פרק 11 של HSP - האקשן חוזר...

2המרפא

New member
פרק חמוד אין ספק יותר מעניין

מאשר הקודמים. ווואלה אלי עשה בית ספר לדוואן וגם דויל נכנס לקצב טוב. הם שתיהם כנראה השחקנים העשירים בעולם ואם הם ירצו להפעיל לחץ על דוואן הם יוכלו לעשות לו הרבה נזק. וכמו שראיתי וחשבתי הילד האיטלקי מבלף את עצמו למוות אבל הוא יותר רגוע ממה שחשבתי.

All In Poker

New member
אין ספק שאלי מביא כבוד...

לחלוטין מראה לדואן שהוא לא הולך לאכול ממנו חרא...

Papito

New member
זה היה פרק שה"פוקר הישן"

ניצח את ה"פוקר החדש" אלי השתיק את דוואן כמה פעמים, והילד האיטלקי האידיוט הבין שHSP זה לא בדיוק פוקרסטארס ואף אחד לא מתרגש כאן מהפורשה שלו. בנוסף, לא רואים את זה בפרק, אני מקווה שייראו את זה בפרק הבא. אבל במקרה קראתי את הבלוג של דוייל ברונסן, ומסתבר שהוא היה הכוכב האמיתי של הסשן, הוא זכה ב13 ידיים ברציפות. אגב אני שוב חוזר על ההמלצה לראות את הנשיונל HU, היד האחרונה בין דיוויד וויליאמס לסם פרחה פשוט חולנית

All In Poker

New member
מי מכיר את שאר החבר'ב בשולחן?

יש שם כמה חבר'ה שאני לא מכיר. אחד מהם זה השמן (ממש שמן...בקושי מגיע לשולחן),השני זה בחור שעשה לילד האיטלקי של רייז של איזה 100K ועוד בחור עם כובע...

OZE5

New member
הבחור שנתן את הרייז

נראה שחקן טוב וגם ההוא עם הכובע שיחק יד אחת ובילף טוב

Papito

New member
אני מכיר את מייק בקסטר

זה עם הכובע. שחקן לא רע בכלל, די סולידי אבל כשהוא קונה יד הוא הולך עליה בכל הכוח.

OZE5

New member
לא מצאתי

יש מצב לקישור? ובינתיים אני רואה היי סטייקס, אוסי מיליון והאדס אפ. יש עוד תוכניות ?

Kgt1

New member
אחרי שצפיתי בכל הפרקים של משחקי הקאש בשתי

הסדרות יש לי דעה מוחלטת לגבי שתי הסדרות - HSP מהנה יותר באופן "הוליוודי, PAD הרבה יותר ריאלית בתחום של משחקי פוקר (בגלל שהסטאקס הרבה יותר ריאליים ביחס לבליינדים).

OZE5

New member
..

"אגב אני שוב חוזר על ההמלצה לראות את הנשיונל HU, היד האחרונה בין דיוויד וויליאמס לסם פרחה פשוט חולנית" לא מצאתי את היד הזו

Kgt1

New member
אתה יכול למצוא את זה פה

http://www.pokertube.com/Movies.asp...=National_HU_Poker_Championship_2009_Ep09_4_4 אני חושב שזה בחלק האחרון, ואם זה לא פה אז תחליף את ה-4 הלפני אחרון ב-3... ולמי שלא ראה ואין לו כח לחפש, זה מקרה "קלאסי" וחולני לחלוטין של פלופ נאטס, טרן נאטס, ואז בריבר אתה סקנד נאטס (כשלצערך הנאטס אצל היריב). אני אגב מאוד מחזיק מדיוויד ויליאמס שחקן מעולה.

JasonV

New member
זה בפרק 8

http://www.youtube.com/watch?v=wq7O0yU-Lis&feature=channel_page רק מילה אחת יכולה לתאר את זה - SICK

NoEgo

New member
הפרצוף של וויליאמס בסוף היד...

"Iv'e just been chitted"... מזדהה עם התחושה בהחלט...

NoEgo

New member
ואגב פרחה -- הייתה לו יד דומה בטורניר אחר

יד ראשונה בטורניר - חובה לראות לסרטון

Papito

New member
main event 2003

יד מפורסמת, פרחה הגיע למקום שני באותו MAIN EVENT והפסיד לכריס מאנימייקר

shaywh

New member
אגב פרצוף

זה היה יותר עדין, אבל הפרצוף של פיל לאק כשהוא גילה שאנטוניוס השווה לו עם ה4-10 אחרי שהוא העלה לפני הפלופ והימר שלוש פעמים אחריו היה רגע נדיר. גם הפרצוף של האנסן כשהוא קיבל את הקוואדס בעונה השנייה היה נחמד, כ"כ חסר תנועה שאפשר להרגיש שאפילו הדופק שלו עצר לשנייה כדי לא להפריע.

למעלה