדי. סוויד היה צריך לעבור ולא היא.

SheIIy

New member
היא הרבה יותר מוכשרת ממנו

הוא איום. חבל לי על אמילי שעפה מוקדם מידי.

IkMfNiY

New member
נראה שבפרק הבא ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

קנלי ממשיכה להיות מעצבנת. היא פשוט כ"כ כ"כ כ"כ מעצבנת. אבל, סוויד, עם כמה שאני אוהבת אותו, באמת לא עשה בגד מתוחכם מדי [למרות שהמכנסיים באמת נראו יפו מקרוב], אלא בסה"כ מכנס שחור ואיזו חולצה. אני לא סגורה על מי היה צריך ללכת, כי בהסתכלות כוללת עד עכשיו, קנלי באמת עשתה דברים יותר טובים, אבל היא פשוט מעצבנת! [וגם כי נראה שהיא לא יוצאת ממסגרת שנות ה50']. בכל מקרה- סוויד :( ושמחתי שקורטו ניצחה! [סוויד כ"כ שעשע אותי בבגד הזה]. הבגד שג'רל עשה היה דוחה, אבל מגניב למשימה. והבגד של ליאן היה סתם גרוע. אבל זה בסדר, ליאן מוכשרת, כולי תקווה שבמשימה הבאה היא תפצה על שתי המשימות האחרונות. אז מי בא לכם שתהיה שלישיית הגמר? מן הסתם אני בתקווה שקנלי לא תהיה בה. יעל

נכון לשלב הזה השלישיית גמר שממש רציתי -

ליאן קורטו וקנלי. מהסיבה הפשוטה שג'רל התעורר רק בשלב שהם נשארו 8, פעם ראשונה שהוא ניצח ולא עבר בלפרק הבא באמצע כזה. וגם אז לדעתי לא הגיע לו לנצח. את קורטו וליאן אני אוהבת עוד מהפרק השני, וקנלי לדעתי תעשה קולקצייה הרבה יותר מעניינת מג'רל :) ע"פ שהיא מעצבנת

IkMfNiY

New member
לפי דעתי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לג'רל היו דווקא דברים מעניינים באתגרים שהוא לא זכה בהם [דווקא בשני האתגרים שהוא זכה בהם, העיצובים שלו היו פחות טובים מאחרים]. אני זוכרת שהיו לי כמה פעמים שאמרתי לעצמי שזה נורא לא הוגן שהוא לא זכה. קנלי אמנם מאוד מוכשרת ובטח תהיה לה קולקציה מעניינת, אבל נורא חוזרת על עצמה- אלטרנטיבית-שנות ה50', שזה דווקא אחלה נושא, אבל זה לא יהיה מפתיע. חוץ מזה.. היא נורא מעצבנת!
ואיזה ספוילרים יש בהודעה שלך? כתוב מי העולים לגמר ומי מנצח? כי איכשהוא זו הפעם הראשונה שאני לא יודעת מי מנצח וזה נורא נחמד
יעל יעל

IkMfNiY

New member
אה, טוב, את מעלה את התמונות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אז לא חשוב! יעל

לא יודעת,

פשוט הרגשתי שג'רל היה הכי חלש לאורך העונה, אני לא מסתכלת רק על האתגרים האחרונים, כי שם יש הכי הרבה לחץ ובלאגן. בתכלס הדירוג שלי היה בטופ - קורטו/ליאן ואז קנלי שאני עוד זוכרת לה את העיצובים המההמים של ההתחלה (לא יודעת מה יגידו, אני התחברתי לכל הקטע של השימושים שלה בהדפסים מגניבים^^)

תמונות העיצובים - כולל ספוילרים../images/Emo58.gif

אני אעלה כל תמונה ובתוכן ההודעה אני אכתוב איזה דירוג הוא קיבל מהשופטים. ואתם מוזמנים להגיב על כל עיצוב ^^

מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איך בדיוק טענו שהחצאית הזאת מחמיאה? בכל זאת טוב שהיא עדיין בתחרות, היא מוכשרת. אבל הפעם היא פיספסה. (מדברת על ליאן כמובן..)

למעלה